Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
syler123
üzenetére
Nyilván, annyit nem ér szórakozni vele. Ha most kikapcsolt naplózással Ext4-gyel jó, akkor ok. MiniTool programot ExtFS-hez meg felejtsd el...
AOMEI, EaseUS inkább, igaz Ext4-et nem tud egyik sem...Ahhoz akkor már a GParted való egy live rendszerről bebootolva. Azzal még HSF+ra is tudtam formázni külső meghajtót, igaz előtte a hfsprogs telepítése kellett.
Próbáltam JMicron JMS567 chipes külső házzal is, ott nem volt gond desktop Linux esetében. A két vezérlő meg eléggé hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
AOMEI, EaseUS inkább, igaz Ext4-et nem tud egyik sem...Ahhoz akkor már a GParted való egy live rendszerről bebootolva. Azzal még HSF+ra is tudtam formázni külső meghajtót, igaz előtte a hfsprogs telepítése kellett.