- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
A feleségem kis netbookja nagyon nyekereg már windows alatt, ezért feldobnék mellé egy linuxot is, hogy amire nem kell mindenképp win (böngészés, email, stb.), az egy kicsivel pörgősebb legyen. Sajnos a ram bővítés kizárva, alaplapra forrasztott ram-modul miatt.
Ez a készülék, 1GB ram, 320GB HDDKérdéseim:
1. A linkelt készülékre egyáltalán érdemes-e linuxot feltenni, vagy az sem segít nagyon rajta?
2. Melyik változatot telepítsem? Olyan kellene, ami eléggé hasonlít a win-re, lehetőleg beszél magyarul, és nincsenek nagy erőforrásigényei, de azért pofás a kinézete.
3. Hogyan telepítsem? Most két partíció van a HDD-n, az egyiken a win, a másikon szinte semmi. Érdemes a második partíciót tovább bontani, és külön létrehozni egyet a linuxnak? Ha igen, akkor milyen partíciókat, és mekkorákat?
4. Van-e arra lehetőség, hogy a most használt Thunderbird program minden beállítását és adatát, főleg a bejövő/kimenő leveleket átmozgassuk valahogy a linuxos partícióra?Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném.
Olvasgattam itt a linuxos cikkeket, de így összeszedve sehol sem találtam. Próbálgattam már linuxot (ubuntu, mint) az asztali gépen, de ott külön HDD-re tettem fel, és csak éppen kipróbáltam nem mélyedtem el benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest