-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #63157 üzenetére
Nézd meg 6.30-tól. [link]
6:55 környékén ki van lassítva az eset, itt látszik, hogy nem nyílik a szája, egyik arcizma sem mozog ezalatt, gyanús az tény és való, de nem értem, hogy a nagyobb sportmagazinok miért egy olyan videóval dobálóznak, amin tényleg semmi nem látszik, csak szépen felgyorsítják, hogy odaharapásnak tűnjön. Így ez inkább elkeseredett próbálkozás...[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #62801 üzenetére
A cremonai ügyészség vádat emel Conte ellen. Valakinek nagyon a begyében lehetsz, Antonio.
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #62802 üzenetére
Werder, Stuttgart, BVB kiesőhelyen. Pár éve még mindegyik a bajnoki címért harcolt vagy épp bajnok is volt.
-
gmx9
aktív tag
válasz DeathAdder #63012 üzenetére
Nagyon megérdemelnék a BL-t, le a kalappal előttük. Igaz valószínűleg a végén beelőzik a nagyok, de egy EL is szép teljesítmény lenne.
A City meg egy kicsit javított a morálján ezzel az utolsó percekbeli góllal, de az újabb X azt érezteti velem, hogy ezt Mou rutinból lehozza már. Bár szerintem megérdemlik, többnyire kiegyensúlyozottak voltak, csapatként egyértelműen kiemelkedtek a mezőnyből, jól összerántotta őket, még ha a szezon vége felé már csak az eredmény is a lényeg.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #62844 üzenetére
Spurs és az Arsenal is jobb mint tavaly, nagyon kemény harc lesz. a 3., 4. és az 5. helyért.
Mi lenne, ha még az Everton sem lenne mélyrepülésben?
A Pool EL szereplésére kíváncsi leszek, Spurs és az Everton is versenyben van, 3-ból az egyik angol megnyerhetné.(#62842) KisTücsök
Nézted a meccset? Az a piros csak nekem volt érdekes döntés?
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #62801 üzenetére
Azért elkezdem írni egy hosszú monológot, de áh... végeredményemben úgyis igazad van. Ameddig meg a Chelsea nevével kezdődik a PL tabella, nincs okom nyafogni.
Ja. Kár azért a szezonért. Bár részünkről is.
Stu meg beáll és vág is egyet.
___Pohár: Ohhh, ez nagyon jó.
-
Enzolord
addikt
Kérdés, hogy mi mehet ott a háttérben...
vagy a játékosok akarnak edzőt buktatni, vagy a vezetőség és a csapat közt van hatalmas ellentét, mert nem hiszem, hogy egy év alatt mindenki elfelehtett focizni..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
veterán
-
7600 GS
addikt
Az alsóház úgy nézem hogy elég zsúfolt, egy jó hajrával még bennmaradhatnak.
-
BenHans
addikt
Én is erről írtam kicsit bővebben hárommal feljebb... Komoly gondok vannak.
Érdekelne hogy Klopp mit mond.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #62798 üzenetére
Igazad van. Amúgy.
___Na nézzük ezt a Romát.
-
tigomigocika
senior tag
válasz DeathAdder #62785 üzenetére
Igen ez igy van...
Na megyek, tolok egy cigit ennek öröméreXBOX LIVE: rolandinho007
-
tigomigocika
senior tag
válasz DeathAdder #62788 üzenetére
Ne legyen igazam ,de ezt a meccset bukni fogja a Chelsea
XBOX LIVE: rolandinho007
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #62779 üzenetére
Manchesterben nem tudom elképzelni... A Realban már inkább de nem most, mert én a helyében maradnék még talán 2 évet a Spursben.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #62779 üzenetére
Vagy követi Rodwell példáját, és Anglia jövőjéből, Anglia újabb szégyene(khm kurvája ) lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DeathAdder #62737 üzenetére
Neked legalább van digid! Én meg csak csorgatom a nyálam, amikor a pl-ről lamentáltok.
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #62642 üzenetére
ezzel azt akarod sugallni, hogy nem állja meg az állítás a helyét, hm?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pethYeti
addikt
válasz DeathAdder #62620 üzenetére
Egy Chelsea drukker 6 taposás után se szidja Costat a Torres évek borzalmai után.
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #62616 üzenetére
Én se értem mivel jobb +30 percet játszani minthogy döntésre vigyék 90 alatt.
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #62615 üzenetére
Most komolyan miafaszomert kellett erre eddig varni?
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #62609 üzenetére
Egy biztos: Monoki megint nem tudja, miről beszél.
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #62606 üzenetére
Hat nyugodt lehetsz, ellenben én nem. Ha nincs Courtois már 0-2 lenne.
Ilyenkor, amikor kell, megmutatja mekkora asz.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #62604 üzenetére
Lassan az életemet is felraknám, ha tippelni kéne a Chelsea kezdőjét
Van mit helyrehozni, úgyhogy be kell húzni ezt.(Bementem hazafele mixelni, gondoltam megrakom a Chelseat, majd miután árkádból kifele jövet nézem a szelót láttam hogy a chelsea meccs helyett véletlenül teljesen mást raktam:
Metallurg Magnyitogorszk - Dinamo Minszk ukrán hokit, szóval csúnyán benéztem )
Én ezt betudom valamilyen jelnek, hogy lehet jobb, h nem raktam meg.[ Szerkesztve ]
-
szentes711
tag
válasz DeathAdder #62564 üzenetére
Bezony ám!
"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #62542 üzenetére
Szerintem sem annyira egyértelmű amúgy az a visszavágó.
____Gondoltam ránézek a Juve meccsre, Pogba miatt. És vág is egy szép gólt. Mondjuk kétlem, hogy hozzánk kerülne végül.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #62531 üzenetére
jóóvan, a Pool is jó volt. Biztos örülnek annak a plusz meccsnek.
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #62418 üzenetére
Na akkor a hivatalos szabálykönyvből:
"13.5 In the Semi-Final ties, if the aggregate score is level at the end of the second game an extra half-hour shall be played. If the aggregate scores are still level at the end of extra time the tie shall be decided by goals scored away from home counting twice. If the teams remain equal after this procedure the tie shall be determined by the taking of kicks from the penalty mark in accordance with the Laws of Association Football."Tehát csak a hosszabbításban számítanak az idegenbe lőtt gólok.
-
scincole
csendes tag
válasz DeathAdder #62418 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de ha jól emlékszem a rendes játékidőben nem számít az idegenben lőtt gól, de a hosszabbítás után már igen.
-
br.rak
őstag
válasz DeathAdder #62390 üzenetére
Oda visszavágós a ligakupa itt már, szóval szerintem él az idegenben lőtt gól.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
válasz DeathAdder #62385 üzenetére
José most nem vár az elődöntőig, hamarabb ki szeretne esni a BL-ből
szerk: na most Courtois nem sérült? Vagy ez a lökött luzitán tényleg kapusposzton kezdi el a rotálást?
[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
válasz DeathAdder #58372 üzenetére
Persze, hogy nézem. Sajnos a tegnapi verseny után most nem Kvjat szerződése a legfontosabb
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #58274 üzenetére
pf, az szép
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #58263 üzenetére
azért erre nem figyelni.___________
Mit csinál az Atletico???
16. perc és 3-0 verik őket[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz DeathAdder #58173 üzenetére
Nagyon úgy tűnik hogy csak presztízs értéke lesz a Real elleni meccsnek.
Kíváncsi vagyok sikerült-e a Ludogorec játékosnak komolyabb sérülés okoznia itt a végén Ronaldonak, remélem most csuklik az anyja.
Ja amúgy a Ludogorec edzője tiszta Perez volt szerintem, nagy forma.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #58173 üzenetére
bajnokság szempontjából lehet egy korai búcsú kéne.
Elég szoros kis csoport alakul még a végén ebből, legalábbis a 2. továbbjutóra kíváncsi leszek.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
gmx9
aktív tag
válasz DeathAdder #58114 üzenetére
Kétségkívül tehetséges volt és a 'Poolban szépen lassan top játékossá nőtte ki magát. Bármennyire is utálom, nagyon nagyot vesztett vele a Liverpool, mert a hülyeségei ellenére a világ egyik legjobbja a posztján.
A spanyol bajnokságban meg egy ilyen szintű játékos csak lubickolni tud.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #58113 üzenetére
vagyis ha belegondolok a Poolban is BR keze alatt lett ekkora sztár, az egész csapatot ő köré építette, előtte nem igazán volt kimagasló, bár akkor is átlagon felüli volt.
Szal, inkább nem is szólok semmit, igazad van majd meglátjuk
-
7600 GS
addikt
válasz DeathAdder #58108 üzenetére
Képzeld el milyen Benny Hill Show lenne, ha Higuain-nal játszana egy csapatban.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #58082 üzenetére
a city egy igazi óangol csapat.. Oxford III
-
törölt tag
válasz DeathAdder #57915 üzenetére
Beleborsódzott a hátam!!!
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #57790 üzenetére
a bayern behúzta mind a hármat egy szezonban, szóval hajtani kell, nem lehetetlen
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #57790 üzenetére
igen, pont akartam írni, hogy ez a hétközi 120 perc biztos jót tett a csapatnak.
De legalább továbbjutottatok a kövi fordulóba.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #57063 üzenetére
Sterling miért nem kezdett? Sturridge is azért sokat számít szerintem.
Tavaly nálunk is ez volt. Ötlettelen, nulla játékot produkáltak a kisebb csapatok ellen, ott is ment el a PL. Most jött Costa meg Fabre, és ami akkor nem ment be, amelyik passz akkor nem ért célba, az most igen, eddig. Azzal a kerettel sajnos nem lehet PL-t nyerni, de a dobogó is kétséges. BL-ben is egy komolyabb csapat a kieséses szakaszban és annyi. De azért hátha eljutnak valameddig.
Balo milyen?
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #57038 üzenetére
Emberileg azért még mindig van hová fejlődnie sajnos.
xsanyi77: Mondjuk. Azért nem lesz könnyű. Főleg, ha a középpályás védekezés továbbra is ilyen marad.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #57016 üzenetére
Még szerencse hogy utálom
Amúgy azt hittem az Henry volt
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
törölt tag
válasz DeathAdder #57013 üzenetére
Meg is van az x.
A debrecen stadionja azért baromi szép.
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #57006 üzenetére
Helyes, hadd rabolja csak a pontokat, úgyis bl helyért fognak küzdeni a szezon a végén
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #57006 üzenetére
Zabaleta nem tudom merre sétálgatott
na most csak győzzék hárítani a City offenzíváitGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
-
gmx9
aktív tag
válasz DeathAdder #56989 üzenetére
Most még olyan sokat nem várok tőle, de hosszútávon szerintem nagyon jó igazolás lesz, főleg ennyiért.
-
addikt
válasz DeathAdder #56625 üzenetére
Most azt olvastam, hogy súlyosabb a vártnál, 6-8 hét.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #56630 üzenetére
Nekem ez a Russian Red-es csajszi jobban bejön mindkettőnél
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #56630 üzenetére
nekem is jobban bejött a csokinője, az újból minden sarkon találni kettőt, semmi különleges, két nagy csöcs, oszt jónapot
egyébként meg öntsünk egy kis olajat a tűzre a szalai/huszti/gera vs mlsz és a kutyaütők témában by origo
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #56622 üzenetére
csodás...
a németek is tudnának asszem egy keveset mesélni, ha megkérdeznék őket a barátságos meccsekről......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szami777
addikt
Pech, ezért rühellem én tiszta szívből a bajnokság közben a válogatott szüneteket.
Sérülésen, kizökkentésen kívül lófaszra sem jók, már bocsánat.
Costa is lesérült.[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Akkor nem lesz ott a Madrid ellen sem?
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #56528 üzenetére
Az emberes. Még csak egy Tott'ham hiányzik onnan.
___U21 elkezdődött. Spanyolok ellen. EB selejtező.
Behugyoznak-e a nem megalázó vereségért?Ja várj, az másik bagázs.És összehoznak itt is egy tizit a legelején. ..............................
Na, kihagyta. Mondjuk neki nem kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
9-10 pont meg is lesz ezekből a meccsekből...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Integra
titán
igen, ilyen volt nekünk is tavaly....
-
NyxNyxNyx
addikt
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #56410 üzenetére
azért mert feka, angol és pl klubban játszik még nem hasonlít a studge transzferhez
YNWA
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #56412 üzenetére
"Teljes bevétel: -34 millió font"
nem inkább kiadás?
Legalábbis ha 117-ért vásároltak és 83-ért adtak el.
Bocs“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Enzolord
addikt
válasz DeathAdder #56388 üzenetére
Azért azt hozzá kell tenni, bár már volt itt vagy 100x, hogy nagyrészt Ferginek volt köszönhető, hogy megoldották ezt, hogy relatív kicsi pénzből nyert rengeteg trófeát a United.. Én 94 óta vagyok United Drukker, és való igaz, hogy jobban tetszett, amikor még saját igazolások játszottak többnyire, de a tavalyi év után, bármit elfogadok, csak ne legyen még egy ilyen év... Bár az is igaz, hogy el voltunk kényeztetve rendesen, és egy egy botlás után úgy sírtunk, mintha a világvége jött volna el, de eddig nem hiányoztak a zsoldosok.. Eddig..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
homeless09
őstag
válasz DeathAdder #56388 üzenetére
98' óta vagyok MU drukker. Le vagyok döbbenve. Nagyon el lettek túlozva a dolgok.
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Enzolord
addikt
válasz DeathAdder #56384 üzenetére
Ha berúgja a négy közé a csapatot, én az leszek...
Sajnos a mai futballban nem sok a klubhűség...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #56348 üzenetére
bühühűűű, egy nevesincs klubban fogok játszani mától fogva, alig valami kis aprópénzért... jajj de rossz lesz nekem.. bühühűűűűűűűű.. havonta csak két ferrarit tudok majd venni, nem hármat
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #56347 üzenetére
Lajos meg visszajött elbúcsúzni, bár nem értem mit bőg, nem mi akartuk eladni... (vagy a franc se tudja )
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #56216 üzenetére
de így hogy akarnak komoly eredményt elérni, netalán bajnokságot nyerni, ha a kis csapatokat kb leszarják.. vagy egyszerűen nincs semmi tűz bennük? ez a szokásos sok kis szar 1pontos meccsecske, aztán ezért nincsenek benne sose az első háromba a végelszámolásnál..
ott van a juventus. dicső példa lehetne számukra.. szépen, ügyesen mindig lehozzák a meccsecskéket 1 gólocskával, azt valahogy mindig begyötrik, becsorog, befejeli valamelyik, akármi aztán a többit levédekezik oszt' jóvan.. három pont megvan mindig, a legvégén a bajnoki cím is.
hát nem éenne jobb és könnyebb úgy? -
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #56213 üzenetére
ki kell mondani, rém gyenge ma (is) az arsenal..
és ez csak egy leszter.. mi lesz majd komolyabb csapat ellen?cyberkind tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz DeathAdder #56191 üzenetére
Milyen drukker vagy?Vagyis melyik a févörit tím?
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #56163 üzenetére
Azért mindenesetre tiszteletre méltó, hogy oda igazol ahol jól érzi magát és nem a pénz irányítja.
Most olvasom a pool.taccs-os beharangozót, eddig tetszik.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #56160 üzenetére
Mondjuk az igaz, hogy teljesen be van fásulva a Realban a francia válogatotthoz képest. Én váltanék a helyében, leléphetne egy olyan csapatba ahol kitűnik a tehetsége és esetleg rá építenek.
más: Egyébként mi ez az Agger Brondby baromság? 1 éve még a Barcelonával boronálták össze
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #56137 üzenetére
Persze mert Benzike a világ megváltója csatár fronton, ja, nem, de örömmel látom hogy halmozod a Real meccseket.
Ha csak feleannyira teljesítene mint anno azzal a 16 éves kis drágával semmi baj nem lenne, de hát ez másik szakma.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
válasz DeathAdder #56141 üzenetére
"Én mondjuk benzint nagyon szívesen látnám Poolban"
En is
Be kéne vezetni olyasmit, hogy 1 gól 1 szelfi[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #56141 üzenetére
aztán küldenéd vissza oda, ahonnan jött
-
pohár
félisten
az a baj, hogy csak teng-leng mostanában, kimondottan szar a teljesítménye... kell egy vetélytárs is, az majd megmutatja, hogy hogy is kellene csinálni
-
szami777
addikt
Valahogy a szigetországban mérföldkövekkel értelmesebben és ésszerűbben igazolnak (kivéve MU ), mint a 2 spanyol óriás.
De lehet, csak én látom így.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
lacy86
addikt
válasz DeathAdder #56065 üzenetére
30 perc telt el es meg szoglet sincs!
Kaput eltalalo lovesek ( MU ) 1 darab! -
pohár
félisten
válasz DeathAdder #56065 üzenetére
eközben Agger visszament a Bröndby-be...upsz, előttem már leírták, nem olvastam el az alsó sort
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz DeathAdder #56053 üzenetére
Van róla film.... Hát nem tudtad te butus...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
bandus
veterán
válasz DeathAdder #55911 üzenetére
valóban sok értelme van összehasonlítani a 80-as évek átigazolási árait a mostaniakkal
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #55840 üzenetére
_______Torres egyre közelebb a Milanhoz? Ha összejön, az elmúlt jó néhány év legjobb tranzakciója lesz ez a chelseanek.
Viszont... Akkor 2 csatárral kezdik a szezont?
-
Sztbeni
őstag
válasz DeathAdder #55840 üzenetére
Elég a négy. City, Chelsea, Arsenal, MU. Ezek akik jók azoktak lenni. Esetleg néha a Pool. De egy Spurs vagy egy Everton kevés. Olasz viszont lehetne kettő. Meg a ciprus meg svájc meg ilyenek egy.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #55835 üzenetére
Mert a manu ad neki 100-120k-t hetente, fontban. Rojot nem tudom.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #55831 üzenetére
Mata év közepén ment, akkor még volt BL. És a BL indulás sem volt azért olyan messze. Rojo, Shaw? Ezek még nem nevek. Mellesleg utóbbiért nem lett volna még egy csapat, aki annyit fizet. A fizetéséről nem is beszélve. Mariska már inkább. És eddig ennyi. Ez egy név. Vidal is azért az lenne, ha menne.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #55831 üzenetére
Persze, hogy tudnak nagy neveket, ha mindegyikért dupla annyit adnak, amennyit ér. Van az a pénz...
-
Sickboy25
addikt
válasz DeathAdder #55824 üzenetére
Evans és ANderson példul fogalmam sincs mit keres az MU-ba!! Azt sem igazán értem, hogy miért nem igazolnak belső védőt... Akik most vannak, azokat még az öltöző közelébe sem engedném oda...
Az azonban valóban tény, hogy tegnapi orbitális nagy égés volt!!!
Sztbeni: jaj de jó ismét minőségi romlás várható BL fronton...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
7600 GS
addikt
válasz DeathAdder #55597 üzenetére
Holnap megválaszolom, nem felejtem el.
bravo - alba,mathieu,mascherano,alves - busquets,iniesta,rakitic - messi,rafinha,el haddadi
Évek óta a leggyengébb barca kezdő amit láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #55576 üzenetére
ja tényleg...
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #55535 üzenetére
Valóban jó meccs, már 2 nyuszi oda. Sajnálom az Arsenalt, a 2. gól tiszta les volt, innen nagyon nehéz lesz.
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #55469 üzenetére
Azt hittem visszatért
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #55469 üzenetére
hát ez gecinagy
-
Rypejakten
addikt
válasz DeathAdder #55438 üzenetére
Suárez amúgy hol kordában tarthatatlan? az egyik legszorgosabb, legjobb munkamorálú játékos akit láttam Dirk Kuyt mellett mostanában. szerintem senkit sem érdekel, hogy melyik játékos mit csinál pályán kívül, amíg a pályán odateszi magát. ez Suárezben megvan, Balotelliből meg csak a nagy tét és a nyomás hozza ki, pl. a válogatottban. egyébként meg lusta mint állat.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #55438 üzenetére
Nem Balotelli képességeivel van a gond, nem is azzal hogy idiótábbnál idiótább képeket tölt föl a netre és közben mindenkivel trollkodik, hanem az, hogy jön egy kis gubanc és a teljesítménye béka segge alá megy. Amikor épp nincsen semmi baja, akkor éppenséggel egy kurva jó csatár, aki távolról is életveszélyes. Érzelmileg a legkiegyensúlyozatlanabb csatár szerintem a piacon, kurva nehéz vele bánni, és itt nem arról van szó, hogy ezt azt megharapdál és eltiltják, hanem szimplán arról, hogy nem megy a labdákért és hosszú hetekig kedvetlenül játszik és ez ki is hathat az egész csapat teljesítményére. Emiatt eléggé kockázatos igazolás, de akár bankot is robbanthat. Ezt a kisregényt is csak azért írtam le, mert úgy fest, hogy ez már nem pletyka szint, mindenhol lehozták, nagyon úgy fest Balo visszatér a PL-be.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #55137 üzenetére
most igazolták le az orvosi (?) stábba azt a csókát, aki a német válogatottért felelt azért, hogy ne sérüljön le senki feleslegesen, magától
-
7600 GS
addikt
válasz DeathAdder #55137 üzenetére
Idény végén csak meglesz a 4. hely aztán mehet a #wengerknows
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #55132 üzenetére
hajtott, mint a veszedelem
-
Enzolord
addikt
válasz DeathAdder #55115 üzenetére
Biztos egy köcsög livepudli sirály volt...
(#55121) DeathAdder Így van, még rasszista is.. Csak az a szerencse, hogy nem harapta meg...
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
lacy86
addikt
fuujjjjjjjjj
-
szami777
addikt
azt a rohadt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest