Új hozzászólás Aktív témák

• Fenyő

őstag

Sziasztok,
    Eléggé kezdő vagyok Linuxban, de most az XP lejárási mizéria végett közelebbi barátságba kellene kerüljünk, kezdésnek a Minttel (13 XCFE LTS) ismerkedem, egész jó leírások vannak hozzá, és szvsz Winhez szokott emberkéknek sem fog gondot okozni a használata. Első kérdésem az Fstab-bal kapcsolatban, lenne, de egyelőre azt sem tudom eszik-e vagy isszák, ui. dosboxhoz mountoltam NTFS particiót, csak ezt ugye úgy lehet elérni, hogy előtte csatolni kell a kívánt meghajtót. Viszont, hogy ezt ne kelljen minden egyes újraindításnál megtenni letöltöttem vmi nfts configurator nevű progit, azóta nem is kell, viszont azóta meg sem a tálcán (helyek) sem a saját mappában (media) nem érhetőek az ntfs meghajtók, egyedül a Krusader (total commander klón) látja őket. :W Hogy lehetne újra láthatóvá tenni őket, ntfs configuratort állítgattam, majd uninstalláltam, de nem segített, utána kaptam ezt az Fstab tippet.
    Másik kérdésem a frissítésekkel kapcsolatos, mennyire/melyikeket érdemes feltenni (gondolom az 1-2 osztályzatúakkal nem lehet nagy, 3-as már kérdéses), mert uccu neki feltettem az összeset, de ez érezhetően csökkentette valamelyest a teljesítményt (A64 3200+, NF3 250, 2GB DDR400, X800Pro Agp, 200GB SATA).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés