- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
bambano #21730 üzenetére
sudo mount.cifs //192.168.0.1/sdc $HOME/RouterUSB/
Password for root@//192.168.0.1/sdc:
Retrying with upper case share name
mount error(6): No such device or addressNem listázza, így nincs meg a Sharename. Ezért próbáltam az sdc -vel, amit a router logban írt.
Régebben ment simán a linkelt leírás alapján, bedugtam az router USB-be a cuccot, smbclient azonnal látta, listázta, utána mount.cifs aztán jó napot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- RAM topik
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest