- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Lenne még egy kérdésem, bár ez nem a linuxról szól, de azzal kapcsolatos!
Tehát, ha már így benne vagyok a fordításban, gondoltam milyen menő lenne, ha a mostani cupsos (sambán) hálózati nyomtatás mellé csinálok egy scanner szervert is. Debianos korszakomból a sane-t ismerem, mint ilyen eszköz. Ezt is fordítottam le, de mikor a sane-find-scanner parancsot lefuttatom, akkor kidob mindent a nyomtatóról, de azt mondja, h nem támogatott.
Ez egy samsung m2070 series nyomtató. A gyártó oldalán találtam drivereket. Köztük volt egy tar.gz, azt leszedtem, futtattam az install-scanner.sh-t, az szólt, h az arm5 nem támogatott, de mehetek tovább, ha gondolom. Na mondom tovább! Bedobja nekem az eulát, nyomom szorgosan a spaceket míg vége lesz, aztán kérdezi a szokásos elfogadom-e-t. Nyomom neki az y-t, elindul a telepítés. Itt látok olyat,(magyarosítva) h sanebe telepítés... Sikertelen, mert nem talált sane-t. Nyilván azért van, mert nem a gyökéren belüli etc mappában, hanem a /ffp/etc mappában kéne keresnie. Itt van-e olyan prefix opció, vagy a kódokat kell manual átirni?
Amúgy menne ezek szerint a sanevel?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest