Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6 reloaded: A K6-os MEGATESZT
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
vzsryl
üzenetére
Na, megérte a 40GB-os vinyót berakni. Ezt a lépést hagytam ki először, szóval nem hoztam létre a Win7-nek csatolási pontot, de most megcsináltam, és majdnem tökéletes a dual-boot. Egyetlen egy bibi van a dologban. A Grub-nál 2db Windows van, 1-es és 2-es. Az 1-es indul el, és működik helyesen, de a 2-es hiányzó bootmgr-t panaszol. Ez konkrétan nem zavaró hiba, csak nem értem hogy került oda ez a 2-es Windows, mivel csak egy Win7 és egy OpenSuse van fent a merevlemezen.
A lényeg, hogy nincs baja a Suse-nek a Windows 7-el, hanem csak egy egyszerű beállítás maradt ki a Suse telepítésénél. Emiatt kérdeztem tegnap, hogy nem hagytam-e ki valamit, illetve nem kell-e odafigyelni valamire.
Tehát Windows 7 és OpenSuse Dual-boot lényeges lépései:
1. Windows7 telepítés.
2. OpenSuse telepítésénél a particionálást szakértőire állítva a Windows-os partició beállításaiban létre kell hozni egy csatolási pontot a következő beállítással: "/Windows/C". Angolul: Mount partition és Mount Point.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest