Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmat3
tag
Ha jól emlékszem csak a gigabyte szállította BIOSsal a z68-as lapokat. A tiédre van 2.0-ás rev-től UEFI update egyébként...
Én nem írtam hogy dobjuk ki a BIOS támogatást. Csak mivel mac-hez hasonlította ahol UEFI van úgy gondoltam legyen igazságos.
Nem tudom egyébként elképzelni hogy mivel informatívabb egy GRUB pl. mint a refind amit említettem. Ráadásul ez még a pendriveon lévő rendszert is felismeri magától és berakja a boot menübe. Lehet a splash screenre gondoltál, azt én se szeretem egyébként
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Ingatlanos topic!
- Revolut
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
- Parfüm topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest