Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanchomuzax
aktív tag
Valamit elbaltáztam az Eee PC 901-emen az ékezetes billentyűzet kiosztással. A legfrissebb Lubuntu fut. Eddig rendben ment a hosszú "ű" és hosszú "í", de most meg sem szólal, és a "0" helyett is az "F1" jön be. Azonban a többi ékezet rendben. Az "Fn" funkciók is lehaltak.
Annyi történt, hogy szétkaptam a vasat, majd összeraktam, és billentyűzet nélkül is megnéztem még szétszedve, hogy mi van. Utána összeraktam.
Hiába próbálgatom a sudo dpkg-reconfigure keyboard-configuration beállításait, egyik HU kiosztás és variáció sem jó.
Rémlik régről, mintha lett volna egy alkalmazás, ami megkérdezett pár kritikus billentyűt, amit le kellett nyomni, és rátalált a megfelelő konfigra. Azonban nem lelem, vagy nem ezen a rendszeren/gépen volt az.
Tudtok segíteni a megfejtésben?

Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Spórolós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest