Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv. Mostanában szeretnék ~140cm képármérős tv-t venni. Az érdekelne, hogy létezik tükröződésmentes képernyővel tv vagy csak olyanok vannak amiken minden háttérfény meglátszik? Mert mozizáskor nem probléma, de napközben azért erősen gondot jelent. Jelenleg egy régi 80cm-es lcd tv-t nyúzok, annak matt képernyője van és nagyon kellemetlen ez után a mostaniakat nézni.
-
Eclips21
őstag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem hogy a samsung smart tvk tudják azt hogy külső webkamerát dugok rá és megy a skype?
Igazából az lenne a lényeg hogy 700euróból a lehető legjobb tv-t akarom megvenni és skype kell minden képen.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz csaba12242 #18251 üzenetére
Szerepelt a kívánalmak között a kinézet, nem én találtam ki.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
válasz csaba12242 #18230 üzenetére
Amit linkeltél az a Stell Slim tartó milyen gyártmány lehet? Mert ötletes egy szerkezet az biztos. Neked bevált?
-
Vhiktor
veterán
válasz athomi #18261 üzenetére
Az IPS panellal szerelt tv-k ilyenek. Va paneleset kell venni.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
manokaj
tag
Sziasztok.Rokon szeretne venni egy TOSHIBA 39L4333DG tv-t.Valami véleményt tudnátok mondani róla?Esetleg vmi más alternatíva?40 colos legyen,smart ,3d nem lényeges.és 110-130 rugó közt legyen.
-
B-L-A-C-K
titán
Most kicsit le vagyok maradva alsó kategóriában mi a normális, és a leendő Apósoméknak kellene valami, így most én kérek segítséget...
Lényeg ~100-107 cm-es legyen, ezen kívül semmi extrára nem kell azaz 3D/Smart nem szempont, TV adások lesznek rajta nézve nagyrészt. Max keret 130e. Ja és a legfontosabb, az euronicsba lenne vásárolva...
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Steel Lord #18265 üzenetére
Tapasztalatból írod? Személy szerint szeretem a Toshibákat, az említett típussal nem volt dolgom, de szerintem nem csalódna benne. Nagyon jó elektronikával dolgoznak, nekem is van egy Toshibám, a színek, a kontraszt, a fekete mind a helyén vannak, igaz 2012-es modell, de nem hiszem, hogy az újabbak rosszabbak.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Kedves kollegám szüleinek tönkrement a régi CRT TV-jük, és most feljebb szeretnének váltani, szeretnének egy 100cm feletti 3D-s Smart TV-t. Keretet 180ezer maximumban határozták meg.
Tudtok ajánlani megbízható, és jó képminőségű TV-t ebben a kategóriában?Elsőre ezt nézték ki: [LG 42LB730V]. Ez megfelelő lenne, vagy jobb ajánlat is van?
Köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
BBéci
legenda
válasz LógaGéza #18270 üzenetére
Anyámék CRT tévéje szintén tönkrement a múlt héten. Gyorsan rendeltem számukra egy Panasonic TX-P24X60-at, 99990 forintért.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
LógaGéza
veterán
Erre a típusra konkrétan csak egy tesztet találtam, de ennyiért nem lehetett rossz vétel
Egyedül az nem tetszene benne, hogy plazma[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
herko01
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek ilyenje? Miért ilyen olcsó a többi 55"-hoz képest. Tudom, hogy nem okos tv, nem 3d. Attól félek valami gagyi panel van benne, és nem túl jó a kép minősége. Írják hogy 100Hz-s, de félek, hogy nem valós, hanem valami elektronikai trükkel érik el, és parasztvakításnak írják rá.
http://www.220volt.hu/LG+Electronics+55LB5610
-
BBéci
legenda
válasz LógaGéza #18272 üzenetére
Saját tévém is Pana plazma, más szóba sem jöhetett. Anyámék rengeteg tesztkészüléket láttak már nálam és nem kedvelték meg az LCD-ket.
-
BBéci
legenda
-
blakey
titán
"Gyorsan rendeltem számukra egy Panasonic TX-P24X60-at, 99990 forintért. "
Erre nem lennék büszke, nem volt valami jó üzlet.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
LógaGéza
veterán
Jött egy másik opció, Sony 42W706 személyében. Holnap lenne esedékes a választás, kettő közül melyik lenne a jobb? Kiderült közbe, hogy a 3D nem kötelező, csak preferált
BBéci
Köszi, de se plazma, se aktív 3D nem opció"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
blakey
titán
válasz LógaGéza #18278 üzenetére
IPS panel ellenére az LG-t választanám, azért a 100Hz, Direct LED elég jó képet ad.
-
BBéci
legenda
válasz LógaGéza #18282 üzenetére
Ha 24-et írtam, mert felcseréltem két számot, akkor más nem lehet, csak 42. Tehát TX-P42X60.
(#18283) herko01
A topik címe megtévesztő, LED TV nem létezik, csakis LED háttérvilágítású LCD TV.
Ahogy "valós" 100 Hz sem létezik, mert a háttérfény villogtatásos ugyanazt a cél szolgálja, ugyanúgy növeli az alapból 300 soros mozgóképfelbontást. Ugyanolyan valós az interpolálás, mint a másik, ráadásul egy halom káros mellékhatást, például szappanopera effektust okoz.[ Szerkesztve ]
-
3ndRush
csendes tag
Sziasztok,
20 oldalt lapoztam vissza és egyértelmű választ nem kaptam a kérdésemre, ezért írok ide, bár hasonlókat mindenki kérdezett, de én kicsit próbáltam is összeszedni előtte:
Szóval indultam onnan, hogy nekem jó lesz egy HD Ready TV is, mondjuk ez a mindenhol akciózott:
SAMSUNG UE32EH4003 60ezer HUF-ért most van.
Aztán véletlenül találtam egy oldalt, ahol outlet cuccok voltak és ott volt 80ezer HUF-ért ez:Samsung UE40F5000, viszont erről kiderült, hogy van két pixel hibája, amivel sose venném meg.
Ekkora viszont már felugrott az ingerküszöböm pénzben, így már elkezdtem nézni 32'es HD-t:
Samsung UE-32F5000 72ezer HUF-ért vagy legyen kövér lúd és 85ezer HUF-ért LG 32LB570B, ami ha jól tudom, akkor smart is. De igazából én Samsung párti vagyok.
A lényeg, hogy azt látom, hogy ebből 40'es TV 95 ezer HUF alatt nem lenne, de az már fájna.
Így a kérdés (legyen az is ), hogy esetleg az LG-hez hasonló Samsung smart nincs ebben az árkategóriában? Vagy valahol most nagyon akciósan 40'-es márkás? Megér plussz 12-13 ezret a smart? És plusz 13 ezret a Full HD?
-
Steel Lord
csendes tag
válasz blakey #18268 üzenetére
Nincs bajom a Toshibával, az is japán, mint a Pana, vagy Sony. Így megbízható és minőségi.
Viszont ha már ennyi pénzt szán új tv-re, akkor már megfejelném egy 20-assal, és a Sonyt venném. Nem rossz a Toshiba, de a Sony azért jobb.
Én is majdnem vettem egy 7453-as Toshibát, de végül a Sony W706B mellett tettem le a voksom, mert biztosra akartam menni.
-
Steel Lord
csendes tag
A Sony jó választás lenne.. megbízható, nem fog bedögleni.
Ellenben az Lg nem ennyire stabil és különben is... a szülők fognak háromdézni ? Minek ? Fölösleges funkció, fölösleges plusz pénz.
Nem ajánlom az Lg-t, mert sok felesleges funkciója van, ami nem lenne kihasználva.Minek fizetne a kollégád olyanért, ami úgy sem lesz kihasználva ? + Az Lg-k ips-ek, és erősen hajlamosak a felhősödésre..rosszabb képminőségűek, mint egy Sony.
A Sonyt válassza, nem fog csalódni. Akkor biztos, hogy nem fognak csalódni a szülők.
-
blakey
titán
válasz Steel Lord #18286 üzenetére
Ha neked elég az 50Hz, akkor jól döntőttél. Nekem VA paneles Toshibám van és az akkori palettán a Sonyk nem voltak versenyképesek. Attól, hpgy Sonyt vettél még nem biztos a "biztos", Volt több Sonym, mostanra 1 maradt. Amúgy meg egyáltalán nem biztos, hogy a Sony jobb, pl. a Toshiba árul a készülékeihez kalibrátort, usb-ről pontosan kalibrálható a készülék (ilyet más gyártótól nem hallottam) a marketing viszont 0, ezért ismerik kevesen. Amúgy a Toshibámra pl. 5 év gari van, meglátjuk mennyit bír.
(#18287) Steel Lord
Azért abban nem lennék biztos, hogy a Sony nem fog bedögleni, elárulom neked, hogy bármelyik gyártó készüléke megadhatja magát, semmivel sem biztosabb, hogy a Sony tovább bírja.Felhősödésre mindegyik gyártó készüléke hajlamos, láttam olyan LG-t amelyiknek 0 bevilágítása és felhősödése volt, pontosan emiatt, az IPS ellenére, azt választottam volna. Nekem volt LG, a felsőbb kategórából, nem rosszak azok, hídd el.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Úgy tudom Sonynál XR400-tól nevezhető "valós 100Hz"-nek, ez meg XR200-as, tehát 50Hz-es.
Itt egy [link]. A 42W805 is "csak" 50Hz.
[ Szerkesztve ]
-
Nevil2
tag
Üdv!
Az MM-ben most 17 havi 0%THM-re lehet vásárolni. Az asszonnyal benéztünk, mert a 37"-es LG tévénk már 8 éves és kezedenek megjelenni a sötét foltok a képernyőn...
Szeretnénk 50" és 200k környékén tévét, a 3D és a SMART nem fotos (na jó, kicsit érkel, de első szempont) - persze a páromnak a szép, vékony káva, meg az esztétikus "bútordarab" is fontos.
Elsősorban tévézünk (IPTV/HD) és PC-ről mozizunk (HD).
Elérhető árban a következőt láttuk készleten:Sony KLD48W605 - 219.990,-
LG 47LB679 - 229.990,-Bejött még egy lehetőség (nem MM): Sharp LC50LE756EN - 179.990,-
Nagyjából átnéztem a fórumot (teszteket nem sokat találok ezekről), de nem lettem sokkal okosabb ...
Csupán néhány véleményt várok, több tévés fórumra is írtam. Köszönöm előre is!
-
blakey
titán
válasz lorinser #18295 üzenetére
Abban a "felfogásban" ahogy ő gondolkodik valóban nincs 100Hz-es panel, alapesetben "csak" 50Hz-es panel van, de azért mondjuk valós 100/200Hz-esnek, mert rendelkeznek olyan elektronikával amivel a tényleges 50Hz-esek nem, tehát van is valós 100/200Hz-es panel meg nincs is.
-
L4mie
veterán
akkor mivan azzal ami 800Hz nek hírdeti magát O.o
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Teasüti
nagyúr
válasz blakey #18298 üzenetére
Elmagyaráznád kicsit bővebben? Manapság nincs olyan tv, ami kirak 100 képet másodpercenként?
Ez elég szánalmas lenne.(#18299) Furkoo
Az is 100 hz talán, csak egy megjelenített képkockát (amiből egy már interpolált) 800 hz időegysége alatt látsz kétszer, meg még beszúr két feketét (kikapcsolja a háttérvilágítást) a sűrű villogtatások között. Ettől élesebbnek látod a képet mozgás közben. A szorzók talán nem pont így oszlanak el, nem vágom fejből a pontos képletet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- BestBuy topik
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automobilista 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új Apple EarPods iPhone gyári sztereo headset (lightning)
- Canton 5.0 prémium házimozi rendszer, hangfal szett, GLE409 (320W) hangfalak + CD50 hangszórók
- Sennheiser SK XSW zsebadó + AV-Leader TCM-361 Csíptetős kondenzátor mikrofon
- Yamaha WXA-50 hálózati erősítő
- PANASONIC HF410BE fehér bluetooth fejhallgató (RP-HF410BE-W) - alig használt, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest