Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
Üdv!
Azért írok itt, mert az Ubuntus topicban még nem sikerült megoldást találni.
Frissen telepített Ubuntu 12.04 LTS-t használok. Játékon kívül majdnem mindenre. Viszont volna egy játék amivel szeretnék játszani és futtatható is Linux alatt tehát nem lehetetlen akarok elérni
Szóval a Call of Duty 2-vel akarok Multiplayerben játszani. Wine telepítve, és PlayOnLinux-szal telepítettem a játékot, gond nélkül fel ment. Elindítom a játékot, fekete kép és itt vége a történetnek...
Pont erre a problémára van megoldás ITT. Fel is teleítettem gyorsan a Driconf-t, elndítom és hibaüzenetet kapok:
XDriInfo returned with non-zero exit code.
A következő ötlet a driver volt.
Először fölülről a 3. driver volt telepítve, azt tanácsolták, hogy az egyel alattival próbáljam meg. Azzal sem ment és az után tanácsolták a jelenlegi drivert, mert az azt a Valve a Steam-mel együtt fejleszti. Sajnos ezzel is hibaüzenetet kapok.
Tehát nem tudom mi lehet a probléma, valami nem stimmel a 3D kezeléssel. Remélem tud valaki segíteni, előre is köszönöm!konfig:
Lenovo M55 Tower
Intel P4 3GHZ (Logikai 2 magos) 2MB Cache
NVIDIA GeForce 9600GS 768MB
4GB DDR2 800mhz (2x2GB)ui.: amatőr/kezdő linuxos vagyok..

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Samsung kuponkunyeráló
- Mozilla Firefox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest