- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GergoHD
tag
válasz faranus #6400 üzenetére
Ne várj
Ma jött meg a CA Vengeance 1500-asom és nagyon jó a virtuális 7.1 egész jó nem gondoltam volna! Kicsit játszva az equalizerrel ki lehet belőle facsarni a mélyet. Zenére nagyon jó rendes játékkal még nem próbáltam ki. Nagyon bejön a füles . Bár egy kicsit furcsa hogy egy ilyen szerkezetet kell viselnem a fejemen mert eddig mindig csak hangszórókról gépeztem és mostanra már egy kicsit "el is fáradtam" ha ezt mondhatjuk így.
Ami egy kicsit negatív számomra hogy egyenlőre még eléggé szorítanak a fejpárnák bár nincs valami nagy fejem .
De gondolom majd ez idővel változik vagy majd éjszakára rárakom valami a fejemnél kicsit nagyobb tárgyra. A hangszabályzó nagyon király a vezetéken ha nincs lemútolva a mikrofon akkor tengerkéken világít ha pedig le van mutolva akkor pedig pirosan ez egy +pont.
A csomagolás eléggé minimalista bár egy fülesnél mit is kéne elvárni sata kábelt ?
A kábele kábelharisnyás.
Azok a fémbetétek először műanyagnak tűntek mikor megnéztem közelről mintha fröccsentés nyomok lettek volna rajta, de ez első tapintásra meg is lett cáfolva természetesen fém de mit is várnánk egy ilyen gyártótól.
A füles rendkívül masszív rengeteg csavar látható a belső oldalán.
Nagyon bejöttek még ezek a fordítható hangszórók is mert fül pihentetésre nagyon jó ha lerakom a nyakamba felfordítom a hangszórókat és akkor is lehet hallani.
Köszönöm a segítséget mikor megmondtátok hogy mit vegyek. Mondjuk konkrét tervekkel jöttem úgyhogy nem volt nehéz a döntés.
A külvilágtól való elzárást én annyira nem tudom elmondani mert nekem még nem volt ilyen fülesem ami körbefogta a fülemet (bocs hogy nem a szakszót használom de nem jut eszembe). Annyi biztos hogy zene közbe nemhallok semmit a külvilágból még a gépelést sem bár ez szubjektív hogy ki milyen hangerőn hallgat zenét. Csendben azért átszűrődnek a hangok.
Ui.: Enni nem jó benneRemélem valamennyire azért érthető volt amit leírtam aláírom most ez eléggé szétszórt voltam mert hosszú volt a nap.
Sok sikert a választáshoz és mégegyszer köszönöm a fórumtársak segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest