- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
OPiiPO
veterán
válasz
oliwwer #66048 üzenetére
Jóvanna
idézem lezso6-ot, ő anno jól leírta:
"S360DB szerintem jó, de csak akkor ha szereted világos karaktert, ami szinte már karcol. Ugye hiába van benne elvileg ugyanaz a planár, mint az S3000 Pro-ban meg S2000 MKII-ben, más világ, az S360DB alapból kb dynamic mód a köbön."
Számomra a S1000 jó volt közelről zenehallgatásra, az S360-nál a mély egyértelműen jobb, de a középtartomány elmarad tőle. S360 eléggé hifis hangzást produkál, a jó értelemben. S350-et TV-hez használom csak, oda számomra tökéletes. -
OPiiPO
veterán
válasz
Jinxb1rd #65003 üzenetére
Ugye figyelembe veszed az inflációt is? Jópár éve annak hogy még lehetett 10eft körül értelmes hangszórót ajánlani, akkor sem volt nagy a választék (kb. egy típus). Amit linkeltél, az így képek alapján sincs valószínűleg köszönő viszonyban egy Genius SP-HF1250B-al (mondom ezt meghallgatás nélkül).
-
OPiiPO
veterán
válasz
freelanced #64705 üzenetére
-
OPiiPO
veterán
válasz
freelanced #64700 üzenetére
-
OPiiPO
veterán
válasz
gyenesmartin #64569 üzenetére
-
OPiiPO
veterán
válasz
griffin90 #64458 üzenetére
TV-hez jobb a S350DB, ha hifizni akarsz akkor pedig az S360DB a jobb választás, van mindkettő és fülre ez a különbség, de lezso6 jobban elmagyarázza.
-
OPiiPO
veterán
válasz
carl18 #64351 üzenetére
"Nagyobb hangerőn R1280T tudja amit egy jobb hordozható bluetooth hangszóró?
Hova sorolható az Edifier? Harman Kardon? JBL Xtreme, esetleg Boombox?
Ilyen Dockin D Fine Plus van nekem most." - bontottam egy sört és várom a reakciókat, lehet később egy popcorn is befigyel majd -
OPiiPO
veterán
válasz
Silentfrog #63712 üzenetére
Edifier S3000 Pro méretei, spec szekcióban.
-
OPiiPO
veterán
válasz
magmakocka #62380 üzenetére
Ok, értem: árkategóriájában nincs olyan ami picivel jobb lenne nála, ami ténylegesen jobb az jóval többe is kerül.
-
OPiiPO
veterán
válasz
magmakocka #62378 üzenetére
-
OPiiPO
veterán
válasz
norba69 #60120 üzenetére
"Vajon mi a titok a hangok élethű reprodukálása mögött? A 56bit digitális processzor, mely a precíz frekvenciáról és fázisról gondoskodik, valamint zökkenőmentes átmenetet biztosít a hangszórók között. A hátlapon egy úgynevezett equalizer is található, mely frekvenciák erősítésére szolgál. Így a mély és magas hangok rendkívüli tuningja garantált." - valld be férfiasan hogy csak ez alapján vetted meg
-
OPiiPO
veterán
popcornt ide
-
OPiiPO
veterán
-
OPiiPO
veterán
válasz
racskobalazs #58456 üzenetére
egy időben még a CD játszót is ajánlott volt bejáratni, remélem nem a barna hanggal
-
OPiiPO
veterán
Ha valakit érdekelne, Aquánál megint egészen jó árban van az S350DB.
-
OPiiPO
veterán
S350DB-hez valami barkács grillrács megoldás nincs a mélynyomóhoz? Lekerült a földre, és félek hogy valaki berúgja a hangszórót véletlen.
-
OPiiPO
veterán
válasz
Silentfrog #58250 üzenetére
jól néz ki
-
OPiiPO
veterán
válasz
#94257664 #58032 üzenetére
Edifier 2.1 S351 esetleg?
-
OPiiPO
veterán
Edifier S351DB-re szavaznék, ugyan nem 50eFt, de biztos lesz mély és fenn el is férne.
-
OPiiPO
veterán
Részemről erre egy szavazat: Edifier S351DB
-
OPiiPO
veterán
válasz
IceBladeHun #56812 üzenetére
Edifier R2000DB, S1000DB és S351DB volt/van az elmúlt 4 évben, semmi gond nem volt velük, hibátlanul tették nálam a dolgukat.
-
OPiiPO
veterán
válasz
OPiiPO #56058 üzenetére
Ba cy lus sokkal jobban leírta nálam, pont tegnap. Kb. ezért nem is tudom összehasonlítani a fejes és a hangfal által előadottakat.
-
OPiiPO
veterán
válasz
Citroware #56054 üzenetére
Nézd, nem véletlenül nem válaszoltam eddig a HD58X vs Hangfal kérdésedre. Számomra nem összehasonlítható a fejes vs. hangfal, mivel két teljesen külön világot képviselnek. Fejessel soha nem lesz olyan tered mint hangfallal, ez sima fizika, és innentől bukik számomra minden összehasonlítás sajnos.
-
OPiiPO
veterán
-
OPiiPO
veterán
Hátha valakit érdekel: Edifier S351 az Emagnál 102eFt.
-
OPiiPO
veterán
válasz
Acsifun #55225 üzenetére
lehet hogy ide is érdemes lenne bekérdezned
-
OPiiPO
veterán
válasz
Scorpl0l #54897 üzenetére
Nézd, sajnos nekem kevés a tapasztalatom hogy itt ajánljak, de ha visszaolvasol, van rá példa hogy magasabb kategóriás nem-stúdió hangfalak mellett kötött ki valaki és használta megelégedéssel.
Mondjuk most megnéztem az árakat, őrület mi van, ha most akarsz vásárolni a stúdiókkal szerintem jobban jársz, a nem-stúdiók ára egekben - Edifier S1000DB-t 2 éve 80eft alatt vettem most sehol nem látom 170eFt alatt -
OPiiPO
veterán
válasz
Scorpl0l #54889 üzenetére
Vagy nem stúdió hangfalakat veszel, van arra is példa itt a topicban, habár a többség a stúdiót fogja ajánlani. De ha már van elképzelésed, úgy látom tetszik is amit ajánlottak akkor részemről abbahagyom a belevaut. Mondjuk amilyen árak most vannak az szinte a szabadrablás kategóriája
-
OPiiPO
veterán
válasz
cooi11 #53439 üzenetére
ilyesmit keresnék a helyedben
-
OPiiPO
veterán
válasz
solfilo #52347 üzenetére
Amire nekem kell, azt tudom mondani hogy ár-érték arányos: kb. fele-fel arányban zene és film. 5.5" mély nekem elegendő ( íróasztalon van ), közép-magas tiszta, rendben van. Zenénél jól jön az aptX, tényleg hallhatóan jobb. Amennyiért vettem, azt számomra megérte. Szubjektív eléggé, de ráadásul még jól is néz ki ( nem MDF oldalfalak ), nekem nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- E-roller topik
- Túra és kirándulás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest