Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
koszi a valaszokat mindharmotoknak.
kicsit pontositok hogy mire is kell. adott x db debian vm, amiket egy masik debian vm-rol SSH-n keresztul vezerlek. pl. csomag install, file mahinalas, stb. eseten vegigiteral a gepek kozott SSH-n keresztul. a problema tshark eseteben hogy az elso debian-nal leakad, nem adja vissza a prompt-ot igy nem fut vegig a tobbi gepen.
nagyon leegyszerusitve:
for i in $ips
do
ssh root@$i 'tshark port x -a .. -b .. -w /local_path'
done
ha jol ertem ezekutan ha a screen fentvan es kuldenek neki egy "CTRL-A"-d vagy n-t, akkor a manage debian vm-en tovabb iteralna a gepek kozott? ha igen mar csak az a kerdes hogy tudom atkuldeni ssh-n pl. a CTRL-A"-d-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest