- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
N0zer0
üzenetére
140 MB?
Szerintem valami memory leak lehetett ott. Az awesome-om pár pluginnel, belakva 36 MB most a htop szerint, és az i3 ennél lájtosabb. Nem nézted el és nem az egész rendszer alap memóriafogyasztása volt ez a 140? Mert nálam boot után a komplett rendszer 140 alatt van, nem hogy egy ablakkezelő fogyasszon ennyit.Amúgy nem tudom, én használok egeret is, nem nyomok mindent csak billentyűzetről (nem is lehet 100%-ban), de persze főbb funkciókra, főleg ablakok rendezéséhez, manipulációjához bill. kell. Szerencsére én már megszoktam, szinte minden fontosabb program vim keybindes, amit használok, így most már nagyon kényelmes, hogy hasonló logikával és billentyűparancsokkal tudom kezelni őket. Persze anno szenvedtem egy kicsit, mire megtanultam a vim alapokat, de kifizetődött.

Openbox vagy IceWM is jóság. Arch alatt jelenleg a KDE5-ről elég sok panasz olvastam, majd biztos beérik az is, de most talán egy kicsit elhamarkodottan dobták a KDE4-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem valami memory leak lehetett ott. Az awesome-om pár pluginnel, belakva 36 MB most a htop szerint, és az i3 ennél lájtosabb. Nem nézted el és nem az egész rendszer alap memóriafogyasztása volt ez a 140? Mert nálam boot után a komplett rendszer 140 alatt van, nem hogy egy ablakkezelő fogyasszon ennyit.