Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
peterszky #5296 üzenetére
Nem ismerem az előzményeket, de a 70. percben már két embert kiállítottak a Real-tól, akkor 1-1 volt az állás. Mégis folyamatosan ők támadtak, a Valencia csak kereste a labdát, többször körbefocizták őket, nagyon szép játékkal, nem is tudom mikor láttam utoljára ilyet az RM-tól. A vége 4-2 lett, a Valencia iszonyatosan leégett, kettős emberelőnyben 20 perc alatt tulajdonképpen egyetlen normális támadást tudtak összehozni. Jó meccs volt, legalábbis a vége az a tipikus körömlerágósilyennincsaztak**va.
brownus: játszott bizony, végig, le sem cserélték, pedig mind a három cserét kihasználta az edző.
-
Viszlát
addikt
Nézte valaki tegnap a spanyol szuperkupa-visszavágót? Én csak a 70. perctől láttam, nem semmi amit a Real 9 emberrel csinált...
-
Viszlát
addikt
Az Arsenal megszívta Geráék ellen, pedig majdnem 5 percet még hosszabbított is nekik a bíró.
(Fulham - Arsenal 1-0)
-
Chili7
őstag
Nem tudjátok, hogy hivatalosan be lehet-e vinni fényképezőgépet olasz (vagy más) focimeccsre?
Mert most nem ilyen kis kompakt gépet vinnék, mint tavaly. -
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag
Ez a válogatott meccs elég siralmas volt. Hiába a hat gól... Ilyen meccsen én még nem voltam, a 20. perctől kezdve végigásítoztam. Ezért kifizetni a 3 rugót... Kár volt.
-
Drizzt
nagyúr
Csak húsz percet láttam. Némethnek mi lett a baja?
-
Drizzt
nagyúr
"U21-es válogatottunk 20. 45-kor az Albert Flórián Stadionban Európa-bajnoki selejtezőt játszik San Marino korosztályos együttesével. Várhidi Péter kora délután kihirdette a kezdőcsapat összeállítását.
A mieink összeállítása: Hegedűs L. - Miskolczi, Pintér Á., Guzmics, Völgyi - Zsidai, Filkor - Demjén, Feczesin, Ivancsics - Németh K.
A mérkőzésre ingyenes a belépés..."
Izgi, megfordult a fejemben a kimenetel is, de éppen edzésem lesz, ezért örülök, ha elcsípem a második félidőt tv-ben. -
lesaux
veterán
-
lesaux
veterán
Kiderült már, hol lesz a Leányfalu-Ferencváros meccs? Egy nappal a kezdő sípszó előtt nem lenne butaság eldönteni.
-
-
Nah, meghallgattatott: edzőváltás Fehérváron, Disztl helyett Varga István (90-es UTE bajnokcsapatának vezetőedzője). Remélem, eltűnik a lélektelen és eredménytelen játék, a játékoskeret többre is alkalmas.
-
Markgx10
őstag
Szokás szerint jelen voltam a meccsen, de minek
Ez a lelkes, félig-meddig amatőrökből álló Bőcs, megérdemelten vert meg minket, csak gratulálni tudok nekik. Az első félidőben egyszerűen nem fociztunk, a másodikban volt tíz jó percünk és ennyi. Ez mire lesz elég???
Ja, biztos vagyok benne, hogy jövő héten a Békéscsaba ellen nem 10-12.000-en, de max 5.000-en leszünk. Tökéletesen igazad van, hogy a "ComeBack"-hez semmi más nem kellene, mint normális csapat, aki küzd, hajt. Akkor tele lenne a stadion. Így sokáig nem lesz...
-
Lejszi
senior tag
-
Ticsi.
csendes tag
Nyíregyháza-Debrecen: 1:1
-
Drizzt
nagyúr
Nyíregyháza-Dvsc meccs viszont zsír volt, meg a tegnapi Dvtk-Mtk is. Bár azt nagyon sajnálom, hogy Bárányos kihagyott vagy 2 ziccert.
Rossz csere volt! Apostu, meg Dosso viszont nagyon jól nyomják, főleg a román.
-
lesaux
veterán
Igen, azóta 2-1-re nyert a Bőcs.
Nem szurkolók kellenek ide meg Comeback kampány, hanem normális focisták és normális foci. Addig nincs miről beszélni. Hiába igazolunk nyolc négert, nem a mennyiség számít. Pláne angol negyedosztályból meg Trinidadból. Egyetlen tisztességes igazolásunk volt, Ferenczi. Ha van egy csöpp esze, egy év múlva el is megy. Amúgy sem az a fajta, aki sokáig marad egy csapatnál. Lipcsei maholnap kiöregszik, Shaw-val együtt. Gyakorlatilag még ez az Ashmore gyerek az egyetlen használható futballistánk.Szerk: abba meg bele se merek gondolni, mi lesz itt egy MTK II. vagy DVSC II. ellen.
-
lesaux
veterán
A Fradi-meccset nem adja semmi, ugye?
-
Tibiajax
nagyúr
De komoly volt az argentin-holland meccs.. Első dolog amit néztem az olimpián.
Konkluzio: ha nincs Messi, nem nyernek az argentinok..
Respect Leo, respect az ifju tulipán generáció -
Drizzt
nagyúr
A Győr nagyon béna gólokat kapott így megnézve őket. Viszont amit látam a meccsből(utolsó 20 perc), az alapján nem fog továbbmenni a Győr. Teljesen impotens a támadójátékuk. Mondjuk 10 emberrel a 16-oson belül védekezve még kontrázni is nehéz.
-
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #5260 üzenetére
a Győr meg a Loki eredménye meglep. Fordítva nem lepett volna meg. (Loki 1:2, Győr 1:4)
Köszi a linket, nézem a depor-hajdukat, de ennek ilyen szar minőségűnek kell lennie? Nem akadozik, csak a felbontása...
-
bagyulajuve
addikt
fiatal fiúk-loki 4-1, szégyen
Stuttgart-Győr 2-1, még messze nem lefutott
Chilli! itt tudsz válogatni, jobb oldalt kell a kis tv-re kattintani, majd megjelennek az opciók, hogy az adott meccset mivel akarod nézni és ha sopcastos playre kattintasz, akkor automatikusan csatlakozik. Amúgy XP-t használsz? mert nekem csak azzal működött, vistával nem. Jó oldal még ez is, itt is sok mindent el lehet érni.
Amúgy csomó meccset mediaplayerrel vagy tvu és egyéb más módon is lehet nézni. -
Lejszi
senior tag
válasz
bagyulajuve #5250 üzenetére
az m1-en tuti lesznek meccsek, vmelyik nap lattam a bemutatóba.
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Magyar Uefa meccseket nem adják sehol?
-
Tibiajax
nagyúr
Csóró lengyeleknek túl sok esélyük nem volt a Nou Campban már alapból, este meg aztán még annyi se..
Érdekes lesz ez az új Barca, nekem tetszik. De már annyiszor megjártam életemben, hogy előre ittam a medve bőrére, hogy inkább nem mondanék nagy dolgokat.. Viszont Alves pl. nagyon rendben lesz ott a jobbszélen.. -
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #5252 üzenetére
én itt nézem, regisztrálni kell, kicsi a kép de szép és jól jön
3-0
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #5248 üzenetére
Lehet valahol nézni a meccset neten?
-
Bibby
addikt
válasz
bagyulajuve #5250 üzenetére
Én úgy emlékszem az egyik meccs a viasaton vagy az m1-en ment a másik meg a tv6-on. Még a csoportmeccsek. Szerintem idén sem fog változni.
-
Bibby
addikt
válasz
bagyulajuve #5248 üzenetére
Szerintem nézd meg jól, mert már tavaly is azon adták, és elég sok hálózatnak szerepelt a listáján.
-
bagyulajuve
addikt
Itt kinek van tv6 csatornája? Mert a BL meccseket ezen adják, hogy b*szódnának meg!!!
Ma este Forza Juve!!! El kell p*csázni a tótokat!!!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #5246 üzenetére
Én is reménykedek, de nem tartom reálisnak, hogy bárki megfogja az Intert.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #5245 üzenetére
Személy szerint remélem, hogy a Juve harcba tud szállni a bajnoki címért, csak szerzett pár fiatal és tehetséges játékost, illetve nem egy keményen hajtó ember is van a csapatban. Hátha.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #5244 üzenetére
Nem az Interre lesz veszélyes a Milán és a Fiorentina, hanem a mi csapatainkra.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #5243 üzenetére
Az csak jó, ha több bajnokesélyes csapat van, mert pontokat kell veszítsen az Inter ahhoz, hogy a többi csapat megszoríthassa.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #5242 üzenetére
Bizony, nehéz lesz.
Milánban én nem bízok ilyen tekintetben, az Internek még mindig jobb kerete és edzője van.Ráadásul szerintem a Fiorentina is nagyon ott lesz idén, nagyon jól igazoltak.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #5241 üzenetére
A Juvéban is van Zanetti, biztos rá gondoltál.
Figo is hosszabbított még egy évet az Internél, meglátjuk mennyit fog játszani honfitársa keze alatt. Ha idén sem lesz AC Milan, akkor nehezen fogja megállítani csak a Juve meg az AS Roma az Intert a címvédésben...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #5240 üzenetére
Van az Interben rajta kívül is néhány szimpatikus játékos: Zanetti, Cambiasso.
A többi viszont nekem sem szimpatikus, csak ez a három.
Edzőről nem is beszélve...Dacourt sérült volt egész évben, szerintem a mostani Interbe be sem fog férni, szóval nem tudom mi lesz vele.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #5239 üzenetére
Dacourt-ról nem is hallok semmit egy ideje... Pedig jó játékos volt. Chivu meg mióta az Internél van vagy sérült, vagy nem az igazi. Vajon a portugál mester kihozza majd belőle a világklasszis védőt? Ennek az egynek örülnék Inter kapcsán, mert nagyon szimpatikus, szerény, közvetlen gyerek Chivu. Másokkal szöges ellentétben...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #5238 üzenetére
Idén még kapott érte a Róma néhány millió eurót, jövőre járt volna le a szerződése.
Az Inter igazából ezt csinálja, megvette a Rómából Dacourtot, Chivut és most Mancinit is.
Nem is baj, hogy elment, az elmúlt fél évben messze tudása alatt teljesített. -
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #5210 üzenetére
Láttam, hogy Mancini az Internél van. Ennél nagyobb bűnt a Roma szurkolók szemében már csak akkor követhetett volna el, ha a Lazióhoz megy... Bár lehet a portugál mester mindenfélét ígért neki, csak menjen. Meglátjuk mennyi játéklehetőséghez fog jutni. Mondjuk az nem lepett meg, hogy elment, hisz már régóta hírbe lett hozva a távozása. Lejárt a szerződése, vagy kapott érte valamit az AS Roma?
-
Drizzt
nagyúr
Kedden U21-es meccs. A keret:
"Kapusok: Hegedűs Lajos (BFC Siófok), Kozma Tamás (Felcsút SE)
Mezőnyjátékosok: Miskolczi László (Nyíregyháza Spartacus), Pintér Ádám (MTK Budapest), Zsidai László (MTK Budapest), Merczel Vilmos (MTK Budapest), Kecskés Tamás (MTK Budapest), Kovács Zoltán (Győri ETO), Völgyi Dániel (Győri ETO), Guzmics Richárd (Szombathelyi Haladás), Heffler Tibor (Paksi FC), Ivancsics Gellért (Budapest Honvéd), Demjén Gábor (DVSC), Fodor Marcell (DVSC), Szakály Péter (DVSC), Filkor Attila (US Sassuolo Calcio), Szalai Ádám (Real Madrid), Németh Krisztián (Liverpool FC)"Valami San Marino szintű csapat ellen lesz. Illene legalább 4-et rúgni. A középpálya nem túl erős, támadószegmens nagyszerű, védelem szerintem nem lesz rossz. Sporttévében a meccs, plusz ingyenes belépő, ha jól olvastam.
-
Lejszi
senior tag
Milyen volt a meccs srácok??
Láttam az eredményt, gondoltam h felhőtlen az örömötök
-
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #5233 üzenetére
Ennél szebben én sem tudtam volna leírni
Éjfél előtt értem vissza Egerbe, hullafáradtan, de megérte minden egyes megtett km, mert hihetetlen jó hangulat volt. Hétvégén most én leszek előnyben, mert a DVTK stadionban lesz a Bőcs elleni és az nekem csak 60km. Még arra leszek kíváncsi, hogy jövő héten a Békéscsabaiak mennyien jönnek fel, mert az nagy város, jó lenne már ellenfélszurkoló is
, szegény tököliek max 30-40-en lehettek, bár lelkesek voltak, le a kalappal előttük is
-
peterszky
őstag
Igen, remélem majd találkozom azzal a sörrel
Ferencvárosi TC 6 - 2 Tököl
Nagyon jó meccs volt!
Első félidő felejthető, de a második... Nagyon ott volt a szeren, főleg miután Downingot lecserélte Davison mester. Hajtás a végsőkig, sok gól, hatalmas hangulat és pár védelmi baki. Ferenczi egy mesterhármassal mutatkozott be, Shaw duplázott. Holczer magabiztosnak tűnt, Lipcsei tökéletes, Ashmore és Tóth bámulatos, Barthának meg benőtt a feje lágya egy picit. A bíró meg egy rakás szart sem ért.SZÉP VOLT FIÚK!!!!
-
peterszky
őstag
Irány az Üllői út
-
copin
őstag
Nos, van der Vaart nem az a tipikus csatár és úgy néz ki nálunk igen mélyen fog játszani. [link]
De mindenképp Guti előtt lesz, mert a támadásokat kell segítenie (illetve befejezni) [link]. Emiatt inkább középpályásnak mondanám őt.
Hogy valami vérbeli csatárt is említsek (a lesek ura
):
Remélem működik a link.
-
Drizzt
nagyúr
Elég izgi lesz mostmár az nb2 is olyan szempontból, hogy már 4 nb1-es csapat második csapata is nb2-es. A Győrön kívül mind nyert is simán. Izgis lesz a Ftc-Mtk2, illetve Dvsc2 meccsek. Mtk2 azért is izgi, mert majd a fele U19-es Eb-bronzérmes lett nemrégiben.
-
copin
őstag
Bizony, csatár kell. Rafael van der Vaart pedig nagyon jó vétel volt, ha felépül Schneider, szvsz el lesznek kényeztetve a csatárok. Raúl pedig már annyit tett a klubbért, hogy ha akar, akkor felőlem 90 évesen, tolószékben is pályára mehet, nem fogok neheztelni rá. Jah, Villa kell, minimális lehetőség van még rá, de szerintem a mostani felállással kezdődik a harc a 3 fontos címért idén (nem a londoni vakarózásra gondolok
).
-
bagyulajuve
addikt
Na remélem tévedtem és Németh marad a Pool felnőtt cspatánál és lesz esélye csapatba kerülni
[link]
-
Tibiajax
nagyúr
a francba...
Borzasztó jó csapat amugy ez az Arsenal.. Nagyon össze van rakva. Wenger pedig a világ egyik, ha nem a legjobb edzője. Ezt tartom továbbra is, határozottan. -
Chili7
őstag
Ez alapján milyenek lehetnek a spanyol erőviszonyok? A Reálnak csak egy jó kp hiányzott, nem tudom, hogy ezt van der Vaart megoldja-e, de a Barca igen jó játékosokat szerzett. Persze Ronaldinho művész úr pótolhtalan, de ő főleg színesz volt. Hleb lehet, hogy ugyanolyan hatékonyan kiszolgálja majd Henry-t meg Eto'o-t, ha marad.
Dani Alves meg egy személyben olyan mintha 2 játkos lenne a pályán. Amolyan "robikárlosz". -
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
Közben Amsterdam Tournament is van, Ajax visz 2-0-ra
-
Drizzt
nagyúr
Ahol elvileg adnák, ot Arsenal meccset adnak még.
Megvan.
Ha nem megy, bal felülről a liverpool címerre katt. -
Drizzt
nagyúr
válasz
Tibiajax #5197 üzenetére
Nekünk szokott lenni 2 óra kis műfűn edzés, meg 2 nagy pályás "füvön", azért az idézőjelek, mert vakondtúrással, s görönggyel igencsak tarkított. Csak most még műtétből lábadozok, úgyhogy nem tudtam elkezdeni az alapozást a többiekkl, pedig jó lenne. De pár hét, s hajtok.
-
Lejszi
senior tag
JÖTTEK-MENTEK
REAL MADRID
Érkezett: Agus (Celta Vigo – kölcsönből vissza), Rubén de la Red (Getafe, 4 700 000), Javi García (Osasuna, 4 000 000), Ezequiel Garay (Santander, 10 000 000), Rafael van der Vaart (Hamburg, 15 000 000)
Távozott: Adrián González (Getafe), Antonio Cassano (Sampdoria – ingyen), Javier Balboa (Benfica, 4 000 000), Pablo García (PAOK), Esteban Granero (Getafe), Ezequiel Garay (Santander – kölcsönbe), José Callejón (Espanyol, 1 200 000), Roberto Soldado (Getafe, 4 000 000), Dani Parejo (QPR – kölcsönbe)
BARCELONA
Érkezett: Marc Crosas (Olympique Lyon – kölcsönből vissza), Seydou Keita (Sevilla, 14 000 000), Gerard Piqué (Manchester United, 5 000 000), Martín Cáceres (Villarreal, 16 500 000), Daniel Alves (Sevilla, 32 000 000), Henrique (Desportivo Brasil, 8 000 000), José Manuel Pinto (Celta Vigo – ingyen), Alekszandr Hleb (Arsenal, 15 000 000), Carlos Coto (Sevilla B)
Távozott: Edmílson (Villarreal – ingyen), Santiago Ezquerro (lejárt a szerződése), Deco (Chelsea, 10 000 000) Lilian Thuram (lejárt a szerződése), Marc Valiente (Sevilla B), Giovani dos Santos (Tottenham, 6 000 000), Gianluca Zambrotta (Milan, 8 500 000), Ronaldinho (Milan, 21 000 000), Henrique (Bayern Leverkusen – kölcsönbe, 400.000), Oleguer (Ajax, 3 000 000), Marc Crosas (Celtic Glasgow, 500 000)
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Este ha lesz aLiverpool meccsre stream megint, akkor belinkelem. 21-kor kezdődik elvileg.
-
Tibiajax
nagyúr
Nem a góljaival van baj, jajj.....
Tud focizni, nyilván, nem is rosszul..azért van/volt a Real/Arsenal játékosa.. De maga az ember rettenetesen buta, simán lejön a képernyőn, egyrészt, amikor mutatják az arcát közelről, mondjuk, a játék hevében (), másrészt, igazából, nekem magában a játékában is feltűnik a hogyismondjam..a játékintelligencia hiánya...
(most nem feltétlen egy Beckenbauer-i játékagyra gondolok, hanem csak simán egy esetleges passz a megfelelő időben, egy nagyobb meglátás, támadáskor, kiugratni egy társat, vagy ilyenek..gondolom, érthető vagyok, aki képes látni valamennyire a pályán, mint néző, azonnal észre tudja venni)
Dehát nem baj, ilyenek is kellenekNem lehet mindenki egy Zidane vagy egy DelPiero v Totti..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #5206 üzenetére
Baptistával a butasági együtthatója a Rómának is drasztikusan megemelkedne, én csak szánom azt a klubbot, ahol ez a buta játékos fotballozik..
-
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #5206 üzenetére
Baptista hasznos lehet egy egy Róma számára. Sevillaban is jó volt, csak a sztárcsapatok sztárjátékosai közül nem tud kiemelkedni.
-
copin
őstag
Baptista lehet hogy még idén Rómába megy:
Baptista ügynöke: "A Roma felvette a kapcsolatot a Real Madriddal, és azt elmondhatom, hogy 12 millió euró körüli összeget ajánlottak, amit a spanyolok nem találtak elfogadhatónak. Azt nem tudom, hogy maximum mennyit hajlandóak adni, mert velem nem léptek közvetlen kapcsolatba ezügyben. Több ajánlat is érkezett, de mások nem voltak megfelelőek. Ha a Roma megfelelő ajánlatot tesz, a tárgyalásokkal nem lesznek gondok. A transzfer hamarosan létrejöhet."Voltak jó meccsei, de hullámzó volt a formája. Meg persze, Ő is menni akar tudtommal, talán más csapatnál ki tud emelkedni a cserék közül.
-
Markgx10
őstag
válasz
L|zsidoboz #5200 üzenetére
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest