- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Nem mondtam, hogy feladom. : )))
Sajnos most nem tudom folytatni, mert mondom, annyira változó hogy mi a rossz, hogy egyszerűen nem lehet kizárni a hibát. Vagy a boot manager rossz, vagy a vinyo, vagy a beállítások, vagy a többivel van gáz.
Van ugye egy elfekvő 10Gb-os vinyóm. Azt mondtam magamban, ez nem baj ha odavész, felraktam, ment rajta gyönyörű szépen. A gond ott kezdődött, amikor el akartam érni, hogy csak a 10 es vinyó maradjon, minden mást lekötöttem. Ilyenkor elvileg csak az UHU indulhatott volna, de nem akart.
Persze ugy sem ment, hogy minden vinyo benne, Xp is figyel, és kiválasztom, melyik operációsrendeszer induljon.
Eljutottam a oprendszer választó menübe : [link]. Kiválasztottam Linuxot, akkor ezt kaptam : [link]. Sajnos ezzel nem tudtam mit kezdeni. : /
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Fujifilm X
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- DDR3-as laptop memóriák 4gb-os 52db tesztelve 1250ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest