- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Szóval kezdeném ott hogy szeretnék linuxot használni. Kis böngészés után kiválasztottam számomra a suse linux-ot. Letöltöttem és kiírtam dvd-re, de telepítés közben kb. a félénél lefagy. Már kétszer próbáltam. Olvastam egy-két helyen, hogy mitől is lehet ez. És az olvasottak alapján látom, hogy a linux nagyon hardwer igényes, szóval ami winbe jó az linux-ba már lehet,h nem. Memória teszten átment, DVD olvasó/íróval szerintem nincs baj, Ide kábel is szerintem jó. De akkor mégis mi lehet a baja, miért fagy be nekem? Esetleg tudtok olyan programot amivel le tudom tesztelni a DVD olvasómat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Apple iPhone 11 - népalma
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest