- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanchomuzax
aktív tag
Valamit elbaltáztam az Eee PC 901-emen az ékezetes billentyűzet kiosztással. A legfrissebb Lubuntu fut. Eddig rendben ment a hosszú "ű" és hosszú "í", de most meg sem szólal, és a "0" helyett is az "F1" jön be. Azonban a többi ékezet rendben. Az "Fn" funkciók is lehaltak.
Annyi történt, hogy szétkaptam a vasat, majd összeraktam, és billentyűzet nélkül is megnéztem még szétszedve, hogy mi van. Utána összeraktam.
Hiába próbálgatom a sudo dpkg-reconfigure keyboard-configuration beállításait, egyik HU kiosztás és variáció sem jó.
Rémlik régről, mintha lett volna egy alkalmazás, ami megkérdezett pár kritikus billentyűt, amit le kellett nyomni, és rátalált a megfelelő konfigra. Azonban nem lelem, vagy nem ezen a rendszeren/gépen volt az.
Tudtok segíteni a megfejtésben?

Új hozzászólás Aktív témák
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Marathon (2025)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L440,14",HD,i5-4200U,8GB DDR3,128GB SSD,WIN10
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest