Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
sziasztok!
nem tudom jó topicban kérdezem-e, de lenne egy gondom. suse server-en állítottam be sambát, xp-vel be is tudok lépni a tartományba, viszont nem tud felcsatolni home könyvtárat, valamint bejelentkezéskor kiírja, hogy a helyi profil nem található. a usernél a plugin-eknél be van kapcsolva a samba, valamint ha rámegyek a launch-ra, ott az első menüponthoz meg van adva, hogy a H: legyen a könyvtár, de sajnos nem jelenik meg.
esetleg ötlet, hogy mi lehet a gond?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest