Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux - haladóknak (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-30 15:51:13

LOGOUT.hu

Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16524) ko9


ko9
addikt

Üdv!

Nem találok megoldást egy nagyon egyszerűnek tűnő problémára. Van egy mappa (a), amiben több mappa van, amiben mégtöbb mappa/fájlok stb. És van egy másik mappa (b) szinte ugyanilyen felépítéssel, még a fájlok is megegyeznek, csak a tartalmuk más.

Ezt a két mappát szeretném összeolvasztani, mármint az A tartalmát belemásolni a B-be úgy, hogy az ottlévőket felülírja. MV/CP csinál egy másik mappát azonos nevű mappán belül (/a/c/ mappa a b/c/c/ lesz), ezért ez nem járható út. RSYNC lenne a megoldás szerintem, de azt még soha nem használtam.

Gondolom van valami piszokegyszerű megoldás, de nem jövök rá. Próbáltam A mappa tartalmát egy TAR-ba becsomagolni, majd B-be kicsomagolni, ( tar cf - . |(cd ../b; tar xvf - ) de nem minden fájlt rakott át (30-40ezer fájlról van szó kb, nem tudom miért nem rakta bele mind).

Mi lenne a megoldás?

Köszönöm előre is! :R

[ Szerkesztve ]

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux - haladóknak (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.