Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok, kezdő topic után megkérdezem itt is.
1. - Ezt hogyan lehet megoldani? [link] Az első verziónál megvan az egyedi felbontás / frissítés, beállítanám, kettőt villan és visszaáll magától 60hz-re, laptop képernyő, a másodiknál egyszerűen meg se találja a módosított EDID-t. A hardver nem probléma, osx (hackintosh) alatt megvolt vele a 80-90hz is hosszú távon.
2. - Feltettem a lm-sensors programot, de PCH hőmérséklet, akku feszültség, CPU fogyasztás, stb nincs, gondolom DSDT probléma lesz, van rá megoldás, vagy jobb ha már most feladom? A DSDT módosítása is problémás, a fényerőt szerettem volna levinni minimum alá, windows alatt működött a moddolt DSDT, összesen 32 fényerő szinttel, linux-on nem tudtam elérni, hogy betöltse, ideiglenes megoldásnak beírtam az acpi_backlight=vendor kernel flag-ot.
Ubuntu 16.10, 4.8.0-26 kernel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest