- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
N0zer0 #20098 üzenetére
A többiek leírták a lényeget, most nyomok egy Super+H billentyűkombinációt és látom is a friss grafikont, nem kell semmi mást csinálnom. Pár napja állítottam be ISO 8601 szerint a dátumot, ezt fel is ismeri a Calc, viszont ha másképp adom meg akkor egyáltalán nem garantált, ezzel is lehet szívni. Nem tudom hogy milyenre csinálná, de az említett 29891 sor szerintem elég nagy tartomány ahhoz hogy átláthatatlan legyen Libreoffice alatt, gnuplottal simán végiggörgetem. Egyszeri alkalomra tényleg elég lehet a Calc, de nem azért jöttem ide.
Amúgy gyorsan csináltam egy másik scriptet is az előző mintájára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Béta iOS-t használók topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyomtató topik
- Path of Exile (ARPG)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest