- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
sh4d0w
üzenetére
Na, ezzel nem voltam tisztában, hogy a Vista-t és a Win7-et nem kedveli a Suse.
Sajnos azt nem tudom megoldani, hogy két külön vinyóról bootoljanak az OS-ek, mert egy merevlemezt tudok felhasználni a mókára. A másik az egy 1TB-os, és majdnem tele van adattal, amiket nem tudok kimenteni (és szerintem ilyen HDD árak mellett, nem is lesz kimentve egy ideig... 2 hét alatt 2-3x-os árak lettek...).
Lehet, hogy teszek még egy próbát a két OS dual-boot-jára, és ha nem jön össze, akkor elkezdek gondolkodni valami más disztribúción. Debian származékok tehát jól működnek együtt a Win7-el. Kubuntu és Mint tetszik.
Jut eszembe, van elfekvőben egy 40GB-os PATA-s vinyóm. Szerintem azon gyakorlok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest