Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Nem mondtam, hogy feladom. : )))
Sajnos most nem tudom folytatni, mert mondom, annyira változó hogy mi a rossz, hogy egyszerűen nem lehet kizárni a hibát. Vagy a boot manager rossz, vagy a vinyo, vagy a beállítások, vagy a többivel van gáz.
Van ugye egy elfekvő 10Gb-os vinyóm. Azt mondtam magamban, ez nem baj ha odavész, felraktam, ment rajta gyönyörű szépen. A gond ott kezdődött, amikor el akartam érni, hogy csak a 10 es vinyó maradjon, minden mást lekötöttem. Ilyenkor elvileg csak az UHU indulhatott volna, de nem akart.
Persze ugy sem ment, hogy minden vinyo benne, Xp is figyel, és kiválasztom, melyik operációsrendeszer induljon.
Eljutottam a oprendszer választó menübe : [link]. Kiválasztottam Linuxot, akkor ezt kaptam : [link]. Sajnos ezzel nem tudtam mit kezdeni. : /
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Dacia topic
- Suzuki topik
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest