- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #3871 üzenetére
A Reál, szerencsétlen nagyon gyenge. Én a Rómára tippeltem, hogy továbbjut. Nem volt nehéz, mert a Real szinte minden idegenbeli meccsen kikap tizenakárhanyadik helyezettektől. A MU egy kicsit más, ők most toppon voltak. Viszont hátha vígasztal: A Liverpool- Inter előtt az Inter is azon volt.
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83 #3892 üzenetére
Ütlek borulsz kisöcsi
-
-
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #3885 üzenetére
Tippem:
FTC - Vác Ú. 6.000 néző
FTC - Sheffield 13.000 nézőDe lehet, hogy nagyon el vagyok tévedve. Azt tudom, hogy a haver csajszi akinek ki lett osztva, hogy megvegye a jegyeket hatvanvalahány darabot vett az én ötömmel együtt + több mint fél órát áll sorban, ha hozzáveszem a Te adataidat is, akkor már elég optimista vagyok
-
peterszky
őstag
válasz
venember83 #3892 üzenetére
Azért én is az MU-nak szorítok majd -
Viszlát
addikt
válasz
L|zsidoboz #3890 üzenetére
Azért 10%, mert ha az MU jó passzban lesz, akkor esélye nincs a Romának, arra meg, hogy rossz passzban legyen, kb 10% esélyt látok
-
Viszlát
addikt
Ezt azért igen érdekes így kijelenteni, mindenesetre ha az eredményeket nézem idén:
Roma: 29 játszott, 18 győzelem, 7 döntetlen, 4 vereség, 52 rúgott, 28 kapott
Manchester: 30 játszott, 22 győzelem, 4 döntetlen, 4 vereség, 61 rúgott, 15 kapott
Mint mondtam, idén nem kaptok hetet, de mondjuk nagyjából 10% esélyt látok a Roma győzelmére. Abban igazad van, hogy a második meccs MU-nál lesz, ahol összesen ötöt kaptak idén a bajnokságban.
-
X@b3e
addikt
válasz
Viszlát #3883 üzenetére
Semmivel nem jobb csapatként az MU a Romatól, sőt...
Csak a fiaink jelenlegi formája miatt nem bízok a továbbjutásban. Na meg az első meccs lesz ugye az Olimpicoban, és ez azért az MU-nak nagy előny. Szal inkább a körülmények mondatják azt velem, hogy nem jutunk tovább.Mod: Látom elemezgették itt páran azt az ominózus szögletet a Milan ellen. Ha visszanézitek, beleért előtte Pizarro, utána jött Perrotta. És itt nincs minimális megtett távolság, ha elmozdult a labda el van végezve a szöglet. A bíró nagyot tévedett (mint tegnap a Lazio ellen is...
), aki itt csalásról meg ilyen hülyeségekről beszél, nem igazán van képben
-
Vladi
nagyúr
Nahát itt focis témák is vannak.
Szöglet vita:
"A szögletet rúgó játékos nem érhet kétszer a labdához"
Ha más is hozzáért utána, akkor "kész" a szögletrútás, lehet vinni a kapuhoz. (pl: időhúzó kisszöglet, amikor két támadó fél percig szöszmötöl a szögletzászlónál.)Szerintem sanszos a Róma a blben. Jól támad és nagyon taktikus. A Madrid is oda-vissza kikapott.
Hogyhogy nincs foci eb 2008 topik? Nyakunkon a bajnokság!
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3880 üzenetére
Hú, majdnem csúnyát írtam...
-
Viszlát
addikt
válasz
L|zsidoboz #3878 üzenetére
Én ebben nem reménykednék
Csak nem egy Roma drukker?
-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83 #3873 üzenetére
Lehet, Sopcaston néztem, kissé nehéz felismerni a játékosokat. Mondjuk furcsa volt, hogy nincs a fején az a valami.
-
Chili7
őstag
Tottenham - Chelsea 4:4. Nem volt gyenge!
-
X@b3e
addikt
válasz
L|zsidoboz #3868 üzenetére
A BL-ben - sajnos - szerintem nincs esély
De itt lett volna.. A htvégén az Inter megint nemnyer, és akkor már csak 1-2 pont maradt volna az előnyből. Így már ez a hajó is nagyon elmenni látszik. Marad az olasz kupa címvédés -
X@b3e
addikt
Ez már teljesen gáz, amit ilyen göthös, magukat játékvezetőnek titulál majmok megengedhetnek maguknak. Ez a Lazio - Roma kritikán aluli volt bírói szempontból, nem kicsit befolyásolva ezzel a bajnokság végkimenetelét. Hihetetlen, hogy a világ szeme láttára meg mer csinálni valaki ilyet, és a nevét adja hozzá, mint ez a gyopár
-
Viszlát
addikt
Ronaldooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!
Lehet utálni a srácot, de hihetetlen futballista. Két gól 20 percen belül
-
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #3841 üzenetére
Én nem tudom, hogy szabályos volt-e vagy sem, de a másik átb@szása, a sunnyogás, az ilyen módon szerzett előny szerintem is sportszerűtlen. - de legalábbis nem szimpatikus.
-
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #3859 üzenetére
Ja, irigyellek is benneteket (jó értelemben), sajnos vidékiként csak a hazaiakra való felutazást tehetem meg, legnagyobb bánatomra
+ Kéthetente hétvégén van gyermekláthatásom és mivel csak akkor láthatom a kisfiam, így minden más program felejtős akkor. De a pénteket már nagyon várom, akkro természetesen ott leszek.
-
válasz
bagyulajuve #3858 üzenetére
A kezdőrúgásnál írják, de ott nem azt mondják, hogy a kezdőrúgásnál érvényes a 70 centi, hanem azt, hogy így lehet játékba hozni a labdát. Ha szögletre megy a labda, akkor játékon kívül kerül, tehát akkor játékba kell hozni, így viszont már érvényes a 70 centis távolság...
-
peterszky
őstag
válasz
Markgx10 #3857 üzenetére
Semmi infót nem hallottam még
Vecsés meccsre vonulás nagyon jó volt, az egész Árpád út le volt zárva, ment a Fradi menet. Hangulat nagyon ott volt, főleg, amikor az egyik ablakon pár barna egyén nézegetett kifelé, gondolom ki lehet találni, milyen éneklés kezdődött
Rendőrök is röhögtek (akiket láttam, azok biztosan).
-
válasz
L|zsidoboz #3854 üzenetére
"...A labda játékban van, ha már 70 centiméteres távolságot megtett..." - tehát a szöglet nem lett elvégezve, mert nem gurult 70 centit. Szabályok.
-
válasz
L|zsidoboz #3854 üzenetére
Szabálykönyv.
-
válasz
L|zsidoboz #3852 üzenetére
Én nem is mondtam, hogy el kell hagynia a negyedkört, én azt mondtam, hogy legalább a labda kerületének megfelelő távolságot meg kell tennie a labdának, akkor számít elvégzettnek. Ez meg nem csak a szögletre igaz, hanem mindenféle pontrúgásra.
-
-
válasz
L|zsidoboz #3850 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy minden egyes alkalommal szabálytalan, hanem azt, hogy most az volt. Ennek meg semmi köze ahhoz, hogy megnézték-e, vagy sem.
-
válasz
L|zsidoboz #3848 üzenetére
Ha a labda nem halad annyit, hogy legalább a kerületét elérő mértékben elguruljon, akkor az nem minősül a rúgás elvégzésének, tehát a másik csákó csak simán elhozta a labdát a szöglettől, ami szabálytalan.
-
-
válasz
L|zsidoboz #3843 üzenetére
Szerinted ha egyedül elindulok a szögletzászlótól a labdával - az szabályos?
-
Bibby
addikt
válasz
Nyilván az, hogy kikapott a milányó...
-
válasz
A csalásban mi a sportszerűtlen?
-
válasz
L|zsidoboz #3837 üzenetére
Ez nem trükkös szöglet volt, hanem egyértelmű sportszerűtlenség, a csalás legmagasabb foka...
-
szandisas
őstag
válasz
bagyulajuve #3838 üzenetére
jó volt
-
bagyulajuve
addikt
ez nehéz szülés volt, de győzött a Juve
-
Ultragáz, hogy ezt a harmatos Roma-t nem tudjuk megverni, ráadásul így, hogy 70 percig jobbak voltunk... Ancelotti most már menjen valami másik helyre... Pirlo meg kérjen cserét.
Remélem, nem lesz meg az a 4. hely, egy kis pofáraesés kell, hogy végre történjen valami a csapat házatáján.
-
Fülöp Laci miért nem látja azt, amit megismételnek???! Látszott, hogy a római egyszerűen elhozza a labdát a szögletzászlótól, de ő vélekedik, hogy mi történhetett... Lassan lesüllyed Léderer színvonalára...
-
Drizzt
nagyúr
Nb1 mai állása:
1. HONVÉD 38
2. MTK 38
3. DVSC TEVA 38
4. GYŐRI ETO 37
5. ÚJPEST FC 35
Nem rossz.MTK hétfőn játszik.
-
lesaux
veterán
-
lesaux
veterán
válasz
bagyulajuve #3825 üzenetére
Meg az ál-Nicolastól ugye...
-
lesaux
veterán
http://www.youtube.com/watch?v=gGmqpLbVHLM
Szerencsétlen. Azért ez nem kis szemétség. Calderón lehet, hogy nem röhög.
-
lesaux
veterán
Ez mekkora már!
Átverték a Real elnökét
Az ál-Nicolas Cage a díszpáholyból nézte végig a mecccset.
http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=54110
forrás: nb1.hu/blikk -
Nem múlik el angol párharc nélkül a Bajnokok Ligája negyeddöntője.
A negyeddöntők párosításai:
Arsenal (angol) - Liverpool (angol)
Roma (olasz) - Manchester United (angol)
Schalke (német) - Barcelona (spanyol)
Fenerbahce (török) - Chelsea (angol) -
nemcso
őstag
Mai este Sport1-en 20:30-kor Werder Bremen - Rangers
(Az első meccsen 2:0 -ra nyert a Rangers) -
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #3816 üzenetére
Dzsudák belőtte a 11est. Jenas hibázott, folytatódik 5 lövés után a párbaj.
A PSV továbbjutott, Chimbonda 11est hibázott.
-
venember83
nagyúr
Jó kis meccs ez a PSV - Tottenham. Londonban nyertek az eindhoveniek 1-0ra, most pedig a londoniak vezetnek 1-0ra Eindhovenben.
-
Markgx10
őstag
Csak jelzem, hogy mácius 25-én Ferencváros - Sheffield United meccs a Szentélyben.
Jegyárat és, hogy mikortól lehet kapni, azt még nem tudom, de akármi is lesz, ott kell lenni -
James 08
tag
válasz
bagyulajuve #3812 üzenetére
Úgy legyen
-
James 08
tag
Juj juj juj kikapot a barca 2-1-re.
Amikor megvolt az egyelitő akkor gondoltam hogy a BARCELONA
belehúz és fordit.De nem ez volt.
ÉS BUCSUZHAT A BAJNOKSÁGTÓL
-
Drizzt
nagyúr
U21 a napokban mikor kivel játszik? Onnan tudom, hogy valakivel játszunk, mert a Liverpool honlapon írják, hogy holnap nem játszik, mert U21-en van jelenése.
-
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #3803 üzenetére
ez a győzelem már nagyon, de nagyon kellett
-
Tibiajax
nagyúr
Szép volt Barca....
-
venember83
nagyúr
Genoa - Juve 0-1, Grygera 23 méterről megküldött lövésével.
Grygera gólpasszával 2-0.
Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest