- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Az adat már úgyis itt van, ami nem nekem lett összeszedve, akkor meg már ne menjen feleslegbe.
Megmondom a tulajnak, hogy hosszú távra ne tervezzen vele, de most sikerült felmásolni rá mindent, majdnem tele lett írva, egyelőre még életben van. Párat megnyitottam, működött, de hogy minden olvasható lesz-e, az majd kiderül. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megmondom a tulajnak, hogy hosszú távra ne tervezzen vele, de most sikerült felmásolni rá mindent, majdnem tele lett írva, egyelőre még életben van. Párat megnyitottam, működött, de hogy minden olvasható lesz-e, az majd kiderül.