Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
bambano
üzenetére
az nekem is megvan, de szerintem még sosem futott, péntek esténként ki van kapcsolva a gép, és hétfő reggel van újraindítva.
péntek estére pedig elvileg semmi nincs ütemezve.
egy cronjob fut le keddtől péntekig (2-5) hajnal 1-kor, ami az aznap változott fájlokról készít mentést, de ha jól számolom, akkor ezzel még akkor sem kéne ütköznie, ha szombat 01:00 körül lőttem volna le a gépet (ami akár elő is fordulhat, valamikor késő éjjel jutott eszembe)
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Horgász topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vicces képek
- Gaming notebook topik
- Akvarisztika
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Robotporszívók
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi