- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
sh4d0w #12178 üzenetére
Na, ezzel nem voltam tisztában, hogy a Vista-t és a Win7-et nem kedveli a Suse.
Sajnos azt nem tudom megoldani, hogy két külön vinyóról bootoljanak az OS-ek, mert egy merevlemezt tudok felhasználni a mókára. A másik az egy 1TB-os, és majdnem tele van adattal, amiket nem tudok kimenteni (és szerintem ilyen HDD árak mellett, nem is lesz kimentve egy ideig... 2 hét alatt 2-3x-os árak lettek...).
Lehet, hogy teszek még egy próbát a két OS dual-boot-jára, és ha nem jön össze, akkor elkezdek gondolkodni valami más disztribúción. Debian származékok tehát jól működnek együtt a Win7-el. Kubuntu és Mint tetszik.
Jut eszembe, van elfekvőben egy 40GB-os PATA-s vinyóm. Szerintem azon gyakorlok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium 96%, 2025.12.02 Apple gari
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest