- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
ngabor2 #2354 üzenetére
nos, igen, ilyen megfontolásból adtam neki a nyúlfarknyi választ.. (siettem)
pl ha a redhat szerű disztrók topikját megnézi, ph-n pang az összes... fedora, mandriva..
viszont az ubuntu elég pörgős, gondolom, ha már a ph-ra regisztrált, a továbbiakban is itt keres segítséget, ezt pedig hatékonyabban megkapja ubuntunál (gentoo-t azért nem írok mert az egy kezdőnek nem lenne túl biztató ajánlás)..sztem a wiki is erősebb és magyarul is van (még ha nem pontosan a legújabb kiadásra is)
amúgy, tőlem mindenki azt használ amit akar, nem vagyok érdekelt semmi disztro war-ban vagy flame-ben...
persze mindent meg lehet csinálni minden alatt... azonban, nem a disztrókon való ugrálás veszi majd el a kedvét, hanem az, hogy milyen, kezdőnek nehéz barkácsolással tud eljutni a megoldásig.. sztem az ubuntu-val könnyű kezdőnek sikerélményekhez jutni és belendül tőle..
ha felfogja hogy linux nem egyenlő disztribúció, akkor úgyis megkeresi ami neki legjobban tetszik.. ehhez ki kell próbálni pár féle kiadást...
ez neki jó, megismeri, tapasztalatot gyűjt, lesz személyes benyomás és összehasonlítási alap..
amit írtam (felejtse el a mandrívát) tanács tőlem, szubjektív, hogy mit tesz, ő tudja, nem fogom nyakonvágni ha kiderül hogy nem lett ubuntu/debian fan
én vettem a fáradságot és legalább egy telepítés erejéig kipróbáltam:
fedora, suse, mandriva, uhu,gentoo aztán ubuntu/debian
písz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest