Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
donperce
csendes tag
válasz
Lord Seraf #4291 üzenetére
Szerintem ez pont nem igy van! Azért nézik meg a reklámot az emberek, mert máshol is látják azt a sportolót. Ismerik. Ha nem ismernék, akkor szerintem nem niztos, hogy megnéznék.
-
Drizzt
nagyúr
Na, vidámabb téma, ma Németh, s Simon alkotta a kezdő csatárduót a Liv Res-ben, s 3-1-re győztek, bár mindketten le lettek cserélve, Némethnek ma nem igazán ment, Simon fejelt egy gólt.
-
Chili7
őstag
válasz
peterszky #4285 üzenetére
Lehet szimpi egy csapat valakinek a játéka miatt, plussz még kötődhet az ember egy másik csapathoz is. Persze hülyén nézne ki, ha egy UTE kötődésű embernek szimpatikus lenne az FTC játéka, - vagy fordítva - de nem zárják ki egymást. Emellett még lehet ellendrukkerkedni is egy 3ik csapatnak, főleg irígység vagy más személyes élmény miatt.
Ami biztos az, hogy egy magyar focidrukker vagy szereti a Fradit, vagy kifejezetten utálja. És ebbe a második halmazba beletartoznak az Utésok, Mtk-sok stb. -
Drizzt
nagyúr
Csak most látom, hogy Urbányit kib*szták.
-
Bibby
addikt
válasz
Nem hinném hogy igazad van... ezekben a reklámokban csak élsportolókat láthatsz, aki kis nevű/kis teljesítményű az be sem fér. tehát nem csak műemberek vannak ott.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Jó, de senkinek sem érdeke ezt a vonalat meghúzni.
A reklámozó többet ad el az árujából/szolgáltatásából, ha egy élsportolóval reklámoz, míg a sportoló komoly pénzeket rak zsebre. -
Lord Seraf
csendes tag
-
zoppik
csendes tag
válasz
Lord Seraf #4289 üzenetére
Szerintem meg nem olyan hatalmas probléma ez! Miért zavar valakit hogy egy focista akármilyen reklámban szerepel? Ráadásul általában ezek a focis reklámok a legélvezhetőbbek és a legjobbak az összes vacak idióta reklám között.
-
Lord Seraf
csendes tag
Én azért nem mondanám, hogy nem csak marketing eszközök, a gond ott van, hogy lassan már csak azok lesznek, és ez sajna idehaza is így van, C Ronaldo és a többiek ezt a videót egy ismerősöm küldte, nagyon sok focistának a marketing segített abban, hogy még "ismertebbek" legyenek. Nagyon jó játékosok, de a média szerintem csak károsan hat rájuk. És itthon is így van sajnos. Lassan többet látni egy focistát egy csoki reklámban, mint kint a pályán. És ez ellen tenni kellene valamit.
-
Markgx10
őstag
válasz
Remek ötlet
, mindenképp fussunk össze. Ha már hamarabb ott leszel Kövesden és megcsörgetsz, akkor én is annyival hamarabb lemegyek. Privátban elküldöm a számomat.
Most, hogy itt lesz a "szomszédban" a meccs, kiviszem a kisfiamat is, mindig szeretne velem fejönni (megnézi a sast, aki ott járkál a meccs előtt
), de még csak most 6 éves, aztán általában 19.45-ig tartanak a meccsek onnan még két óra mire konkrétan hazaérek, szóval az neki egy kicsit későn lenne, meg azért egy kis gyerekenek összesen 300km-t fárasztó utazni, így a Szentélyben még nem volt, de most mindenképp ott lesz ő is.
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83 #4283 üzenetére
Volt "szerencsém" élőben látni az MTK-t még a télen, itt voltak Fehérváron. Kíváncsi voltam nagyon, hogy milyen az a csapat, amiből az ilyen Németh szintű srácok kikerülnek. Az egy dolog, hogy kikaptak a Viditől egy nullra, de ilyen elképzelés nélküli, ócska játékot ritkán látni még magyar pályákon is...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
"Sajnos ez sokaknak fáj (úgy látom, neked is), de még mindig a Fradi hírei a "legkellendőebbek" a magyar futball híreiben."
Talán ezzel jól megfogtad a dolgot, az volt mindig is a gondom a Fradival, hogy bármi volt vele, a csapból is az folyt(úgy emlékszem amikor Vasas, vagy Kispest nb2-ben volt, nem róluk szólt minden második hír). Persze mondom, ha már arról lenne szó, hogy Uefa, ilyesmi, akkor szurkolnék nekik. A másik kérdésre meg. Szülőhely talált. A másik meg szimplán jött: az Újpest az akkori játéka miatt, s ez a legkitartóbb. Mindazonáltal ha idén bemákoljuk a bajnoki címet, vagy akár a Debrecen, azt elég tragikusan fogom fel, szimplán azért, mert élvezhetetlen szar meccseink vannak javarészt. Mtk pedig csak újabban jött azért, mert ők kezdték el először járni azt az utat, ami egy magyar klub felemelkedéséhez vezet. Tudom, hogy összevásárolták az ifjakat innen-onnan aprópénzért, de mindezt megtehette volna bármelyik másik csapat is. Szóval szimplán azért szurkolok nekik, mert azt gondolom, hogy megérdemelnék már a bajnoki címet. De egyébként a Győr játéka is tetszett ellenük, szépen győzték le őket, megérdemelten. -
peterszky
őstag
válasz
Markgx10 #4281 üzenetére
Én is megyek Kövesdre (összekötöm a nagymamám meglátogatásával, onnan kb 2 perc gyalog a pálya), akár össze is futhatnánk. (PH! szurkolói csoport is megalakulhat
)
Drizzt:
Sajnos ez sokaknak fáj (úgy látom, neked is), de még mindig a Fradi hírei a "legkellendőebbek" a magyar futball híreiben. És ugye a lapnak az eladásait nézik, a weboldalaknak meg a látogatottságait. Nem véletlen, hogy a pepsifoci.hu-n is csak NBII-es Fradi meccseket közvetítenek élőben. Erre van igény. Az meg tényleg érdekes, hogy azért szurkolsz, hogy a Fradi ne jusson fel. Szerintem egy Újpest szimpatizánsnak már nagyon hiányzik a DERBI hangulata (legalábbis az újpestes barátaimnál ez a helyzet). (az meg már egy másik dolog, hogyan jöhet össze az Újpest-MTK-Nyíregyháza trió, gondolom születési hely + 1 csapat, de akkor még mindig ott van egy plussz) -
Drizzt
nagyúr
válasz
venember83 #4283 üzenetére
Ők se sokkal jobbak, az is igaz, de néha legalább egy Némethet kidobnak magukból, érdekelnek az új fiatal játékosok, bár igazi tehetség ott is csak néha bukkan fel.
Inkább az manapság a helyzet, hogy már nem szeretem nézni, csak játszani a focit. Akkor legalább magamat hibáztathatom, ha elrontok valamit.
-
venember83
nagyúr
Miben jobb az MTK, mint a többiek? Ugyanaz a kutyauto szint lenyegeben, max egy arnyalattal kevesbe rosszak, mint a tobbi magyar csapat, de ez semmin sem valtoztat. Csak annyit akarok mondani, hogy ne szint miatt szurkolj valakinek, mert az Magyarorszagon nincs. Mindegy eppen ki a jelenlegi bajnok.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Markgx10 #4281 üzenetére
De, érdekel az emberek véleménye. Ugyanakkor azért nem úgy kell beállítani a Fradit, hogy most azért, mert nb2-ben vannak, sose találkozik velük az ember. Úgyanúgy ott vannak különféle címlapokon, stb. Nem kell mély kutatást végezni, hogy lásd az eredményeiket, pl.: nb1.hu-n rögtön majd kiveri az ember szemét. Attól hogy nem egy osztályban van az Újpest, meg Fradi, még riválisok maradnak, csakúgy mint Nyh is Diósgy.-vel, illetve Debrecennel. Az ősriválisoknak sosem fogok szurkolni. Egyébként magyar fociban ma kb. csak az Mtk játékát szeretem nézni, a többi hihetetlen mélyen van)pedig az se egy nagy szint).
Attól amit az Újpest művel idén, attól is rosszul vagyok. Azért szerettem meg a csapatot, mert régen mindig gólra játszottak egész meccsen, akármi volt az ellenfél, s akármi az állás, ma valami teszetosza izét csinálnak, nézni is rossz.Egyedül Tisza üde színfolt, néha Foxi.
Mondjuk a nemzetközi szint az más, ott szurkolnék bármelyik magyar csapatnak.
-
Markgx10
őstag
Bár nem számít egy ismeretlen fórumozó véleménye, de elmondom, hogy sokat esett a megítélésed a szemeben ezzel a hozzászólásoddal. Azt tudtam, hogy újpest-drukker vagy, sok barátom van közöttetek, azzal az ég világon semmi bajom nem lenne, itt az a gáz, hogy te nem is focidrukker vagy, hanem pont az ellenkezője. Persze, hogy örülnek az emberek, ha kikap a rivális, ez természetes, de hogy még nem is egy osztályban vagyunk, abszolút nem egy színvonalat képviselünk (most mi sajnos a Bőcs szintjén vagyunk) és még mindig velünk vagy elfoglalva, ez már beteges.
Na mindegy, csak, ha már nyílt fórum, gondoltam leírom a magánvéleményem a kérdésben.
ON: Peterszky kolléga finoman leírta, hogy nem volt valami színvonalas a tegnapi meccs, a "csatársorunk" különösen gyenge volt, viszont Vasas jobb volt mint szokott, Lipcsei végre hajtott és még volt egy-két kellemes meglepetés a sok kellemetlen mellett. Hál' Istennek, ha nehezen is, de megvan a 3 pont. Jövő héten a szomszédba jön a Fradi (egri vagyok és ugye a Mezőkövesd következik), végre nem kell több száz km-t utaznom a meccs miatt
-
Milan - Reggina 5-1 (Kaká 3, Pippo, Pato)
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #4277 üzenetére
0-3, Alex második gólja ma. Bolond Donadoni, ha ezek után nem hívja meg.
De az Atalantanak is vannak helyzetei, a bianconeri védők nagyon nincsenek a helyzet magaslatán.
-
venember83
nagyúr
Atalanta - Juventus 0-2
Milan - Reggina 1-0 -
Drizzt
nagyúr
Szurkolok a Nyíregyházának is(+Újpest, Mtk), illetve vannak csapatok is, akik ellen szurkolok, megvan mindenre az ok, ezek a csapatok pl.: Ftc, Dvsc. Én se várom el senkitől, hogy ne utálja pl.: az Újpestet, maga dolga(mellesleg manapság amilyen antifoci van ott, teljesen érthető).
-
Chili7
őstag
Az Arsenal-csatárok tudnak olyan eredménysort felmutatni nemzetközi kupákban, mint Raúl és Pippo?
Jó kis összehasonlítás! Ketten együtt kb 20 évvel hosszabb karierrel rendelkeznek mint Adebayor és vanPersie. Ha 10 év múlva visszaemlékszem erre a kérdésre akkor majd megmondom a választ. -
darnellsmith
senior tag
dortmund 1 : 2 bayern! Toni 2x volt eredményes! FCB olééé!
megvan a német kupa
-
Drizzt
nagyúr
Újpest-Reac:4-4, s így ment: 1-0,1-2,3-2,3-4, s 4-4 a 93. percben.
-
Drizzt
nagyúr
Vác-Szolnok: 5-0.
Aztak****. Mondjuk a Kecskemét szerencsére nem botlott.
-
Bibby
addikt
Ma egy szép arsenal győzelem, azért nem omlottunk össze hogy elúszott a bajnokság, és ez jó. Van Persie megérdemelte volna a gólt, főleg a szabadrúgásból, amúgy meg a védők csúnyán rugdosták.
Remélem van esély a chelsea-t megelőzni, hajrá!
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #4266 üzenetére
VdV, Giovinco, Mancini, Camoranesi, Sissoko - micsoda középpályás sor lenne.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #4264 üzenetére
hát nem örülnék Jaki eladásának, az egyik kedvencemmé nőtte ki magát. Bár azért egy Mancinin nem jönne rosszul a csapatba, de inkább VdV
-
válasz
venember83 #4262 üzenetére
Akár ő is lehetne, de Didáról inkább az ellenfél csatárai felé pattannak a labdák
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4263 üzenetére
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #4262 üzenetére
Di Natalen és Tonin kívül kik vannak a válogatottban csatár poszton, hogy Del Piero nem fér be?
-
venember83
nagyúr
A második kérdésre a helyes válasz a Dida?
Lengyel calciopoli. De ettől még nem lesznek döntősök se.
Végre vége lehet a színészkedésnek. Linket kerestem, ami igazolja, hogy Donadoni visszahívta Del Pierot a válogatottba, de sajnos nem kaptam. Szerencsére ettől még igaz.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
peterszky #4260 üzenetére
Nekem épp az ilyen játékosok nem szimpatikusok.
Ezért nem kedvelem Crespot, Pippot, Forlant..., inkább a technikásabb csatárok játékát szeretem.
Ez alól persze mindenki kivétel, aki a Rómában játszik.A csatárt a góljai minősítenek példára épp Tottit lehet felhozni ellenpéldának.
Volt egy 20+ gólos szezonja, idén is tíz fölött jár a bajnokságban, mégis szerintem nem nyújtja a tudásának a felét sem. Meccsről meccsre azt látom, hogy alibizik a pályán, alig fut, beszól a bírónak...
Hiába rúg 20 gól felett, a játéka messze elmarad a tudásától.Vénember:
-
peterszky
őstag
válasz
L|zsidoboz #4259 üzenetére
Azért egy csatárt legnagyobbrészt a góljainak száma minősíti és Inzaghinál ez nem egy kis érték
Tény, hogy a világ talán legnagyobb lesipuskása, ennek ellenére én kedvelem a játékát (amúgy nem szeretem a Milant és az olasz focit sem).
-
L|zsidoboz
őstag
Ki az a játékos, akit a Milán drukkereken kívül senki sem tart világklasszis játékosnak?
Technikailag 0, kezdősebessége 0, rúgótechnikája 0, és még sorolhatnám.
Most ha össze akarnám hasonlítani egy Zlatannal, Nistelrooyal, Rooneyval vagy akár Del Pieroval, nem tudnék olyan szempontot találni, amiben erősebb lenne.Ha mondtál volna egy Nestát, Pirlot, Gattusot, Seedorfot..., akkor rájuk azt mondom, hogy valóban klasszis focisták, de Pippo...
Válogatottban nem véletlenül volt olyan amilyen, ott nem bepofozgatni kellett a labdákat.Az, hogy olyan játékosok vannak mögötte, akik odaadják neki a labdát az 5ösön, ő meg bepasszolja (ez a góljai 80%-a minimum) az üres kapuba, az attól még nem lesz húzóember.
Nemzetközi kupában meg term. hogy eredményes volt, mert mindig olyan klubban játszott, ami kint volt a nemzetközi porondon és sokáig is jutott, ráadásul a csoportkörökben mindig kitömtek valami kiscsapatot, ahol lehetett kettesével lövöldözni a gólokat.
Szerinted melyik más nagy Európai csapatban lenne még egyáltalán kerettag?Másrészt ha visszavonul egyszer, sztem nem a góljai miatt lesz híres játékos, hanem azzal, hogy valószínűleg ő volt legtöbbször lesen az olasz bajnokságban...
-
Azzal egyetértek többnyire, amir Beckhamről írtál, de a MU-ban és a Madridban bőségesen alkotott. Fabregas viszont legfeljebb szeretne olyan jó lenni, mint Kaká, de hogy olyan szinten nincs, az egészen biztos. Az Arsenal-csatárok tudnak olyan eredménysort felmutatni nemzetközi kupákban, mint Raúl és Pippo? Szvsz nem.
-
válasz
L|zsidoboz #4254 üzenetére
Ki az a játékos, aki a legtöbb gólt szerezte eddig pályafutása során a nemzetközi kupákban? Ki az a játékos, akiről állandóan a kapu felé pattan a labda?
-
Chili7
őstag
Beckham mióta kitette a lábát Manchesterből, azóta inkább marketingeszköz. Fabregas szerintem egyenlő Nedveddel vagy Gerrarddal és mondjuk Kakával. Adebayor és van Persie meg Raúl és Inzaghi szint simán. Hleb, Rosicky, Flamini, Eboué, Clichy, Gallas, Tourénél meg szerintem nem elég jók. Persze mindíg lehet erősíteni és erősíteni, de szerintem ez a csapat így sikeresebb lesz jövőre az "érettebbsége" okán.
Szerintem lassan zárjuk az Arsenal témát....
-
Ez azért így, ebben a formában, tévedés. Beckham, Raúl, Kaká, Gerrard, Del Piero, Nedved, Pippo, C. Ronaldo - nem csak marketingeszközök, hanem tevőleges résztvevői csapataik győzelmének.
Wengerről meg nem változik a véleményem, mert Te mondod
A kifáradásról meg annyit, hogy az általad említett meccsek óta ritka vendég a győzelem a valóban fontos meccseken.
A hiszti főleg Henry-ék sajátja volt, ebben van elmozdulás pozitív irányban, de ettől még nem szimpatikus csapat a Gunners. -
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #4250 üzenetére
Úgy az angol csapatokra igaz ez általánoságban.
-
Chili7
őstag
Szerintem a sztárok nem arra valók, hogy a csapat minőségén javítsanak, hanem inkább hatékony marketingeszköz. Viszik a heti 150000Fontos fizetésüket, az 50-80ezer helyett.
Nem hiszem, hgy képtelen lenne veszítni, hisz 15 éve azt csinálja. Általában a 4 nagy közül ő főz a legkevesebből. Az Arsenallal szemben szerintem sosem volt kötelező érvényű elvárás valamelyikkupa megnyerése.
Amúgy valóban, a Tottenham meg a MU elleni 4esnek már valami oka kellett, hogy legyen, de lehet, hogy egyszerűen a Liga, meg a FA nem érdekelte őket annyira.Viszont az meglepő, hogy 1-1 ilyen létfontosságú ítéletnél a játékosok részéről semmi hiszti. Egyből (na jó kettőből) elfogadják, azt' nézik, hogy mi lesz...
-
Szerintem Wengernek nem egy, hanem legalább 2-3 igazi sztárt kéne igazolnia, minimum Gerrard-szintűt. Bendtnernek valóban nincs helye egy ilyen csapatban, de Walcott meg túl jó ahhoz, hogy állandóan a padot koptassa. Senderos helyére is kéne valaki, Eduardo hosszú-hosszú időre kiesett. A mentális leépülés szerintem már Dudu sérülése előtt kezdődött, akkor már tarsolyban volt -4 a MU ellen a FA-kupában, mikor megsérült (ha jól emléxem). Nem elég jó ez a keret ahhoz, hogy Wenger, a klub és a szurkolók által elvárt eredményeket szállítsa - legalábbis jelenleg biztosan nem. Azt nem vitatom, hogy ha együtt marad a csapat, akkor 3-4 év múlva igazi óriás lehet Európában, de sem most, sem pedig jövőre nem alkotnak hűdenagyot, ezt merem állítani.
A jv. hibákról meg már elmondtam a véleményemet, akkor is elfogadom azokat, ha az én csapatomat sújtják - Wenger egyszerűen képtelen veszíteni és képtelen beismerni azt, hogy nem elég jók.
-
Drizzt
nagyúr
-
Chili7
őstag
Szerintem az Arsenal kerete így jó! Bendtnernél kellene egy minőségi csere, és oké is. Idén az Arsenal taktikailag és technikailag szerintem teljes mértékben megfelelt Wenger és a szurkolók elvárásainak. Valóban több bírói tévedés, és egyéni kapitális hibákra vezethető vissza az Arsenal szétesése. No meg érdekes pletykák mennek "Gallas kontra többiek" témakörben - ami, és Eduardo sérülése - indokolja is a mentális leépülést.
-
válasz
Viszlát #4240 üzenetére
Ez már súlyos, majdnem orvosi eset...
Olyan érdekes egyébként, hogy minden csapat/játékos/edző csak azt veszi észre, amikor egy ítélet őket sújtja, de ha ők kapnak ajándék büntit, szabit, akármit, azt soha nem teszik szóvá...Ha Wenger nem akar igazolni, ne tegye, de ne is csodálkozzon, ha jövőre sem lesz eredmény...
-
Viszlát
addikt
válasz
bagyulajuve #4241 üzenetére
Ja tényleg, a kupáról elfeledkeztem. Mea culpa. Nekem mindegy amúgy, hogy ki, csak jussunk már ki és legyen valami eredmény...
-
Viszlát
addikt
Arséne Wenger nem tervez nagy igazolásokat a következő szezonra: az Arsenal menedzsere csak egy, tapasztalt játékost akar venni. A francia szakember ugyanis nem ért egyet azzal a megállapítással, hogy a keret szűk mivolta okozta csapata elmúlt hetekben látott összeomlását, mint már jeleztük, ő elsősorban a játékvezetőket hibáztatja.
- Az utóbbi néhány hétben többet sújtották ezt a csapatot, mint bármely másikat az elmúlt egy évtizedben - bővítette ki Wenger korábban már idézett véleményét. - Minden egyes döntés bennünket sújtott az utóbbi időben.Szánalom...
-
Markgx10
őstag
Ez a beszéd
Hajrá Fradi!
Nemrég beszéltem telefonon egy ph-s sráccal, szombaton meccs előtt veszek tőle egy pendrive-ot, kérdezte, hogy milyen meccsre megyek, erre kiderült, hogy 20 éve ül kb. a 10-es szektorban, Európában mindenhová elkísérte a Fradit stb.
Na, ilyenkor van, hogy földig hajolok
Nagyon, nagyon becsülöm az ilyen drukkereket.
Bagyulajuve: Négy hete meccs után kaptam egy ilyen pólót egy jóarcútól
, nagyon komoly.
-
Chili7
őstag
válasz
Viszlát #4234 üzenetére
Szerintem több Arsenal meccset láttam, mint Te, és állíthatom, hogy a 95-ik pecben is vesztes (vagy ikszes) állásnál is ugyanazzal a játékkal bepasszolják magukat a 16oson belülre, és még az 5ösön belül is akár tolnak rajta egyet-kettőt vagy bedobnak egy cselt mielőtt befejeznék az akciót. Nem hogy felívelgetik, ugyan.... A Pool-lal való hasonlat sértés.
-
Viszlát
addikt
De miből gondolod, hogy én azt szeretem? Ha logikusan gondolkozom, akkor arra jutok, hogy úgy gondolod, a Manchester ilyen játékot játszik (pár érintés). Természetesen szoktak ilyen kontráik is lenni (valahol ez is a kontra lényege), de legtöbbször azért 2-3 ember fut fel és kerül a védők mögé (Ronaldo - Rooney - Tevez). De azért nem kicsit vicces ám pont az Arsenal mellett említeni ezt, akik másolják a Pool-t és ha vesztésre állnak, elfogy az ötlet, hát rúgjuk fel Adebayornak, hátha tud vele valamit kezdeni...
Ez a plusz amiről beszélsz igencsak nehezen meghatározható. Amiben most nagyon erős a Manchester, az a mentális felkészültség. Mert meggyőződésem, hogy rengeteg meccsen nagyon közepes játékot hoztak a tudásukhoz képest, vagy csak a meccs elenyésző részében mutatták meg azt, hogy mit is tudnak. Ezért van kilenc darab 1 gólos győzelmünk, ezért sikerült a Derby-nek csak 70. percben begyötörni egyet (a Villától meg kaptak hatot). Aztán persze néha nem jön ki a lépés, lásd Portsmouth elleni FA kupameccs és ilyenkor nagyon mérges is vagyok, mert pl ezen a meccsen utánoztuk az Arsenalt (100 helyzetből hogyan ne rúgjunk be egyet sem).
Kiröhögtetek, amikor azt írtam, hogy körülbelül 10% esélyt adok a Roma-nak, pedig nem nagyképűség volt, nem elfogultság, csupán én látom minden meccsét a Manchesternek és néha olyan iszonyatosan erőteljesen és fantasztikus játékot mutatnak, hogy nem nagyon tudok csapatot, amelyik kiállná ellenük a próbát. De sajnos, ebből nagyon ritkán látni, sajnos, az a jellemző, hogy 50%-os teljesítménnyel is hozzuk a meccseket. Ezért sír az egyik szemem, mert hát azért ez gáz, persze a másik nevet, mert a győzelemnek azért örülök.
És el kell utasítsam továbbra is az elfogultsági vádat. Kérdezd meg sh4d0w-t, vele sokat beszélgetek, hogy általában többet beszélek a hibáinkról, mint arról, hogy de nagy gólt vágott megint Ronaldo. A Roma elleni első meccsen úgy felhúzott Ronaldo a folyamatos hisztivel (amit egyébként bajnokikon távolról sem csinál ennyire durván), hogy írtam is havernak, valaki pofozza már fel, mert én teszem meg... Persze nem esek át a ló másik oldalára, mint egynéhány indulatos ellendrukker (nem rád célzok), akik már abba is belekötnek, hogy miért fújtat és áll terpeszbe a szabadrúgásai előtt... no mindegy, leülök magamtól.
-
peterszky
őstag
-
Markgx10
őstag
válasz
L|zsidoboz #4227 üzenetére
Miért a te híres Rómád mikor játszott pl. a Bőccsel, he? Mert mi most fogunk hétvégén
Sajnos magamon ironizálok, pedig nagyon fáj a téma.
-
Markgx10
őstag
válasz
L|zsidoboz #4225 üzenetére
Szerintem azt a Rómát a Makó simán lelépné otthon a makói pokolban
-
Drizzt
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4223 üzenetére
Inkább ne hozták volna anno össze a finnek azt az öngólt, vagy hogy is volt.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4217 üzenetére
Sikerei? Pl.: Magyarország-Jugoszlávia:1-7?
-
Markgx10
őstag
Az bizony. Mi sima drukkerek nem tudunk mit tenni, de ha megnézzük a 2-es, 16-os vagy mostanság a 9-es szektort akkor láthatjuk, hogy nem mindenki ilyen türelmes és azért vannak ott komoly palik is, már két héttel ezelőtt is volt gond, de sztem most megint az lesz. Nem jó ez így, sehogy sem.
Uzsi: Itt ahogy lord kolléga írta csak a pénzről van szó, semmi más (hírnév, becsület stb.) nem számít
-
Salak
aktív tag
Le a kalappal a magyar futsal válogatott előtt, nagyszerűen játszottunk és egy hajszálra voltunk a VB részvételtől. Most nem érdemeltünk kiesést, jobbak voltunk az ukránoknál. A kinti 3-1-en ment el talán, főleg, hogy 14 másdoperccel a vége előtt kaptuk a 3. gólt. Nagyon kár érte, de szép volt fiúk!!
-
Chili7
őstag
válasz
Viszlát #4209 üzenetére
Hogy milyen plusz?
...ez az a plusz, ami mögé azért nem írok semmit, mert nincs egy konkrét tényező ami hiányzik. Röviden mégis azt értem alatta, hogy: egy csapat a másik csapattal sok tekintetben egyenlő teljesítményt nyújtva, rendszeresen alul marad, vagy felül kerekedik. Tehát olyan szituk, amikor nem érvényesül az "egyszer fent, egyszer lent" elve. Gyak. Eduardo kiesése óta az Arsenal mindig a "lent" felé tart. A MU meg ennek az ellentettje. Játszhat akármilyen meccset, a végén valamiért ők nyernek. A tegnapi Chelseaból is pont az hiányzott, hogy a gyenge meccset valahogy behúzzák.Korábbi hsz-emnek valóban volt egy kis éle, de nem mondhatod, hogy azt vallom "kár rá szót pazarolni". Ennyit még életemben nem írtam, mint neked.
Mellesleg meg azt takarja, hogy nem fogunk téged meggyőzni, hogy az ellenfél kapuja előtti rövidpasszos "a másikból bohócot csinálós" játékot szeresd. És Te sem fogsz tudni minket meggyőzni, hogy a célfutballos, kapuskirúgástól néhány érintéses támadásbefejezéses focit szeressük. (ezt is szeretem, de a másikat jobban) -
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #4176 üzenetére
Hétvégére már nem merek nézőszámot tippelni az utolsó három hazai tendenciáját látva (13.000, 8.000, 4.500), de az fix, hogy én ott leszek és ugyanúgy fogok szurkolni.
A legjobb barátom, aki először kivitt meccsre szintén ott lesz (barátnőm most nem tud jönni), tehát ketten biztosan leszünk a 11-esben.
-
Viszlát
addikt
Eléggé bicskanyitogatóak ezek a "nincs értelme, nem érdemes velük vitatkozni, de mi tudjuk, hogy mi a tuti" kezdetű hsz-ek. Mondjuk most sokat finomítottál a dolgon, de nem vall túl szofisztikált vitakészségre, hogy aki mást állít mint te, arra kár a szót pazarolni.
Mellesleg sehol nem írtam azt a meccs kapcsán, hogy az arsenal szar volt. Sőt, az elején igencsak kellemetlenül nyomtak, ha Adebayor helyén egy Henry szaladgálna, valószínűleg nem 0-0 az eredmény a 15. percben. Ettől független azt állítani az egész meccs képét tekintve, hogy jobbak voltak - nem nagyon tudom másnak titulálni, mint elfogultságnak. Ha szépségről beszélünk, akkor én nagyjából egy szintre helyezném a két csapatot, mindegyiknek voltak jobb és rosszabb pillanataik a meccs során. Persze bele lehet menni ilyen hangzatos (egyben semmitmondó) kijelentésekbe, hogy nincs meg bennük az a plusz... milyen plusz? A gólszerzés képessége? Ez plusz lenne? Vicces. Mifelénk ha egy csapat nem tudja értékesíteni a kidolgozott helyzeteit, akkor azt úgy monnyák, hogy nincs befejező ember, vagy mentálisan nem voltak ott, de semmiféle pluszról nincs szó. Mert a Bolton ellen persze fel lehet állni 0-2-ről, de egy hasonló kaliberű csapattal szemben azért ez egészen más...
Na igen és a végén egy újabb ultragáz kijelentés: nem volt nehéz dolga Hargreaves-nek. Javaslom nézd meg újra azt a gólt, mert O.H. nem tudhatta a lövés pillanatában, hogy Lehman még a füvet igazgatja, a sorfal pedig a vacsoráról álmodozik, ezért úgy eltette a bal alsóba, hogy a labda először az oldalhálót érintette, ráadásul nagyon csúnyán lefele csapódott a labda. Ennyit a könnyű dolgáról...
-
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #4204 üzenetére
Ajándékot akárkitől kaphatunk. Attól is aktől nem számítunk rá. Arra értettem, hogy a semmiből csak úgy "lett" egy 11es.
-
Chili7
őstag
válasz
Viszlát #4203 üzenetére
Az ajándékot természetesen Gallastól kapta a MU. Bocs hogy nem voltam egyértelmű.
Azért mert Te megígérted, hogy nem foglalkozol velem, nem hiszem hogy nem utalhatnék rád.
Nem én találtam ki, hogy ignoráljuk egymást, én csak feleslegesnek látom veled a vitát a játékvezetői itéletekben,pláne, ha a MU vagy az Arsenal érintett.
Arsenal miben volt jobb? Na ez is olyan hogy kár lenne rajta vitatkozni.Neked ez tetszik,nekem az.
Adebayor bekezezett góljáról annyit tudok, hogy Hajdú B, az utolsó lassítés után felvetette, hogy: hajaj, ott volt Adebayor keze. Azóta nem láttam lassítást, úgyhogy nincs véleményem.
Szabadrúgással kapcs. ezek szerint egyetértünk.
A fej,meg a segg dolgot remélem azok tükrében visszavonod, hogy a 11essel kapcsolatban egyszerűen félreértettél.
-
Viszlát
addikt
Megígértem, hogy nem foglalkozom veled, de akkor légyszíves tedd meg, hogy nem utalgatsz rám.
Miben volt jobb az Arsenal??? Adebayor bekezezett egy gólt (vagyis szabályosan képtelenek voltak rá), Gallas szintén kezezett egyet (ajándék tizenegyes, röhej), a szabadrúgásnál meg Lehmanntól kezdve az egész védelem amatőr módon elbénázta az egészet. Ki kéne venni a fejedet a hátsódból, oszt akkor nem írkálnál ekkora baromságokat.
-
Chili7
őstag
A két kolégával nem érdemes vitatkozni, úgy is az a szar amit az Arsenal csinál.
Mindegy. Mi tudjuk, hogy játékban tegnap is az Arsenal volt a jobb, de tény hogy nincs az a plusz a csapatban, amitől meg is nyeri a meccseket. A MUban benne van, vastagon. Meg is érdemlik idén a BL-t és a PL-t is.
Amúgy szerintem nagyon szarul állt fel Lehman. Nem volt nehéz dolga Hargreavesnek. Ronaldo viszont nem volt semmi, hogy másodjára még pontosabban rúgta az ajándék 11est. -
válasz
L|zsidoboz #4200 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy sárgalaposan kell lerúgni az ellent, hanem ott kell faultolni, ha lehet, nem a 16-os előterében.
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest