- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
dr_strange #1215 üzenetére
Szerintem az Ubuntu nagyon is jó kezdő rendszer! Arra kijezetten alkalmas, hogy az alapokat megtanuld, megtanuld a terminál használatát, kiismerd nagyjából, hogy mi mit csinál. Nekem sem okozott túl nagy nehézdéget 1 év után a Gentoo telepítése. Azért Gentoo-val szerintem tényleg elég rossz lenne kezdeni, de folytatni nem is annyira!
Az Ubuntu rászoktat arra, hogy keress/olvass majd csak aztán kérdezz. Gentoo is nagyon jól dokumentált, de megrémülhet egy kezdő attól, hogy el kell olvasni egy komolyabb dokumentációt.
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen alaplapot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest