- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
L|zsidoboz
őstag
Azért nem két csatárral játszunk, mert még 1 normális sincs.
Minden poszton van normális játékosunk, de csatárunk valahogy nincs. Priskin mellé hirtelen nem tudnék másik csatárt. Talán Bajzát, Oláh vagy Waltner, de ők valahogy a válogatott közelébe se kerülnek. Feczesin meg a többi cserecsatár meg sztem harmatgyenge jelenleg.Bagyulajuve: Nálam akkor borult ki a bili, mikor rájöttem, hogy miért erőltetik annyira az edzői liszensz dolgot idehaza is. Nem azért, mert nyugaton annyira elengedhetetlen...
-
Drizzt
nagyúr
Ez szerintem abszolút nem igaz, azt mondani, hogy a csapat sose hajtott badarság. Ha nem hajtunk a görögök, vagy törökök ellen, akkor simán elvertek volna minket, az akarattal nem láttam problémát, inkább az a baj, hogy pl.: Hajnal kifejezetten nagyon szarul játszik a válogatottban, holott klubjában állítólag egy isten. A taktika szerintem nem a legjobb, 1 csatárral játszani elég nevetséges dolog, legeslegalább 2 kéne. De az, hogy nem hajtanának, az szerintem semmiképp nem igaz.
Matthaus válogatottja szerintem a játékot illetően kifejezetten gyengébb volt, habár lett volna értelme megtartani, s hagyni dolgozni anno.
Attól függetlenül én nem leszek morcos, ha mást neveznek ki Várhidi helyett, taktikája nem tetszik, viszont a keret most a legjobb az utóbbi években. Igaz, hogy tényleg volt néhány kerettag már Matyi idején is, de azért vannak új alapember is: Vass. -
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #3085 üzenetére
Hát így van tiszta beltenyésztés van. Egymás s*ggét nyalják, bratyiznak, aki próbál(t) változtatni azt simán kitúrják. És ezek ki se akarnak halni.
-
S-one
csendes tag
válasz
venember83 #3093 üzenetére
Akkor félreolvastam... De hülye vagyok.
-
venember83
nagyúr
Igaz, de szerencsere lehet okolni Bozsik edzoseget, van mire fogni az ujabb szegyent. Meg szerencsere majd mindig lesz is mire fogni. Sosem a vezetoseg <ertsd MLSz> vagy a jatekosok lesznek a hibasak. S az sem zavar senkit, hogy a magyar bajnoksag kb egyenerteku a... hu de nehez hasonlot kapni... Horvat, bulgar siman erosebb, roman, ukran, sved, dan, norveg, szo se rola, messze vannak, b+, nem jut eszembe semmi hasonloan gyenge bajnoksag. Max olyan orszagok jutnak eszembe mint Liechtenstein, Andorra, Moldavia, Ciprus, stb.
-
S-one
csendes tag
válasz
venember83 #3090 üzenetére
Olvasd el Tibiajax hsz. -ét...
-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83 #3090 üzenetére
Mert igaza van, és az rossz, az mindig rossz.
-
Chili7
őstag
válasz
Tibiajax #3087 üzenetére
Nem látom a közvetlen összefüggést kisteleki és brancsa, meg a magyar válogatott teljesítménye közt. Persze egyetértek, hogy ezek egymást védik minden oldalról, és nem hozzáadnak, hanem elvesznek.
A válogatottal kapcsolatban meg szerintem túl pesszimista vagy és türelmetlen. Tök mindegy, hogy ki csinálja Várhidi vagy nam Várhidi, de most össze lett szedve egy tehetséges fiatal csapat. Van bennük jövő bőven, ha ezeket 2-3évig együtt hagyják, meg lesz az eredménye. Nem tudom, hogy vb, eb szereplés, vagy csak 3ik hely, esetleg marad az, hogy meccsek után megállapítjuk, hogy jobbak voltunk, és hogy lehetett volna fordítva is, stb... . -
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3085 üzenetére
Igen, csak tudod mi a krva nagy gáz ebben az egészben most? Hogy amíg eddig csak egy belteljes kis probléma volt ez az egész, és csak egy kis nyomorult balkáni ország nyomorultan kevés lakosságának még kevesebb fociszeretője beszélt erről, mostmár Lothar Matthäus is elmondta, és ezzel együtt kinyomta az országában, a teljes baráti/ismerősi/szakmabeli/stb-körében, és ezek után az egész világ már nem is röhög rajtunk, hanem egyszerüen csak szánalkozva néz a magyar futballválagotatottra, köszönhetően Kistelekiéknek. De nem baj, Matthäus-t el kellett zavarni, hiszen ő megmondta a frankót..
És megtette most is.
De én bízom benne, nem is a magyar fociban, mert az már sztem nem.., hanem abban legalább, hogy ezek a nyavalyások előbb utóbb eltünnek, v valaki/vkik eltüntetik őket..
Majd utánna, talán.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Tibiajax #3084 üzenetére
Emlékszem, nemsokkal azután, hogy Matthäus elvállalta a kapitányságot, Magyarország szövetségi kapitányi posztját, elhívták (nem, nem meghívták) a napkeltébe, ahol is az a kellemetlenül *fej Gyárfás Tamás és kompániája olyan szinten esett neki a németnek, hogy na-majd-most-nézzük-már-meg-ugyan-mit-akarsz-te-itt-csinálni-velünk-meg-a-csapatunkkal, azzal a mocskos, felsőbbrendűnek látszani akaró, pökhendi, flegma stílusban, ami alatt -ahogy a beszélgetés zajlott- már engem kezdett a undor hatalmába keríteni. Emlékszem, milyen szánalmas volt látni Gyárfást, ahogy kérdezgeti, unott, flegma fejjel, és Matthäus-on azt láttam, h probálja nem felvenni ezt a stílust, nyugodt akart maradni. Nem is csodálkozom, neki ez idegen lehetett, hiszen, nem magyar. Szégyelltem magam Gyárfásék helyett, hogy ilyen faszán mutatkozunk be előtte, és hogy ilyen nagyarcú majmok probálják köszönteni és a maguk módján sok sikert kívánni a munkájához..
Nemhogy örültünk volna akkor is, hogy egy ilyen szintű emberke kezdi el dirigálni a csoze csapatunkat, neem, a magyar mentalitás itt is jött menetrendszerüen. Komolyan mondom, egy reménytelen ország vagyunk. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
Tibiajax #3084 üzenetére
A magyar labdarúgás vezetői egy szűk baráti társaság. Nekik az a céljuk, hogy egymást a mézes bödön közelében tartsák.
Lásd Mészöly ügy, máshol kirúgdosták volna, itt vezető maradt más titulussal.
Lásd Mezey ügy, máshol elrúgdosták volna, továbbra is tömi a zsebét.De mondjuk ezt eddig is tudta mindenki, nem kell ehhez Lothar.
-
Tibiajax
nagyúr
Hogyha kiszórakoztátok magatokat peterszky kvízén, szeretném ajánlani figyelmetekbe - és mindenki figyelmébe - Matthäus szavait.
"..két évvel ezelőtt megmondtam, hogy a magyar szövetség új vezetése Kisteleki István elnökkel és az elnökséggel nem a futballért dolgozik, nem hozzátesz, hanem kivenni akar belőle. Törvényszerű volt a nemzeti csapat kudarca és az sem véletlen, hogy a magyar-horvát Európa-bajnoki pályázat egyetlen szavazatot sem kapott..."
"..A futball nem egy bonyolult dolog. Aki sokat és jól dolgozik, az élvezheti annak a megérdemelt gyümölcsét, aki csak beszél és nem csinál semmit, az pedig megkapja méltó büntetését."
"..Nálam nem fordulhatott volna elő, hogy 3-0-ra kikapunk Moldovában. Ha mégis megesett volna ez a szégyen, akkor én gyalog küldtem volna haza a játékosokat.."
Emberek. Vessetek meg, de én itt és most elismerem Matthäus szavait, és be kell lássuk, szomorúan, mennyire igaza van. Kisteleki te, és az egész brancsod, takarodj.
ps. én már akkor eltakarítottam volna, amikor Matthäus-t menersztették..
-
lesaux
veterán
Ja. Főleg mert McClaren. De amúgy tényleg jó.
-
peterszky
őstag
válasz
brownus #3065 üzenetére
EURO 2008 kvízjáték
1. kérdés:
Melyik ország válogatottja nem nyerheti meg biztosan a 2008-as Labdarúgó-Eb-t az alábbiak közül?
a) Anglia
b) Anglia
c) Anglia
d) ezek közül egyik sem2. kérdés:
Ki az a játékos, aki nem hagyhat ki tizenegyest a jövő évi kontinensviadalon?
a) David Beckham
b) David Beckham
c) David Beckham
d) Egyikük sem3. kérdés:
Az alábbi játékosok közül ki nem lehet az Eb legjobb játékosa?
a) Frank Lampard
b) Steven Gerrard
c) Wayne Rooney
d) Egyikük sem4. kérdés:
Melyik angol válogatott kapus nem kaphat potyagólt a jövő évi tornán?
a) Paul Robinson
b) Scott Carson
c) Paul Robinson
d) Scott carson5. kérdés:
Melyik McLaren népszerűbb Angliában?
a) Steve
b) Mercedes
c) Steve miatt mindent utálnak ami McLaren -
néha
aktív tag
válasz
manutdzoli #3062 üzenetére
Hát elég ciki hogy az angol válogatott nem jut ki az eb-re
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #3071 üzenetére
Capellonak nagyon unalmas lehet otthon, folyton ahogy felszabadul vmi jobb hely, o mar rogton jelentkezik, biztos ez a helyes taktika?
L|zsidoboz: ertem en, csak az eredmenytelenseg a szovetseg hibaja is. Vagy nagy reszben az oveke? Fene tudja, mindenesetre jo lenne ha neha pozitiv s emberi arcukat is latnank es nem csak a folytonos igergetesek meg a botranyok szurodjenek ki a szekhazbol.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #3070 üzenetére
Mi azért jobban hozzá vagyunk szokva az eredménytelenséghez, mint az angolok.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #3070 üzenetére
késő bánat, már az elejétől fogva nem ment fényesen az angoloknak. mondjuk nem értem miért Mclaren lett a szöv kap., amikor olyan sok mindent azért nem ért el
a magyar válogatotthoz meg jöhetne Kapáló és akkor 1-0-ra nyernénk mindig
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3069 üzenetére
Mikor kert utoljara bocsanatot a szovetseg az eredmenytelensegert?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #3068 üzenetére
Ezt hogy érted?
-
tothm
őstag
Most akko ki lesz a szövetségi kapitány?Hajrá England!
-
tothm
őstag
Most akko ki lesz a szövetségi kapitány?Hajrá England!
-
brownus
veterán
Former Real Madrid coach Fabio Capello has said he would be interested in the job.
itten írják tuti siker lenne sztem, őt nem lehetne a magyar 11 élére?ja, nincs az a pénz, pedig a kihívás meg lenne
-
venember83
nagyúr
Nem, a cserepadon voltak. Lasd mennyire megvaltozott a jatekkep Spice-boy beallasa utan. Ezt McLaren qrta el, nem csodalkoznek ha karoba huznak s felnegyelnek. Vedosor is vicces volt, Wayne Bridge egyedul sikeresen elintezte a meccset, kapusrol nem is beszelek... Csatar meg ugye nem is volt
Igy, bar nem birom a sracot, de egyedul Beckham teljesitmenye ertekelheto, a tobbiek arcat bele lehet nyomni a wc kagyloba.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
manutdzoli #3062 üzenetére
most láttam hogy elzavarják, amúgy még maradna. tiszta szégyen
-
manutdzoli
senior tag
Anglia nem lesz ott az Eb-n
McCLaren helyére meg ültessenek valaki mást,mondjuk Murinhot.
-
tothm
őstag
A csapat egyébként sztem egyre jobb ez köszönhető Várhidi Péternekm is!Na meg Gera Zoltánnank aki az én kedvencem!Olaszok?!Áhh egy kis szerencse!
-
néha
aktív tag
Hát mondjuk a magyarok a tétmetcseken kikaptak még a Máltától is
, de akko barátságoson hogy vertük meg az Olszokat(igaz gyenge csapattal jöttek) de azé nemk rossz ez
-
Kicker
őstag
-
néha
aktív tag
Hát..... annyira nem is jó de mondjuk ahoz képest hogy hogy szerepeltünk az eb selejtezőkön.... ahoz képest jó ez az eredmény
-
tothm
őstag
2-1?Sztem az nem olyan rossz egy EB győztes csapattól!
-
snecy
senior tag
Ez alapvetően egy tehetséges gárda, de sajnos ilyen csapnivaló helyzetkihasználással és gyermekded kapushibákkal (mondanom sem kell, hogy Fülöp megint benne volt 1-2 gólban, akárcsak a Moldávok ellen..), persze összességében elmondható hogy jóval több helyzetünk volt a görögöknél, ennek ellenére mégiscsak egy talált gólra futotta, na mindegy.
Várhidit meg hülyeség lenne elzavarni, magyar edzők közül csak a bejáratott és leszerepelt nevek vannak, külföldről meg minek is kéne vagyonokért idehozatni egy kapitányt aki jó eséllyel a fél csapatot kirakná, és újra nulláról elkezdődne a csapatépítgetés, majd az ezzel járó sokéves eredménytelenség.. -
Kicker
őstag
Tegnap megint úgy kaptunk ki, hogy sok ziccert kihagytunk, de nem adtuk fel egy percig se és ez példaértékű, jó úton vagyunk. A Buzsáky pedig remélem nem száll el, és odaér egy sztárklubhoz...
Angol barátaink megkapták amit érdemeltek. Remélem majd a VB-n összekapják magukat.
mod: greatchaos:
-
nemcso
őstag
Szép volt horvátok !
Az angol középpályás sor üdülni lehetett, mivel pillanatok alatt az ellenfelük tizenhatosánál voltak a déli szomszédaink.
-
AMD Power
titán
Nem Hiszem el ,hogy kikaptak az angolok!!!! Nem lesz miért néznem az EB-t jövőre.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
greatchaos #3049 üzenetére
Hát, őszintén szólva jobban örültem így a mai meccsnek, mintha 1-gyel győztünk volna valami undorító bekkelős játékkal...
Én a formációval nem vagyok teljesen elégedett, amúgy a csapat tetszene.
-
venember83
nagyúr
válasz
s mindketto kikapott otthon az utolso meccsen
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Miért, szted kivel tudna jobbat?
Csak magyar kapitányba gondolkozz, mert külföldit nem tűrnek itt meg. -
greatchaos
addikt
mi a hasonlóság a magyar és angol válogatottban?
az, hogy egyik sem lesz eb-n 2008-ban
más: még vannak, akik védik várhidit? - még 50%-s eredményt sem tudott elérni tétmeccsen. a barátságosakat meg nem jegyzik sehol. a skandálós szöveget kissé módosítva: Várhidi takarodj!
-
Majstor
senior tag
Hrvatska
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #3046 üzenetére
Mondjuk sztem Németország is ide vehető, mert az uccsó meccseiket B csapattal játszották, amúgy simán elsők lettek volna.
-
venember83
nagyúr
Na... A nagycsapatok kerem szepen leszerepeltek, nagy reszuk legalabbis. Az olaszok s a spanyolok csoportelsok, tobbi nagycsapat max masodik, nemetek, hollandok, franciak. Viszonylagos meglepetes a norvegok hianya, na meg az angoloknak is sikerult osszehozni egy bucsut, felejthetetlen volt, ugy horvatnak, mint angolnak s orosznak.
Megjegyzem az angol valogatottra rafert mar ez, igy hatha osszekapjak magukat, nem lehet osszehasonlitani az angol jatekoskeretet barmelyik masik azonos csoportbeli csapateval sem, nagy pofon, tanulni kene belole.
Na, eleg volt az angolok szidasabol, bar teljesen megerdemelnenek egy egesz ejszakat atfogo leb@szast, de holnap <is> melo, jo ejt, szep almokat mindenkinek!
-
venember83
nagyúr
Na ezek utan szeretnek en angol drukkereket latni itt, akik az angol foci felsobbrendusegerol hadovalnak
-
bagyulajuve
addikt
Necces az angol meccs, igazából nem érdekel hogy továbbjutna e vagy sem, de ez a játékosállomány sokkal, de sokkal többre hivatott.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #3040 üzenetére
Most már maradjon is így, ha már nem nyerek, kapjanak ki.
-
Boxer001
veterán
3 a horvátoknak.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3038 üzenetére
S Beckham ismet golpasszt adott. McLarent tenyleg ki kene rugni, ha nyernek ma a Wembleyben az angolok, akkor is.
2-3, Petric. Szomoru sors.
-
bagyulajuve
addikt
Sajna kikaptunk, de a játékunk nem volt rossz. Jobbak a görögök, de ezt most nem bizonyították.
-
L|zsidoboz
őstag
Angol meccs már 2-2. Igazán nyerhetnének, kéne a pénz.
-
peterszky
őstag
válasz
venember83 #3034 üzenetére
Unom én is.
-
Majstor
senior tag
válasz
venember83 #3028 üzenetére
-
Loretto
veterán
válasz
L|zsidoboz #3031 üzenetére
Állam még mindig a földön emiatt a pazar angol hátsó alakzat miatt. 16-nál teljsen meddő játék, igazából nem tudom, hogynak X-elni.
Magyar meccset csal fél szemmel lestem, eredménytől függetlenül nem volt rossz a játék. -
venember83
nagyúr
válasz
peterszky #3033 üzenetére
Nem unjatok meg ezt a "mi lett volna ha" mondokat? Legalabb akkor igy hangozzek: Mi lenne ha adott lenne Magyarorszagon egy szinvonalas bajnoksag? Mi lenne, ha tegyuk fel a valogatott is egyszer legalabb csoport harmadik lenne, stb...
Anglia semmit nem jatszik, maradjanak is otthon ha ennyire kepesek, McLaren pedig huzzon a buzsba, nem biznek ra csapatot az biztos, igy szetverni egy valogatottat
mod: Latom a hollandok is kikaptak, minden nagyobb csapat csetlik-botlik?
-
Integra
titán
válasz
itt a németo-wales megy csak, meg a jurósport 1
elég lapos a meccs -
L|zsidoboz
őstag
válasz
Nem semmi volt a gólpassz a második horvát gól előtt.
Azt mondjuk mondanom sem kell, hogy melyik csapatra raktam pénzt... -
joe69
senior tag
válasz
angolok nelkuli eb, atyaeg
-
-
venember83
nagyúr
Hmm, Eurosport Ukrajna - Franciaorszag <1-2>, masik adon meg Anglia - Horvatorszag. Magyar meccset nem lathatom, de meggondolando lenne melyiket nezzem... ENG - CRO 0-1 a Wembleyben.
Arrogans pocsok az angolok, csak nem tudom milyen alapjuk van ra, szereplesuk szegyenletes
Hehe, 0-2
Wayne Bridge csunyan beragadt, igy nem volt lesen Olic.
-
Tibiajax
nagyúr
"miért a kapu felé Vili, könyörgöm?...." (sírvaröhögés)
ez az, hajrá fiuk, hajrá csapat!
Egyébként, most mondom, sima vereség lesz.
De, persze, ne legyen igazam.. -
Tibiajax
nagyúr
"itt bizony pánikba estek a görögök..."
istenem..
-
Zozzant
addikt
A ma esti Magyar-Görög meccset közvetíti:
rádió: MR1-Kossuth
tv: SPORT1Hajrá magyarok!
-
Chili7
őstag
Igen, csak a csoportmeccseket még a Bozsik és nagytudású csapata kezdte el.
Mindegy, hozhattok statisztikákat, meg fanyaloghattok. Tény, hogy hirtelen nem lesz tuti vb résztvevő csapatunk, de a különbség számomra egyértelmű! Most alig várom már a meccseket, korábban az esélytelenség miatt csak azon keseregtem, hogy vaszki, megint nincs hétvégén bajnoki forduló.
-
Chili7
őstag
válasz
venember83 #3014 üzenetére
De mivel a csapat ugyanaz, edző ugyanaz, és (valószínüleg) nem nyernek eb-t, akkor mégsem az edzőn múlott!
-
lesaux
veterán
20éve nem voltak ilyen eredménysora a válogatottnak
Asszem, tegnap olvastam, de most nem találom. Szóval azt írták, hogy soha még ilyen rosszul nem álltunk a csoportunkban, tudniillik utolsó előttiek vagyunk. És irgalmatlanul jó esélyünk van arra, hogy maradjunk is. Attól függ, hogy az Európa-bajnok, csoportelső görögök mennyire tekintik fontosnak a ma esti meccset. -
lesaux
veterán
válasz
Tibiajax #3017 üzenetére
Ez tök jó. Majdnem minden szavaddal egyetértek. Annyit fűznék hozzá, hogy az olaszok elleni meccs és a törökök ellen egy óra kifejezetten tetszett, mert végre volt játék, láthattam sikeres cseleket, szereléseket, magyar focit. Aztán Moldovában mindez eltűnt, ugyanazt a szart nyújtották, mint amióta az eszemet tudom.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #3017 üzenetére
Ejnye...
Megjegyzem elmeletben egyszeru dolog a foci, gyakorlatban meg oriasi csapatok is kepesen csufosan leszerepelni... Lasd brazilok utobbi vb-n, vagy az utolso ket izraeli meccs, Horvatorszag s Oroszorszag ellen, vagy a hollandok mit lekinlodtak otthon a luxemburgi amatorokkel.
Kulonben egyetertek, tenyleg nem kell tulertekelni a csapatot, attol, hogy van 1 nemzetkozi szinten atlagos vedo, 1-2 ugyanilyen szintu kozeppalyas, attol meg a magyar csapat messze van barmifele eredmenytol, foleg ugy, hogy a valogatott tobbi resze, hat hogy is mondjam, olyan sima magyaros, hogy ne hasznaljak valami nagyon csunya negativ jelzot.
-
Tibiajax
nagyúr
Végh-et az első gól előtt szabálytalanul akadályozták. Csikócsapatunk egy ilyen tévedést, vagy akármilyen hátrányt még nem tud kezelni. Ezt többször láthattuk.
Jaaj, Chili7-barátom, azért ez icipicikét azért elfogult véleményecske azért, valljuk be..
Én nem szeretnék azonban itt leragadni, és kimondom, úgy kalap szar az egész csapat, ahogy van/volt. A norvévégok is azok, nyissunk már ki a szemünket. Azt az ótvar csapatot olyan szinten el lehetne verni, ahogy akarnánk, ha tudnánk focizni, ha nem néznék, hanem éreznék egymást a csapat tagjai (lásd,aranycsapat, pelé braziljai,stbstb..), ha tudnánk gólt rugni a kapu előtt, ha egy cselt meg tudnánk sikeresen csinálni és utánna tudnánk egy jó indítást adni, amire egy olyan emberke érkezni aki, ha kell, szintén megcsinálná a befele cselt, és az össze is jönne neki, és be is tudná rugni a hosszúba...De sorolhatnám ezt még, a tény attól még tény marad. Ezekre-mi-képtelenek-vagyunk. És leszrom a hazafiságot, meg a hajrá magyarokat, nem leszek ott a Kossuth téren sem zászlókkal előadni magam, nem érdekel ez a része, csak azért, mert Mo-n születtem, nem fogom ugy beállítani ezt a fos mai (meg tegnapi, meg tavalyi, meg mult évtizedi,stb) magyar csapatot, hogy jajj, de fiatalok még, meg jajj, de idegenbe jáccunk, meg jajj, de nem jó ez az edző, meg jajj dehát nagyobb az ellenfél országa, vagy hogy Csikócsapatunk egy ilyen tévedést, vagy akármilyen hátrányt még nem tud kezelni..
A lényeget meg te is kimondtad, Ezt többször láthattuk.
Chili7, és még fogjuk is. -
bagyulajuve
addikt
Hát nem tudom. Szerintem azért fontos a válogatott edzője, hogy megfelelően megválassza, hogy kik azok a játékosok akik sikerre vihetik a csapatot. Illetve, hogy milyen taktikát tud kiválasztani az adott játékoskeretnek. Egy klubcspatnál ha van egy edző akkor elvileg olyan játékost igazol amilyet akar, de válogatottban ez nem lehetséges.
-
Chili7
őstag
válasz
venember83 #3006 üzenetére
Szerintem egy edzőnek minimális része van abban, hogy milyen eredményei vannak a válogatottnak. A 11-20 ember tudásán múlik a selejtezőcsoportok végeredménye! Jöhet Hidding, Mathaus, Rehagel, tökmidegy. Max az érdeklődők, a sajtó, és a szponzorok figyelmét kelti fel jobban. Szerintem!
-
Chili7
őstag
Az érem mésik oldala:
2007. 11. 17. Moldova - Magyarország ..................3-0
Priskin 3 percbei helyzeteét 4 méterre a kaputól berúgja, akkor simán nyerünk! De még anélkül is lehetett volna akár fordítva is 3:0
2007. 10. 17. Lengyelország-Magyarország ...........0-1
Nyilván a lengyel "b"-nek sem ez volt élete meccse, de korábban ilyen eredmények sem jöttek.
2007. 10. 13. Magyarország - Málta ......................2-0
Nincs mit ragozni, valahogy nyertünk.
2007. 09. 12. Törökország - Magyarország ............3-0
A 67. percig, és főleg akkor nem hiszem, hogy vaakinek is az járt a feében, hogy sima zakó.
2007. 09. 08. Magyarország - Bosznia-Hercegovina 1-0
Szerbek, bosnyákok, horvátok csípnek, harapnak, jól fociznak. A játék képe alapján nyerhettünk volna többel is kevesebbel is. Legyen ez a Moldova ellentettje!
2007. 08. 22. Magyarország-Olaszország ..............3-1
Kakukktojás. Juhász nagy gólt lőtt, Gera isten volt, Cannavaro pedig ugyanolyan balfasz, mint a Real Madridban. Tény, ha az olaszok egy kicsit is komolyan veszik a meccset, pl. Eb-selejtező lett volna, akkor mennyire kapunk ki. Szerencsére nem volt tétje. Egy Forintot sem tettem volna rá!
2007. 06. 06. Norvégia - Magyarország ................. 4-0
Szintén kakukktojás. Végh-et az első gól előtt szabálytalanul akadályozták. Csikócsapatunk egy ilyen tévedést, vagy akármilyen hátrányt még nem tud kezelni. Ezt többször láthattuk.
2007. 06. 02. Görögország - Magyarország ............2-0
Erre a meccsre nem emlékszem!
2007. 03. 28. Magyarország-Moldova .................... 2-0
Erre sem, de nyertünk. Ezen nincs mit magyarázni!
2007. 03. 24. Montenegró-Magyarország ................2-1
Volt egy ország, amely feloszlott kb. öt részre, majd ezek közül az egyik még kettőre. Most rájöttem, hogy rossz a memóriám.
2007. 02. 07. Magyarország-Lettország ..................2-0
Amiért itt én síkra szálltam a válogatott mellett az a tendencia, a változás, amit ez a fiatal csapat jelképez, és az eredményeivel ért el. 2003 után Verpakovskis már csak álmodik arról, hgy ezt még egyszer megteheti velünk. Nem nagy dolog, de ismerrjük el, h van változás. Volt Matthaus idejében is, de kifulladt, beszürkült. Egyetlenegy eredménye volt annak a csapatnak. Ennek most több van, és fejlődőképes játékosok alkotják.
2007. 02. 06. Ciprus-Magyarország ........................2-1
"Ez asszem, a nókomment kategória". Az!
2006. 11. 15. Magyarország-Kanada .......................1-0
Nagyon gyengén játszott mindét csapat, valóban bármi lehetett volna!
De korábban a "bármi" helyett vereség lett volna. Állítom! -
lesaux
veterán
Készítettem egy statisztikát, de természetesen ez is hazudik, mint mindegyik. Azt vizsgáltam, hogy átlagosan milyen erősségű csapatoktól szenvedtünk vereséget, illetve kiket győztünk le. Dőlttel a tétmeccsek szerepelnek.
v-Moldova 61.
g-Lengyelország 20.
g-Málta 137.
v-Törökország 28.
g-Bosznia-Hercegovina 48.
g-Olaszország 3.
v-Norvégia 21.
v-Görögország 14.
g-Moldova 61.
v-Montenegró 171.
g-Lettország 86.
v-Ciprus 57.
g-Kanada 51.v-58,66.
g-58.v-31.
g-82.Szóval:
Átlagosan 58,66. helyen álló csapatoktól kaptunk ki, és 58. helyen lévő csapatokat vertünk meg. Ebből is kiderül, hogy ebből a statisztikából nem derül ki semmi.
Tétmeccsen pedig 31. helyen álló csapatoktól kaptunk ki, viszont legyőztük a 82.-eket.Megjegyzés: minden csapatnak a mostani helyezését vettem figyelembe. Mondjuk amikor Moldovát megvertük, akkor nem a 61., hanem a 92. helyen álltak, de ezzel már nem rontottam a saját statisztikánkat.
-
bagyulajuve
addikt
VP nem rossz edző, de ha külföldi edző jönne, valamilyen szaktanácsadó formában és ketten irányítanák a válogatottat, akkor eredményesebb lehetne a csapat, sztem. Bár 2 dudás nem fér meg egy csárdában, szokták mondani, de volt rá példa, pl a dán válogatott esetben. Azért én mégis megpróbálnám, mondjuk Bora Milutinovicsot ide lehetne hívni. 5 különböző országgal szerepelt VB-n, hátha minket is megsegítene.
-
lesaux
veterán
válasz
L|zsidoboz #3002 üzenetére
Sztem is szar a csapat tétmeccseken, de te mondjuk láttad a törökök elleni meccset?
Láttam, tényleg nem játszottunk rosszul. Ha a bíró nem akkora fasz, mint amekkora volt, akkor lett volna esélyünk arra, hogy a 65. percben (ha jól emlékszem) vezessünk egy tizivel. Utána meg a fene tudja. -
Kicker
őstag
válasz
venember83 #3006 üzenetére
Én azt mondom, ez a Várhidi azért jó edző, attól függetlenül őt is letaszíthatják a posztjáról. De csak ismétlem önmagam, időpocsékolás, pénzkidobás lenne . Az elmúlt 15 évben ki volt a legtovább edző? Ja és az hány meccset játszott a válogatottal? Mondjuk -max- barátságos meccsel is szerintem nem volt aki elérné a 30 meccset, de talán még a 20 is necces... 50-60 meccs kell, ezt tudomásul kellene venni. És a szurkolóknak kell leginkább kiállni az edző mellett. Szvsz
Ha Várhidi azt megígérte, hogy 2012re EB-n veszünk részt, hát lássuk, de ne lehetelenítsük el a munkáját.
-
venember83
nagyúr
Nem mondtam, h huzzon a picsbe, csak kinyilvanitottam, h nem fogunk meg 100 evig elni... 2012es EB utan keszulnek a 2014es VB-re, aztan ujra EB, stb stb. Mindegy. Mondjuk nem mondtam, de gondoltam. Barmennyire is utalom, de valami Rehhagel kene Magyarorszagra is, de szerencsere van olyan testveriseg a magyar trenerek kozt, h elobb-utobb minden kulfoldit kidobatnak, legyen az valogatottnal vagy klubcsapatnal. Igy marad ugyanaz a sz*rkavaro edzosereg, akikkel szerintem semmit sem fognak elerni sem a klubcsapatok sem a valogatott. Szvsz.
-
Kicker
őstag
válasz
venember83 #3004 üzenetére
Várhidi had vigye végig elképzeléseit, hagyni kell élni szerencsétlent, van jópár ígéretes fiatal, 2012-es EB-re készülünk, ha nem jutunk ki arra se, oké, húzzon el, de addig miért???????? PÉNZKIDOBÁS, IDŐPOCSÁKOLÁS lenne!
-
Kicker
őstag
Kit érdekel az eredménysor???? Őszintén? Elég szomorú, ha eredményeket várunk el.... meg kéne szokni, hogy ez van, erre fussa az erőnkből, Várhidit meg kell dícsérni, mert jó edző, és NEM SZABAD elküldeni, ugyanis, a legnagyobb hiba, és időpocsékolás lenne, ahogy Matyeuszt is hiba volt elküldeni.
Egyet viszont tudok, a munka meghozza gyümölcsét, tehát ha kitart a magyar, futballra éhes közönség, szerintem lesz eredménye. -
L|zsidoboz
őstag
Sztem is szar a csapat tétmeccseken, de te mondjuk láttad a törökök elleni meccset?
Ha arra azt írod, hogy sima vereség rúgott gól nélkül, akkor te ténlyeg bántani akarod a válogatottat.Azt meg nem értem, mi köze az ország méretének a játékosállományhoz. Kanada simán veri mondjuk Hollandiát?
Lakosság száma még félig meddig ok lenne. -
ftc
nagyúr
S nézzük is csak a tétmeccsek arányát
Kapott gólok: 12
Rugott gólok: 5 !3 győzelem 6 meccsből... nem túl meggyőző főleg hogy abban kise országok vanank
Lehet jönni,hogy fiata a csapt csak nem értem: kint a csapatjaik legjobjaik akkor itt már fatalok? kint ilyen idős emberkék viszika hátukon a cspatot. Várhidi nem ide való
és ha kaptak golt nem rugtak egyget seAmúgy tegnap nyert az FTC
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest