Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2 #2251 üzenetére
''ami hardvered van, ahoz le kell fordítani, ami nincs, és nem is lesz, azt nem.''
igen, lehet, hogy nagyvonalakban igy van, de ha jol tudom, akkor pl scsi nelkul nem tudok pendrive-opt mountolni (mondjuk egyebkent sem akart sikerulni, de az mas tema)
azt meg, hogy mi kell boot kozben, s mi nem, megintcsak nem tudom
ezert jonne jol valami reszletes leiras, ha letezik ilyen
a forditas folyamata maga megy, ahhoz talaltam mindenfeleket neten, a menuconfig resz a problemas (meg hogy folyton leall a fordito hibaval, de az valoszinuleg a gepem hibaja, probalok rajonni, mi okozza)
Sianis: koszi, pont ez kellett (msn-en nem tudok visszairni, barkinek irok, nem kuldi el - amennyire tudom, nem nalam van a hiba, masoknal is ez a helyzet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Subaru topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest