- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akasp
senior tag
hello. Ujonnan raktam fel a 10-et. Nagyon láma vagyok ezért lenne néhány kérdésem.
1. ez a megjelenítés, főleg firefoxban ez a ''cleartype'' ami egyébként az IE7-ben is volt,de ki lehettt kapcsolni. Nade itt hogy lehet kikapcsolni? Próbáltam vezérlőpult/megjelenítés/betűtípusoknál az x-et kivenni az élsimításról, utána ujrainditottam a firefoxot, de semmi. Ezt hogy lehet kikapcsolni ugymond ''rendes '' megjelenítésre, mint winfos alatt?
2. mp3-at mivel játszok le?
3. Hogyan csomagolok ki file-okat?
4. Hogyan telepítek programokat?
5. Ez már bonyásabb: van még egy windowsos gépem. Meg ez a linux. Amikor hálózatba kötöm öket, nemlátják egymást. Próbáltam beállítani Samba servert de semmi. Légyszi ezt lépésről lépésre írjátok le, mert ebben a témában nagyon kezdő vagyok. (A kézikönyv csak annyit ir, hogy samba servert csináljak)
Köszi a válaszokat!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest