Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
Zoli133
üzenetére
Ilyet én is kerestem. De nem volt. Amire te gondolsz az a search engine hozzáadása, de ilyet sem lehet már nincs hozzáadási lehetőség. Arra a megoldás ott van a linken le kell tölteni egy google add-on-t hozzá. Utána már jó lesz az url keresés is. Bár én még a configban beállítottam előtte a browser.search.defaultenginename-t is. Úgy, hogy rákerestem a yahoo-ra és amit kiadott azokat átírtam a google-s url-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest