Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Ne aggasszon.
Én elektronikus tánczenét és rap-et hallgatok (ahol ugye nem hátrány a sok mély), és mégis bőven elégnek találom. Egy 12-15 nm-es szobát bőven beszól, hogy a saját hangod nem fogod hallani. Azért két 13cm-es mélyközép az nem semmi. Full fa az egész, nagyon igényes a megjelenése is. Egyetlen hátránya, hogy elég nagy, így kisebb asztalokon nem nagyon fér el. Ha nincs hely egy mélynyomónak, akkor a legjobb választás.
Írtad, hogy használtan. Akkor esetleg meg tudod hallgatni és az alapján dönteni.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
Péter007 és Géza26:
Olvasgassatok kicsit vissza, nagyon sok ajánló és véleményező hsz van már a topicban, bőven tudtok válogatni. Unalmas mindig ugyanazt leírni, akárhányszor beesik ide valaki, olyan kérdésekkel mint a tiétek. Erről szól a topic és van már benne "pár" száz hsz, gondolhatjátok, hogy már más is kérdezett ilyeneket.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
Szerintem nagyon, pedig tuc-tuc zenét hallgatok, ott pedig nem hátrány a mély. Azért két 13cm-es mélyközép az odabasz. Nyilván nincs annyi mélye mint egy mélynyomónak az asztal alatt, de érzésileg sokat számít, hogy nem két kis csipogó van az asztalon, hiába mondják, hogy a mélyhangok irányát kevésbé érzékeljük.
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Csak két dolog.
A Genius-szal én is így voltam, amíg meg nem láttam egyszer az 1250X-et. Nézegettem még jó ideig, nem nagyon volt bizodalmam.
Aztán egyszer (tavaly november körül), megláttam Hammonnál jó áron. Na mondom, egye fene, megveszem, ha nem tetszik odaadom anyámnak.
Azóta sem bántam meg, hogy megvettem, igazából nincs is nagyon szívem lecserélni még a 2000X-re sem, mert ez már annyira jó, hogy nem tudom mi újat tudna mutatni az pluszban. (Ezt cseréltem le amúgy, ha valakit érdekel. )Másik pedig, igen, jól tudod, a Labtec-et megvette a Logitech.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz Diablo18 #13406 üzenetére
Akkor most megkérlek, hogy írj érthetőbben, és kevesebbet.
Azt látom, hogy 6-a óta fosod ide szót, de érdemi mondanivalód még nem volt a fikázáson kivül. Ezt játszod más topicokban is,és kezd betelni a pohár. Nem elöször szólok. Többet nem fogok.
Sőt, a "Szerkesztés" gombbal is barátkozz meg.
MOD: Nem azt mondtam, hogy fogd be. Ha van érdemi mondanivalód, érved, ellenérved, akkor azt írd le. De érthetőbben, és ne flame-elve.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
válasz Wind-Storm #13434 üzenetére
Figyuszolod az elején a Line-in bemenetet, ami jack?
-
Viktor77
titán
Hi!
Vettem egy 1250B-t. Nagyon tetszik a hangja, minden igaz amennyire dicsérik (ennyi pénzért).
Annyi a gondom vele, hogy van egy alig hallható zúgása (kb. 60-70 centire ülök tőle), ami nem zavaró, mert a legkisebb hangerejű zene is elnyomja, de csak tennék ellene.
Ha kihúzom a kábelt ami a gépbe megy (a Jack-RCA-t), akkor nincs ez a zúgás. Egy jobb kábel megoldaná a gondot? Elég csirke amit hozzá adnak.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz pulutodurumo #48446 üzenetére
Akkor gyakorlatilag nem. Van egy alig hallható valami, de ahhoz már hozzá kell érintenem a fülem a hangfalhoz és csak a fő hangszórón hallható (így gondolom, ez mindenképp lesz).
-
Viktor77
titán
válasz Viktor77 #48445 üzenetére
Most annyi a változás, hogy megfordítottam a villásdugót. Így a fő hangfalból gyakorlatilag eltűnt a zúgás (nagyon minimális maradt, szinte nem is hallom), a másikban meg csökkent, de még jelen van.
Egy jobb minőségő Jack-RCA kábel segíthet?Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz SunMount3r #48491 üzenetére
Az 1280 is ennyi, ahogy látom. Ezen élhetőbb helyen vannak a kezelőszervek, plusz táv.
-
Viktor77
titán
válasz alphamooncam #48527 üzenetére
Örülhet, ha hallani fog egyáltalán valamit. Mw-okról beszélünk.
Meg ez valami gányolás lesz? Passzív hangfalon igen ritkán van jack csati.
Minimálisan egy USB-s tápos hangfal kell, ha áramba nem is akarja dugni.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Vettem egy X-Fi HD-t. Már egy 1250B-nél is hallani a különbséget az alaplapihoz képest.
Arról nem is beszélve, hogy megszűnt a hangfal alapzaja (illetve, jelen van, de most gyakorlatilag rá kell tennem a hangszóróra a fülem, hogy halljam).Egyelőre egy 1K-s optikai kábelt vettem hozzá.
Egy Solo 6C lesz hozzá nemsokára. Vennem kell hozzá jobb minőségű optikai kábelt? Számít hangzásban? És RCA kábelt (egy átlagos vastagságú van most hozzá) ?Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Az mitől lehet, hogy az X-fi HD+Solo 6C kombó pattog hangerőállításkor és mikor egy számban arrébb teszem a csúszkát (beletekerek).
A hangfal telefonról nem csinálja, a DAC meg a Geniusokkal nem csinálta.
Ráadásul, tegnap valamit csináltam, mert valamiért megszűnt. Csak nem tudom mit.[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz pulutodurumo #50393 üzenetére
Most minden drivert leszedtem (Realtek+Creative), alap driver van, így is csinálja.
És mondom, telefonról nem, ez az érdekes.
Volt fent Equalizer APO+Peace kombó a gépen, leszedtem már őket, de bekavarhat valami maradvány?Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz pulutodurumo #50396 üzenetére
Úgy értettem, hogy a telefont direktben kötöttem a hangfalra.
Ha gépet Jack-RCA-val kötöm a hangfalra, akkor is pattog. Ha letiltom az alaplapi hangot (az optikai akkor is megy).
Nem értem, akkor a DAC az USB-ről csak áramot kap és optikán a jelet?[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz lezso6 #50398 üzenetére
Most ráköttem a Geniust a DAC-ra (alap win driver), számugrálgatásra ez is pattog. Hangerőre nem, de lehet csak azért, mert ennek analóg a potija.
MOD: Na, meg is van, hogy rohadna meg. Csak a Groove zene+FLAC kombóval csinálja, sima MP3-mal nem.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz norba69 #50400 üzenetére
Az. De nem vagyok híve a sok különböző programnak, ha van beépített ami viszi, akkor használom azt, annnyira vájtfűlü úgysem vagyok, hogy halljam a különbséget egy Groove és egy Foobar között. Ráadásul sokszor már m3u is van, amit a Groove kezel, ellentétben a cue-val, amiből még nem láttam olyat, amit a Foobar kezelne (állandóan valami baja van minddel!).
Ja, és mégvalami. Ha engedélyezem az alaplapi hangot, akkor világít az optikai kimenet. Ha letiltom biosból, akkor nem világít, de ekkor is van hang optikain. Hogy van ez? Értelemszerűen szeretném teljesen letiltani az alaplapit, és a mikrofont is a DAC-ról használni (eddig azért ment az alaplapi, mert a mikrofon oda volt kötve).
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
válasz Silentfrog #50465 üzenetére
Egy nagy kancsó (mélynyomó), meg 5 kis bögre (szatellitek),
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
válasz alphamooncam #51591 üzenetére
Ez nem jó, ez ugyanakkora helyet foglal el az asztalon, mint maga a hangfal, és pont ez a gondja. Magyar oldalon én sem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok