- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
válasz
Cyber_Bird #20161 üzenetére
remek, SSH-n at elindul, majd iteral a tobbi kozott tovabb. koszi megegyszer.
-
Konflikt
addikt
koszi a valaszokat mindharmotoknak.
kicsit pontositok hogy mire is kell. adott x db debian vm, amiket egy masik debian vm-rol SSH-n keresztul vezerlek. pl. csomag install, file mahinalas, stb. eseten vegigiteral a gepek kozott SSH-n keresztul. a problema tshark eseteben hogy az elso debian-nal leakad, nem adja vissza a prompt-ot igy nem fut vegig a tobbi gepen.
nagyon leegyszerusitve:
for i in $ips
do
ssh root@$i 'tshark port x -a .. -b .. -w /local_path'
done
ha jol ertem ezekutan ha a screen fentvan es kuldenek neki egy "CTRL-A"-d vagy n-t, akkor a manage debian vm-en tovabb iteralna a gepek kozott? ha igen mar csak az a kerdes hogy tudom atkuldeni ssh-n pl. a CTRL-A"-d-t. -
Konflikt
addikt
sziasztok,
debian-on tshark-ot futtatnek ami file-ba logol 50x100MB csuszoablakkal.
megoldhato az, hogy miutan elinditom a capture-t a console-t visszakapjam? azaz fusson tovabb a hatterben, aztan kesobb ha mar nem kell akkor pkill-el leallitom.
koszonom -
Konflikt
addikt
sziasztok,
RHEL-es topicot nemtalaltam, csak nagyon regit, ezert bedobom ide, hatha..
tegnap leszedtem a RHEV3.0-nak a 60napos evaljat kiprobalni. Felraktam egy RHEL 6.2-ot, beallitottam RHEV-Managernek, egy FreeNAS-t belottem iSCSI storge-nak, es felhuztam (egyelore csak) egy RHEV hypervisort. Hypervervisor-t, storage-t hozzaadtam a managerben, itt tartok most.a problemam: a local-iso-share library-t nem tudja attacholni, hibat dob:
"cannot find master domain", error code 304.nevfeloldas megy, DNS elerheto. van valami otletetek mi lehet?
koszonom elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest