- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chieftec
őstag
Hello
Jelenlegi routerem helyett szerettem volna valami rendeset csinalni. El is keszitettem: BBIagentet illetve a Freescot ratettem egy floppyra. Elobbinel RawWritetal utobbinal a ''gyari telepitovel'' (make_fd.bat). A lenyeg, hogy ezeket a lemezeket utana sehogy nem tudtam mar hasznalni. Az elobb emlitett ket program se tudja irni, xp pedig elkezdi formazni, vegen pedig leall, azzak az uzenetttel, hogy a lemez nem formazhato. Lehet en vagyok ehhez lama, nemtom. Ha valaki tudja, hogy mi problema kerem segitsen. Kosz elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Gitáros topic
- Hardcore café
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- VGA kibeszélő offtopik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest