- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Arch Linux.
Indoklás: mert én is azt használom már vagy 2,5 éve (hmmm, komoly szakmai érv). Hátrány: csak egyszer kell telepíteni, ezért 2,5 év után nem biztos, hogy eszedbe jut minden csomag, amit fel kell rakni egy új telepítésnél.
Komolyra fordítva a szót, az egyik indok, amiért elfordultam az ununtu-tól a fél évenkénti macera volt. Itt elég hamar megvan a legfrissebb verzió mindenből (rolling release). Persze ez azzal járhat, hogy bug-ba futsz, de ritkán történt meg velem, legrosszabb esetben egy downgrade megoldotta. A filozófia is nagyon jó: KISS. Ez tökéletesen megfelel az én hozzáállásomnak.
Kiváló wiki, jó közösség.Gentoo-val nincs tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone-t használók OFF topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 128Gb akku: 100%
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest