Hirdetés
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Egy egyszerű kérdés: Hogy kell kábelmodemmel internetre csatlakozni? Az egyszerű válasz, hogy bedugom a kábelt, a networkmanager csatlakozik és kész. De nem csatlakozik, Wicd sem, nem kapnak IP címet a modemtől. Megpróbáltam terminálból, erre ez a dhcpcd kimenete:
dhcpcd[2573]: version 5.5.6 starting
dhcpcd[2573]: eth0: sending IPv6 Router Solicitation
dhcpcd[2573]: eth0: broadcasting for a lease
dhcpcd[2573]: eth0: no IPv6 Routers available
dhcpcd[2573]: timed out
Namost erről sehol nem írnak és nem is találtam semmit. Ez most azt mondja nekem, hogy a modem IPv6 címet használ és az Arch Linux ezzel nem tud mit kezdeni vagy az Arch akar IPv6-os címet, de a modem nem érti? Networkmanagerrel megpróbáltam kikapcsolni az IPv6-ot, úgy se jön össze a kapcsolat.
De ha beiktatok egy WLAN routert, akkor minden úgy történik, ahogy kell. Bedugom a kábelt a routerbe ami már fent is van a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest