Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Nem mondtam, hogy feladom. : )))
Sajnos most nem tudom folytatni, mert mondom, annyira változó hogy mi a rossz, hogy egyszerűen nem lehet kizárni a hibát. Vagy a boot manager rossz, vagy a vinyo, vagy a beállítások, vagy a többivel van gáz.
Van ugye egy elfekvő 10Gb-os vinyóm. Azt mondtam magamban, ez nem baj ha odavész, felraktam, ment rajta gyönyörű szépen. A gond ott kezdődött, amikor el akartam érni, hogy csak a 10 es vinyó maradjon, minden mást lekötöttem. Ilyenkor elvileg csak az UHU indulhatott volna, de nem akart.
Persze ugy sem ment, hogy minden vinyo benne, Xp is figyel, és kiválasztom, melyik operációsrendeszer induljon.
Eljutottam a oprendszer választó menübe : [link]. Kiválasztottam Linuxot, akkor ezt kaptam : [link]. Sajnos ezzel nem tudtam mit kezdeni. : /
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone Air - almacsutka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vírusirtó topic
- iPhone topik
- Drón topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Grim Dawn
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest