Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
Van egy olyan feladatom, hogy meg kell keresni egy képen, hogy egy bizonyos szín vagy a színhez nagyon hasonló színek hol helyezkednek el a képen.
A keresett szín biztosan jól eltér a kép többi színétől, és csak egy helyen fordul elő a képen.
Arra gondoltam, hogy felvágom a képeket 16 darabra. Minden darabon kiszámolom a szín átlagát. Amelyik darabnál ez az átlag a legközelebb van a színhez, ott van amit keresek.
Az már elég a feladat szempontjából. hogy meg tudom mondani melyik 16-od részében van a képnek a keresett dolog.
Van erre valami egyszerűbb módszer, vagy jó az ha így keresem meg az objektumot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- OTP Bank topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- CORSAIR K100 AIR
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest