- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
a docker nem erre való, szerintem értelmetlen ebben a kérdésben foglalkozni vele.
az eredeti kérdéshez: virtualizálni xen-nel szoktam, nekem az vált be legjobban.
desktop linuxokon van qemu-kvm grafikus felülettel, azzal lehet egyszerűen kezelni a cuccot. szerver ubuntura is fel lehet rakni anélkül, hogy komplett grafikus cuccot mellérakna. Linuxnál mindegy, hol fut a program és hol van a képernyőd, hálózattranszparens a felület.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Napelem
- Apple MacBook
- OpenMediaVault
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest