Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Lehet, hogy azért nem találkozok vele, mert nem használok Fedorát?
Meg Manjarot sem. Meg DE-t sem. De mint írtam, nálam csak egy Intel van, nyilván más a HW is.
Hol írtam, hogy user error? Pont ezért írtam, hogy a különböző csomagverziók/kernelek miatt nem biztos, hogy más disztróval is előjönnének a hibák.
A linkelt certifikáció is a pre-installed 14.04 LTS-re vonatkozik, szerintem ez nem jelenti azt, hogy azon kívül bármelyik másik verzió működése garantálva van. Manjaro meg pláne nem, hiszen az ráadásul rolling is.
Ettől még nem lesz user error, csupán annyi, hogy a megadott disztrókon/verziókon kívül nem biztos, hogy hibátlanul fog működni. Persze ha már a gyártói 14.04 LTS-sel is gondok vannak, akkor a gyártót kell tökön rúgni, amiért az certifikálta.
szerk: xdg-open bug nyilván nem driver persze, akkor azt a disztróban kefélték el valószínűleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Elite: Dangerous
- Milyen házat vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autodesk - Revit
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest