- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Sziasztok,
Eléggé kezdő vagyok Linuxban, de most az XP lejárási mizéria végett közelebbi barátságba kellene kerüljünk, kezdésnek a Minttel (13 XCFE LTS) ismerkedem, egész jó leírások vannak hozzá, és szvsz Winhez szokott emberkéknek sem fog gondot okozni a használata. Első kérdésem az Fstab-bal kapcsolatban, lenne, de egyelőre azt sem tudom eszik-e vagy isszák, ui. dosboxhoz mountoltam NTFS particiót, csak ezt ugye úgy lehet elérni, hogy előtte csatolni kell a kívánt meghajtót. Viszont, hogy ezt ne kelljen minden egyes újraindításnál megtenni letöltöttem vmi nfts configurator nevű progit, azóta nem is kell, viszont azóta meg sem a tálcán (helyek) sem a saját mappában (media) nem érhetőek az ntfs meghajtók, egyedül a Krusader (total commander klón) látja őket.Hogy lehetne újra láthatóvá tenni őket, ntfs configuratort állítgattam, majd uninstalláltam, de nem segített, utána kaptam ezt az Fstab tippet.
Másik kérdésem a frissítésekkel kapcsolatos, mennyire/melyikeket érdemes feltenni (gondolom az 1-2 osztályzatúakkal nem lehet nagy, 3-as már kérdéses), mert uccu neki feltettem az összeset, de ez érezhetően csökkentette valamelyest a teljesítményt (A64 3200+, NF3 250, 2GB DDR400, X800Pro Agp, 200GB SATA).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Medence topik
- Spórolós topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest