- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Acer Aspore One ZG5 8GB SSD-s netbook-ot, de van vele egy kis problemam.
Linpus Linux Lite v1.0.9.E az oprendszer ket video lejatszo progival,MPlayer,Media Master.
Viszont tobb video formatumot is probaltam(avi,mp4,wmv) de nem jatsza le codec hiba miatt.
Mivel nem ertek a linuxhoz, nem tudom mit es legfokepp hogyan kellene telepiteni.
Az MPlayer-nek van magyar honlapja de az meg igy is kinai nekem.Esetleg ezeken van recovery particio? Mert lehet csak az elozo tulaj cseszett el valamit s megoldodna a problema.(de en meg azt sem letom, mivel nem windows).
Vagy van esetleg jobb linux op. ami hasznalhatobb ezen a gepen?
Csak netezes, film es kepnezesre kellene utazas kozben.
Masik, a biosom 3109-es az Acer oldalan pedig 3310-es van.
Az segit valamin ha frissitem?Aki tud segitsen, megkoszonom!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest