- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #3999 üzenetére
Hihetetlen, hogy ilyenek mindíg csak Olaszországban történnek.
-
bagyulajuve
addikt
A francba, elmaradt a Juve meccs, egy Parma szurkoló halála okán. Állítólag a Juve szurkolókat szállító busz sofőrje bepánikolt, mikor egy adag Parma szurkoló rájuk támadt és az egyiket elgázolta.
-
Drizzt
nagyúr
Szünetben Szolnok-Ftc:1-0. Remili nagyon jól játszik, nem tudnak vele mit kezdeni a Fradi védők.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #3996 üzenetére
Nekem nem fontos, hogy 5 vagy 50, a lényeg, hogy legyen olasz csapat a legjobb négyben, az már mind1, hogy melyik...
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3995 üzenetére
50%. Látszik, hogy izomra gyúrsz.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #3994 üzenetére
5,0?
-
Viszlát
addikt
válasz
L|zsidoboz #3989 üzenetére
Korábban írtam, hogy 10% esélyt látok a Roma továbbjutására, a tegnap látottak alapján ezt most levinném olyan 5%-ra
-
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #3989 üzenetére
Hajrá Roma! (A BL-re értem!)
-
peterszky
őstag
válasz
venember83 #3987 üzenetére
-
Viszlát
addikt
válasz
L|zsidoboz #3985 üzenetére
Ti mit játszottatok?
-
peterszky
őstag
válasz
L|zsidoboz #3981 üzenetére
Pedig azt mondták, hogy a Lazio szurkolók örülnének annak, ha az Inter nyerne
-
Roderic
tag
csak ennyit tudok mondani!! -
L|zsidoboz
őstag
Lazio egyenlített.
-
lesaux
veterán
Skacok, nézi valaki a Betis-Barca meccset?
A 15. percben 0-2 volt, most meg már 3-2. És még nincs vége. -
Viszlát
addikt
válasz
L|zsidoboz #3976 üzenetére
Sajnos láttam élőben
Közben Roooooooooooooooneeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!
-
Drizzt
nagyúr
Végre youtube-on is fenn van a legendás gól:
Tokody Tibi -
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #3965 üzenetére
vajh miért, de egyetértek veled
-
heihachi
addikt
válasz
venember83 #3963 üzenetére
És hogy én mennyire szurkolok ezért
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3964 üzenetére
Hát, legyen meg a dobogó a bianconeri csapatnak s ne legyen bajnok az Inter. Ennyi az összes kívánságom. Azt se bánnám, ha a Roma nyerné a bajnokságot.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #3963 üzenetére
Annyira azért nem áll érdekesen, hogy bajnok legyen a Juve.
Ezüstre viszont simán jók lehetnek. -
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3962 üzenetére
Bele se merek gondolni...
Hmm, érdekesen áll a bajnokság, elvileg még bajnok is lehet a Juventus.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #3946 üzenetére
Jajj, most kiderült, hogy Róma szurkoló vagyok.
Mi lesz velem? -
venember83
nagyúr
Spanyol, olasz, angol és francia válogatott elég semmit játszik, az osztrák-holland meccs viszont parázs volt, 3-0ról felálltak a hollandok s nyertek, Huntelaar két gólt szerzett.
-
CséZé
őstag
válasz
brownus #3957 üzenetére
Azt nem értem miért az uccsó 10 percben kezdtek el focizni.
Huszti meg tényleg igazat mondott. Visszatért a vállogatottba ő volt a legjobb, ego visszább 1-2 fokkal és egyből egy normális játék/nyilatkozat. Nem tudom mikor lesz normális magyar foci, de azt nem hiszem h nem lennének megfelelő emberek rá. Tőzsért kéne eltiltani egy pár hónapra h az is magához térjen aztán nem legyingetni fog hanem szaladni ha labdát lát. Vassról meg annyit h lehet hibázott (nem keveset) de messze ő futott a legtöbbet a meccsen (szvsz, nem védem)
Kezd fogyni a türelmem Várhidivel szemben, pedig én nem vagyok egy törelmetlen típus...
A Himnuszról annyit amit az előbb említettek h ilyen hangerővel még nem hallottam énekelni a közönség és a játékosok felől. -
lesaux
veterán
válasz
brownus #3957 üzenetére
Fogalmam sincs, de a meccset nézve úgy éreztem, ha engem becserélnének, legalább küzdenék meg futnék. Lehet, hogy jót tenne egy pszichológus a csapatnak, vagy valamivel fel kéne tüzelni őket. Még azon is elgondolkoztam, hogy talán a végtelenül lehangoló Himnusz miatt ilyen fásult mindenki, bár a második félidőt nem tudom mivel magyarázni.
-
brownus
veterán
Akik ma pályára léptek, azok osztrák, német, holland, belga, angol, olasz első, illetve másodosztályban szerepelnek, valamint van egy magyar listavezetőnk. Egyikük elmondhatja magáról, hogy a magyarok közül a legtöbb BL-meccset játszotta. Egy másik meg az FA-kupa elődöntőjében érdekelt
akkor miért nem megy a játék?? ennyire nem lehet szar a légkör...
-
lesaux
veterán
És Vass Ádám? Volt kilenc szabálytalansága, adott egy majdnem gólpasszt az ellenfélnek, aztán lecserélték.
Amúgy épp pár napja mondtam a bátyámnak, milyen jó is szövetségi kapitányak lenni. Dolgozik évente 30 napot. Felelőssége nincs, mert az tutikurvaélet, hogy ő nem hibázik soha, kiogásokat mindig találni. Sok a sérült ("rövid a kispad"), nincsenek összeszokva a fiúk ("felforgatott összeállításban léptek pályára"), ellenünk fújt a bíró ("tizenkét ember ellen nehéz"), de olyan nyilatkozatot még nem hallottam, hogy hülye vagyok, nem értek hozzá, eltaktikáztam magam, mégis inkább pék stb.
Akik ma pályára léptek, azok osztrák, német, holland, belga, angol, olasz első, illetve másodosztályban szerepelnek, valamint van egy magyar listavezetőnk. Egyikük elmondhatja magáról, hogy a magyarok közül a legtöbb BL-meccset játszotta. Egy másik meg az FA-kupa elődöntőjében érdekelt.
Persze a szövkap. védve van, sokszor elmagyarázta, hogy ebből nem most lesz csapat, hanem 2010-re. Vagy 2012-re, de 2014-re okvetlenül. Érted? Olyan ez, mintha azt mondanád a főnöködnek, hogy utalja csak neked a milliókat, öt év múlva csodát fog látni. Aztán öt év múlva azt mondod, hogy nem sikerült, kifogásokat lásd fent, sőt ha olyan a szerződésed, még pár milliós végkielégítést is kapsz. Persze addig is MLSZ-es autó, mobil, repkedsz játékost megfigyelni Angliába meg Németországba, nyilván nem fapadossal és sátorral a hátadon, de ha megteheted, hülye lennél nem elvállalni.Huszti volt a legnormálisabb, ő úgy nyilatkozott, hogy ez nem foci. Meg még magamra vagyok büszke, amiért nem b.sztam bele a távirányítót a tévébe, pedig erős volt a kísértés. Remélem, egy darabig most nem lesz válogatott meccs.
-
Tibiajax
nagyúr
Ébresztő! Ébresztő!
-
peterszky
őstag
válasz
venember83 #3950 üzenetére
Az edzőkérdés előtt én is úgy voltam vele, hogy idő és akkor jó lesz. Utána Kistuloki bemutatta, hogy megy ez itt, azóta már inkább a fejeket látnám szívesen.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
venember83 #3950 üzenetére
Hát igen, ez a mai több mint szánalmas volt, szerencsére csak néha néztem rá. Tőzsér meg megint: elvesztik a labdát, erre legyint, s sétál tovább. Többet nem szeretném a válogatott közelében látni. Szánalmas. Az egész csapatból csak Huszti volt pozitívum ma, ráadásul a nyilatkozata is legalább reális volt, amennyit hallottam belőle. Tisza is mit bénázottt, pedig egyik kedvencem. Gáz!
-
CséZé
őstag
Hát ez a mai magyar meccs valami borzalom volt
-
venember83
nagyúr
-
peterszky
őstag
válasz
heihachi #3947 üzenetére
Keljfeljancsi... Én azóta semmibe veszem, amióta Kistuloki eljátszotta az edzőkérdés paródiáját. Egy normális ember a képébe röhögött volna, ő meg elfogadta az ajánlatot, annak ellenére, hogy több hónapig csak szórakoztak vele.
Nameg a másik, az egész szlovén csapaton két napja ment végig valami vírusos betegség. Lehet, hogy egy pestis után is hasonló eredményt értünk volna el?
-
heihachi
addikt
Jesszusom, ez a meccs. Mekkora gyalázat volt.
Azt meg nagyon kezdem unni, hogy Várhidi mindíííg talál valami kifogást mindenre. -
venember83
nagyúr
Bakker, ez Totti! Micsoda rajongó...
-
peterszky
őstag
válasz
Markgx10 #3943 üzenetére
Szolnok tervbe van véve, pedig nem vagyok egy nagy utazó (eddig csak Bp.-en voltam "idegenben"), de úgy érzem, most ott kell lennem. Majd még a kövesdi meccsre is el szeretnék menni, ha Mezőkövesden lesz, így a kellemeset össze tudom kötni egy másik kellemes dologgal (nagymama látogatás, ritkán jutok el hozzá). Szolnokra valószínűleg vonattal ugrom le.
-
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #3896 üzenetére
Végül is 8.000-en voltunk, amit sajnálok és nem értek, de mindegy a lényeg, hogy mi ott voltunk.
Viszont nagyon elkeserített, ahogy fociztak, hét végére nem tudom mi lesz ebből a Szolnok ellen
Bár csak a hazai meccsekre szoktam felmenni, mert amit írtam a páros hétvégéken a kisfiammal vagyok, vasárnap Szolnokra mindenképp lemegyek, muszáj ott lenni és bíztatni a csapatot, mert akár a bajnokság is eldőlhet, ha ott nem nyerünk.
Gondolom Te is ott leszel, meg vigyünk mindenkit akit érünk (az én kocsim Egerből már meg is telt, muszáj jönni a haveroknak is mert én vagyok az erősebb
), mert most nagy szükség van a nagy létszámra.
Aláírásodra meg:
-
Kicker
őstag
az elmúlt hét hozott egy SPurs-Chelsea 4-4 illetve vasárnap egy 2-1 es sikert a londoni rivális felett. két nagyon jó meccs volt, élmény volt nézni! a PL engem annyira nem érdekel, de az ezüst érem legalább kéne, mert akkor a BL-ben nem kéne selejtezőkön szarozni...
Ámbár ami fontos, hogy BL döntőt játszunk, idén egyszerűen muszáj, jó a csapat, jó a játék /már amikor összeáll, de vasárnap összeállt.../ szóval a cél egyértelmű!
-
Viszlát
addikt
Tényleg el kell ismerni, hogy nem semmi amit csinálnak ebben a szezonban. Azonban hozzáértők (nem magamra gondolok) már november-december környékén mondogatták, hogy bizony ez a csapat ilyen rövid kispaddal ezt nem fogja a szezon végéig bírni. Úgy tűnik, igazuk van, bár azért én még nem írom le őket (se a Chelsea-t). Mindenesetre annak ellenére, hogy MU szurkoló vagyok, nem tartom magam elvakultnak és éppen ezért örülök is, hogy ilyen szoros a bajnokság, hiába van közel a vége, még mindig nincs lefutva.
-
Bibby
addikt
válasz
Viszlát #3939 üzenetére
Egyébként érdekes most hogy az Arsenaltól ez egy rossz eredmény... gondoljunk csak vissza év elejére, mi volt. Fiatal csapat, jó csapat, de nem várhatunk még sokat tőlük. Ehhez képest irgalmatlan sokáig vezették a PL-t, sőt most is van rá esély. Szóval szerintem az elvárásokkal van itt baj.
Ja ez nem neked ment, csak úgy filóztam. -
Viszlát
addikt
válasz
venember83 #3938 üzenetére
Hogy ők legyenek a másodikak, ne az Arsenal
-
Kicker
őstag
GO CHELSEA!
-
lesaux
veterán
Érdekes cikkek vannak az Indexen a futballakadémiákról. Az első sorban ott a link az előző írásra.
-
peterszky
őstag
-
Bibby
addikt
válasz
Viszlát #3929 üzenetére
"A kiegyenlített meccsen Gerrard egy megpattanó lövéssel veszélyeztetett..."
"A második félidő elején mindkét gárda előtt adódott lehetőség..."
"A „vörösök” a 60. perc után tették kiegyenlítetté a mérkőzést..."Az a fölény amiről te beszélsz, csakis a kiállítás miatt alakult ki ennyire.
-
Viszlát
addikt
Ha láttad, akkor meg ne égesd magad ilyen félvállról idevetett megjegyzésekkel, hanem tessék felsorolni érveket, ami miatt azt gondolod, hogy a Poolnak esélye lett volna nyerni 11 emberrel.
Mellesleg egy 10 perces összefoglaló igen hosszúnak számít, de mindegy, várom az érveidet.
-
Viszlát
addikt
Természetesen lehet, hogy az első félidőben egy támadást bemutatni sem tudó Pool a másodikra hihetetlen átváltozáson megy át és vág minimum kettőt az összezuhant Manchesternek
Komolyra fordítva, csupán arra céloztam, hogy a vezetés megvolt, a játékot uralta a MU akkor is amikor 11 emberrel játszott a pool.
-
Tibiajax
nagyúr
Istenem, nyert a Barca. Hol a söröm?..
-
lesaux
veterán
Bátyámmal pont erről beszélgettünk. Nézz meg egy kézi- vagy egy kosárlabdameccset. Ha lefújja a bíró, nem hisztiznek, nem vágják földhöz a labdát, nem viszik magukal, nem rúgják el, nem legyintenek a bíróra, és ennek megvan az oka. Kézilabdában ugyanis ha nem teszed le azonnal a labdát a sípszó után, az két perc pihi. Kosárlabdában még fel is kell tenned a kezed, hogy le tudják írni a számodat.
Csak ugyebár az elkényeztetett focistáknak mindent szabad. Ha épp sárga lapot oszt ki a bíró reklamálásért (tehát valószínűleg unja a szövegelést), akkor biztos oda kell menni még pofázni egy kicsit, főleg hogy nem ő a csapatkapitány. Erre mondják, hogy agyhülye. Remélem, a csapattársai megpofozzák az öltözőben. -
lesaux
veterán
Mascherano jó nagy idióta. Reklamálásért kap a csapattársa egy lapot, erre ő is odamegy pofázni, holott van már egy sárgája. Ha én lennék Benítez, lehet, hogy most felrúgnám.
-
L|zsidoboz
őstag
Így különösen fájó az Inter elleni X és a Lazio elleni vereség.
-
Chili7
őstag
Így mindjárt más! Megnyugodtam.
-
Chili7
őstag
....mi az? Senki sem örül az Inter buktának?
-
Drizzt
nagyúr
Némethék végre megérkeztek a Dallas kupára.
Elődöntőben debüt: Simon gól, Németh gólpassz, Gulácsi kiegyensúlyozott teljesítmény, 1 kapott gól, holnap este lesz a döntő. Ez egy nemzetközi torna, a döntős ellenfelet a Liv. a csoportkörben 5-1-re verte. -
peterszky
őstag
-
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #3909 üzenetére
Szerintem a kupák meg a sikerek bármelyik edzővel elérhetőek lettek volna ilyen játékosokkal. Mostanában pedzegetik, hogy anno Henk Ten Cate keze nyoma a sikeres látványos foci.
Az időnkénti váltás a padon valóban jót tesz, mert ez nem (ez sem) Anglia. -
Chili7
őstag
válasz
venember83 #3907 üzenetére
Mert Barca és Milan + MU dominancia korszakában szocializálódtam. Én pedig a rivális gyengébbnek drukkoltam mindig. (A Fradi nem illik ebbe a sorba
) Plussz szeretem az argentin vonalat és ezekben az időkben voltak bőven. És még a szép kombinatív játék is jellemző (időnént) ezekre a csapatokra.
A mostani Reált nem csípem, csak még kötődök. Az Interből is az 1 meg a 2 évvel ezelőttit díjjazom.És Te Juve+Ferrari?
-
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #3905 üzenetére
A Reállal együtt a Barca is lófasz. Ha a Sevilla nem Puerta halálával nyit, akkor kábé 10 pontal vezetne ezek előtt. Rijkaardot nem értem hogyhogy nem üldözték még el. Már vagy 4 éve ott van, de szerintem egyértelműen ő a leggyengébb lánszem..
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #3904 üzenetére
Finoman fogalmaztál.
Pedig a keretük erősebb, mint tavaly.
Gyanítom jövőre új edző lesz a kispadon.Habár a BL-ben még ott vannak, és valószínűleg mininum négybe kerülnek, de a mutatott játékuk nem olyan, mint régebben, nem olyan lehengerlőek.
-
X@b3e
addikt
válasz
Viszlát #3891 üzenetére
Én is ezt mondom, hogy ha a Roma két jó napot fogna ki, akkor 10% marad a MU-nak... Csak nem úgy áll jelnleg a helyzet. Nem azért gondolom a pályaválasztást előnynek, mert csak 5 gólt kaptak otthon, hanem azért, mert általában a hazai csapatot támogatják a bírók. Ha nem a legjobb védelmével áll fel a MU, akkor kaphatnak egy meccsen is annyit.
Ezek a lőtt/kapott gólos statok akkor lennének mérvadóak, ha ugyanazokkal a csapatokkal játszottak volna, így nincs semmi érdemi jelentőségük. -
Vladi
nagyúr
Emberek!
Spanyol kupa elődöntő visszavágó van! Valencia - Barcelona a sport 2-n. A Camp Nouban 1-1 -et játszottak.
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest