Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steel Lord
csendes tag
-
Steel Lord
csendes tag
-
Steel Lord
csendes tag
válasz #94529552 #17995 üzenetére
Mert minek kéne bele nyúlkálnom, ha egyszer jó így a kép minőség ?!
Nem tudom a többi tv-nek (samsung/Lg stb) milyenek a gyári beállításai, lehet h azok szarnak rá, és a vásárlóra bízzák, h szórakozzanak (vagy szívjanak) vele otthon..
Bolti módban nem maradhatott, mert nem kiállított darab, teljesen új, bontatlan dobozban hoztam haza.
Ezért nem értem, amikor írják, h rosszak a színek, meg rossz a minőség, meg hogy h állítsák be...Nem hinném, h a vásárló dolga lenne bekalibrálni, hogy nézhető legyen a tv.... -
Steel Lord
csendes tag
Csak a 3d miatt nehogy a samsungot vedd, mert nagyot fogsz csalódni... Hány 3d filmet fogsz megnézni egy évben ? 3-at ?
Több 2d filmet fogsz nézni, és abban sokkal jobb a Sony + arra is jóval kisebb az esély, hogy a tv-d rendszeresen elromoljon..[példa]
Samsungot csak az vegyen, aki mazochista.
-
Steel Lord
csendes tag
válasz gyeniko #18152 üzenetére
A gyártó termékeinek a minőségével van a probléma... ami nem hiszem, hogy trehányságból ered.
Ez a gyártó filozófiája... 3-4, max 5 évre tervezik a készülékeik élettartamát, mivel fogyasztói társadalom. Vegyen új tv-t a hülyéje, ne seggeljen rajta... Nyilván mindenre van példa, arra is, hogy 7 éve megy a samu tv, meg arra is, amit belinkeltem... utóbbira mondjuk "kicsit" több példa van, akár a Samsung topikban is elég sok negatív kommentet lehet találni. De pl személyes tapasztalat is... tehát az, (megtörtént eset) hogy lejár a samsung plazma tv 3 éves garija pénteken, vasárnap meg bedöglik a panel... azért az nonszensz. -
Steel Lord
csendes tag
válasz TaylorPro #18234 üzenetére
Ha nem fontos a 3D, én inkább ezt venném: [W706B ezüst] Van feketében is. Nekem is ilyen van, jó tv, nagyon jó képminőséggel, jó anyaghasználattal ( a tv anyaga szálcsiszolt aluminium, tehát küllemre és tapintásra is nagyon prémium, tehát nem fos műanyag)
A mai nap még 150K.
De ha karácsonyra veszed, addig még biztos, hogy lejjebb megy az ára + jön rá majd akció is.Vagy ez [W605B]
Egyel alacsonyabb kategória, de még ennek is szebb képe van, mint az Lg-nek.
Amit írtál a PC-vel való összeköthetőségről, azt már szinte mindegyik ilyen "smart"tv tudja.
-
Steel Lord
csendes tag
válasz blakey #18268 üzenetére
Nincs bajom a Toshibával, az is japán, mint a Pana, vagy Sony. Így megbízható és minőségi.
Viszont ha már ennyi pénzt szán új tv-re, akkor már megfejelném egy 20-assal, és a Sonyt venném. Nem rossz a Toshiba, de a Sony azért jobb.
Én is majdnem vettem egy 7453-as Toshibát, de végül a Sony W706B mellett tettem le a voksom, mert biztosra akartam menni.
-
Steel Lord
csendes tag
válasz LógaGéza #18270 üzenetére
A Sony jó választás lenne.. megbízható, nem fog bedögleni.
Ellenben az Lg nem ennyire stabil és különben is... a szülők fognak háromdézni ? Minek ? Fölösleges funkció, fölösleges plusz pénz.
Nem ajánlom az Lg-t, mert sok felesleges funkciója van, ami nem lenne kihasználva.Minek fizetne a kollégád olyanért, ami úgy sem lesz kihasználva ? + Az Lg-k ips-ek, és erősen hajlamosak a felhősödésre..rosszabb képminőségűek, mint egy Sony.
A Sonyt válassza, nem fog csalódni. Akkor biztos, hogy nem fognak csalódni a szülők.
-
Steel Lord
csendes tag
válasz pit stop #18345 üzenetére
Ez [W706B - W705] (nekem ez van, megvagyok vele elégedve, szép kép, szép küllem)
vagy ez [w605B] Eggyel alacsonyabb kat, de nagyon szép képe van. Láttam MM-ben a W706 mellett.Vagy ha Philips, és mégis kell a 3d akkor ez.. [6309]
Sonyk szebb a képük, viszont azokban nincs 3d.
-
Steel Lord
csendes tag
válasz blakey #18461 üzenetére
Persze lehet, de minek venné meg ugyanannyi pénzért az igénytelen, gagyi műanyagot, amikor kap érte a felső-kategóriára jellemző anyaghasználatot. Ráadásul maga tv is jobb, mint a vele egy árban lévő társai ?
Egy Lg vagy Samsung sehol sincs egy Sonyhoz képest minőségben... a koreaiak tömeggyártók, leszarják a minőséget, ellenben a Sony, ami (szerencsére) még mindig dacosan ragaszkodik a tőle jól megszokott magas színvonalhoz. Többek között ez az egyik ok, amiért rosszul megy a Sonynak.. (és a többi japán gyártónak.)
-
Steel Lord
csendes tag
válasz blakey #18476 üzenetére
Ne forgasd ki..
Nyilván nem a fémtől lesz jó a tv, de elég sokat hozzátesz ahhoz, hogy azt mondhassam, hogy ez nagyon prémium. (küllemre, tapintásra stb..) Ami egy középkategoriás tv-nél nagyon pozitív. Sokkal szebb, sokkal jobban mutat, mint egy olcsó műanyag, ami gagyi benyomást kell. Szerintem ezzel nem lehet vitatkozni. -
Steel Lord
csendes tag
válasz eastsider #18619 üzenetére
A mozgás javításban(motion flow) illetve küllemben + a W8 széria már 3d-s..
Ha nem kell 3d, akkor elég a W705 vagy W706.. Ez a két tv ugyanaz, az előbbinek fekete míg utóbbinak ezüst a kávája.
Nekem W706 van..1 hónapja vettem a Duna Plázában. Nagyon megvagyok vele elégedve.
W605 a többihez képest kisebb, 40"-es illetve műanyag káva... míg a fentieknek (W705/706 illetve W8-ak) szálcsiszolt fémből vannak már. Képminőséget tekintve viszont ez is nagyon jó.
-
Steel Lord
csendes tag
válasz eastsider #18621 üzenetére
Lg-k a fekete színt nem tudja olyan szépen megjeleníteni az ips panel miatt. Egy-két éve ez nagyon látványos volt... valószínű már fejlődtek ezen a téren, de szerintem még mindig nem az igazi. Lg-Samsungok inkább a smartfunkciók terén jobbak... képminőségben meg a Sony a jobb.
+ ha egyszer úgy döntenél, hogy játékra is használni akarod a tv-d, akkor megint csak a Sony a legjobb választás, mert az input laggjuk nagyon alacsony. 14-15 ms.
[ Szerkesztve ]
-
Steel Lord
csendes tag
válasz Pro Koryak #18751 üzenetére
Ha a képminőség az elsődleges akkor csak Sony....
Ha nem sürgős, és a 200-as határt kitudod tolni.. akkor ez [W829B] Most 260... de éppen most volt akció az Euronicsban.. 230ért ellehetett hozni, tehát figyelni kell az akciókat. Ez a legjobb, amit vehetsz, ebben az árkategben.
Most ajánlanám másodiknak a W705(fekete)vagyW706(ezüst) tv-ket (ugyanaz, csak a színük más), de ezek 50"-esben ugyanannyiba kerülnek, mint a 829B. Igazándiból nem sokkal tud kevesebbet a W7, nincs benne 3D.. illetve a motionflow kevesebb. Ha olcsóbb lenne, azt mondanám vedd a W705/W706-ot.
Tehát én a helyedben gyűjtenék még, és a 829B-t venném.
W605-öt sem rossz... kerek 200K, de szerintem a W8 annyival többet tud, hogy megéri azt a +30 +40K-t, ha éppen akció van. Mondjuk nekem azt a +60K-t is megérné. Van annyival jobb. De ezt neked kell eldöntened, hogy mennyit szánsz rá. Mondom.. én várnék egy picit, és 829B.
Samu sehol sincs a Sonyhoz képest szerintem... A Pana nem lenne rossz, de az idei modelljeik nem sikerültek jól.
[ Szerkesztve ]
-
Steel Lord
csendes tag
Ebből a tesztből kiderül, hogy ha valaki játékra akar venni tv-t, akkor Sonyval jár a legjobban, mert ezeknek a legalacsonyabb az input laggja.
Ezért ezzel jársz a legjobban:
vagy ha nagyobb
-
Steel Lord
csendes tag
válasz Ron Swanson #18808 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Dell asztali gépek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- Automobilista 2
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest