Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
spammer #23070 üzenetére
Lehet akkor megfontolok rá egy 14.04-es minimáluborkát, vagy kipróbálom a legújabb Lubuntut. Oké, 2019-ig úgyse fogom ezt a hulladék gépet használni, gyorsan kellett valami nagyon olcsón az amúgy is drága angolhonban, lehet erre a gyér netbookra megtenné egy régi disztró. Viszont tökön lövésnek látom valami réginél leragadni, ami egyre tarthatatlanabb állapotokat szülhet. Nem mintha a Win7 nem lenne elavult, de arra legalább minden progi van, meg kicsit játszani is lehet rajta ezen a gyenge gépen, plusz erre van az egyetlen, garantáltan normálisan működő driver.
Értem, hogy van, aki fél a legújabb csomagoktól, de viccnek érzem, hogy pl. 14.04 alá a legfrissebb kernel 3.8.fenetudjahányas, aztán Archon napokon belül nyakunkon a 4.4-es, és nem kis fejlődés volt a kettő között. Az is tévhit, hogy a régebbi csomagok stabilabbak, jó pl. rá a Debian bugossága pl. KDE terén.
Egyébként az Arch tényleg királyság. A tilingos ablakkezelő viszont nem jött be, i3wm-et próbáltam ki. Eleve az sem igaz, hogy keveset fogyaszt, 3 megát írt az egyik teszt, és valami 140 mega volt a fogyasztása üresen, igaz nem a boot után néztem. Aztán meg kényelmetlennek éreztem, tudom, nem egérrel kell használni, hanem billentyűzetről (ez a lényege a vimnek is), de most az albérletben nincs asztal, nem tudok rendesen leülni a géppel, így meg vak gépíró módban nem tudom rendesen használni az ölemben vagy fekve. Lehet, hogy ha még lesz Linux a gépen, akkor kap még esélyt, de nagyon úgy látom, hogy inkább Openbox vagy IceWM lesz inkább az i3wm helyett, rendes gépen meg majd szerintem maradok a KDE-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest