Hirdetés
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
cyberkind #224438 üzenetére
"A kis Dzsunior milyen jó döntést hozott."
Szerintem sok szempontból szerencsés. Kevés embernek adatik meg, hogy a munkájában, hivatásában valóra váltsa az álmait.
Neki megadatott.Messi-vel akart egy csapatban játszani, és így is lett.
Hogy aztán később hogyan, és miért alakultak számára a dolgok úgy ahogy, annak ebből a szempontból nincsen jelentősége. Mert ő már akkor elérte, amit akart.Egyébként pedig:
Szenzáció: Neymar visszatérhet Barcelonába! /Forrás: www.player.hu/Neymar a tervei szerint már nyáron visszatérne Barcelonába /Forrás: www.sport365.hu/
Tudom, tavaly toktóberben is felreppentek ilyen hírek, de "nem zörög a haraszt"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest