- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsambo
tag
válasz
bambano
üzenetére
Köszi, egyik sem igazán az amit én keresek, egy ilyen csak régebbi szerver gombsorát tesztelő program lenne. Ennek a kijelzője kapcsolódik "lcm" porton, lcdprochoz már van driverem, azt nem gondoltam volna, hogy még pluszba rendszer driver is kell. Ebben esetleg tud valaki segíeni?
ubyegon2: ezt én is megtaláltam, nem ez kell nekem.
Jester01: azért nem írtam pontosan mert kevertem a kettőt és most nem tudom megnézni. Illetve most hogy rákérdeztetek most jutott az eszembe az is amit itt fent írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bioshock 2 Special Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest