- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaxyS9
tag
Megjött a D3V. Beszarás
, később részletesen is írok a hangjáról.
-
GalaxyS9
tag
Ennyiért szinte ingyen van.
Adam D3V 230 euróért a Kytaryn.
Rendeltem is azonnal.
-
GalaxyS9
tag
válasz
rocksteadyxx #66840 üzenetére
Billie Eilish - Chihiro - próbáld ki ezzel a dallal, nem torzul-e. Ami nálam volt ilyen Pebble az produkálta.
-
GalaxyS9
tag
Edifier MR3 teszt ugyanazzal a dallal: [link]
Így talán észrevehető a különbség. Egy áron vannak szinte. Legalábbis én nem Magyarországon élek, itt ugyanannyiba kerül a Pebble X és az MR3, így jó szívvel senkinek nem tudom ajánlani a Creative párat. -
GalaxyS9
tag
Megjött az Mr3 és ezzel együtt az ajánlásom. Szuper cucc és pici
-
GalaxyS9
tag
Kölcsönkaptam egy meglehetősen drága (ilyen cucchoz képest) Creative Pebble X 2.0-át meghallgatni. 2,75" szélessávú hangszóró.
Mondjatok véleményt, felvettem egy jobbfajta Sony telóval sztereóban: [link] -
GalaxyS9
tag
válasz
gyenesmartin #66783 üzenetére
Nekem is van egy G2000 a pici asztalon, mindenesnek nem rossz.
Mondjuk zenét hallgatni elmélyülten a Q Acoustic aktívval szoktam.
-
GalaxyS9
tag
Klotz, Cordial, Roland Black - én is ezeket használom, maximális elégedettséggel PA technikánál is. Próbálkoztam drágább QED kábelekkel, de az én rendszeremmel nem igazán vettem észre előnyt az olcsóbb, sokkal jobb ár/érték arányú fent említett kábelekkel szemben.
Egyébként vettem egy Q-Acoustics M20 HD párat, sajna az AirPulse bal oldalsó hangszórója elkezdett súrolni. Cserélni nem tudták, így visszakértem a pénzt. Viszooont a Q legalább olyan jó, karakterileg neutrális, hátlapján 3 bass eq mode található, egy olcsó szobakorrekció. Mégha papíron 55 hz is van megadva, a Q nem a szobamérést teszi közzé, így csalóka lehet elsőre. Az AirPulse-nál mélyebbre megy, és kevésbé kiemelt 70 körül. Tegyük hozzá, hogy az EQ-t a “kiherélt” helyre kapcsoltam, mert a kis 30 négyzetméteres lakásban hamar rezonanciakatasztrófa állhat elő. Tervben van egy minőségi mélyláda beszerzése is, sajnos az olcsóbb portosokkal nem tetszett a zenei élmény, a fentebb említett rezonanciakatasztrófák jöttek létre. Zárt SVS, REL, B&W… néha hiányzik a 30-45 közti tartomány. Szerencsére kezelhető ez a depim, mert nagyrészt régebbi hangszeres dalokat hallgatok, amihez nem indokolt, de addig fog csipkedni a kisördög, míg be nem szerszem.
-
GalaxyS9
tag
válasz
RexMaximus #66033 üzenetére
pont a tegnapi nap folyamán vittem vissza a T5-öt, AirPulse-okhoz vettem, de a porvédője fura hangot adott ki mélyebbre kevert zenéknél. utánaolvasván, itt a csoportban is jelentkezett ilyen probléma több modellel is. úgy döntöttem, hogy SVS lesz majd valamikor, ezek az olcsóbb subok hangban sem érnek fel egy jobb párhoz, így inkább 2.0-ázok egy ideig. egyszerűen nagyon szerethető az A80 magában.
szerk.: nálam ez a kevesebb, néha több elv győzött.
amúgy ha jót fogsz ki, nem rossz belépő mélyláda, de csak 38-40 herztől indul. -
GalaxyS9
tag
akit érdekel az S350DB is jó áron van a szlovák Nay-nál, 215 euró-84 ezer forint. rendelhető pozsonyi,határmenti? Nay üzletekbe ingyenes szállítással. [link]
-
GalaxyS9
tag
-
GalaxyS9
tag
válasz
lezso6 #65979 üzenetére
35 ezer forintért tudnék venni egy T5-ös subot mellé újonnan, ezt is leakciózták. csak az ára miatt lett hirtelen nagyon érdekes számomra. gyakorlatilag így egy S360DB lenne csak jobb topládákkal és változtatható keresztváltással a subon. tudnám veretni az elfojtott deep house vonalamat is
mit ajánlasz? -
GalaxyS9
tag
válasz
lezso6 #65979 üzenetére
részletes, jó a térábrázolása és szépen elkülönülnek a hangszerek. iBasso DX160 DAP-ról hallgattam Aptx HD Bluetooth-on. a mélye számomra tökéletes. mellette volt a boltban az Edifier T5, azzal is meghallgattam, de nincs rá szükségem. 0 állásban van a Bass és a Treble poti is. old schoolabb zenéket hallgatok. soft rock, easy listening, regebbi elektronikus… nagyon tiszta es reszletes a magastartomány, bejön ez a ribbon.
-
GalaxyS9
tag
ma hirtelen felindulásból vásároltam egy AirPulse A80-at kipróbálás után (350 euro volt a Nay-ban, Szlovakiaban akciozzak). eddig
, még járatom.
-
GalaxyS9
tag
válasz
SunMount3r #65942 üzenetére
kb.!
-
GalaxyS9
tag
érdekesség: ultrakompakt bögreszett 2000 euroért: https://www.techhouse.sk/produkt/cabasse-the-pearl-keshi-black/
ha lesz utam a Techhouse-ba, meghallgatom. (pozsonyi vagyok) -
GalaxyS9
tag
válasz
hdanesz #65890 üzenetére
a Logitech brutálismód kiemel, de lassú, pontatlan és tele van kabinetrezonanciával, sőt még a vokálokat is lehet hallani a "sub"ládából. sajnos minél pontosabb, gyorsabb egy mély, annál "gyengébbnek" fogod érezni egy ilyen bögre után, hiszen hozzászoktál a lusta, kiemelt mélyhez. egy idő után viszont át tud állni az agyad, és tényleg inkább egy 2.0-át ajánlanék, pl. az Adam T7V elég mélyre megy, és jó!
-
GalaxyS9
tag
válasz
DarthSun #65848 üzenetére
hamarosan költözöm, remélhetőleg már hosszútávra egy helyre, akkor lesz esedékes egy Dynaudio vagy egy KEF állványos beszerzése
van egy LD Systems Dave 10 G4X-em. én kisebb hangosításokhoz használom egy Allen&Heath digit. keverővel, de aki szeretne veretni, vagy techno rajongó, annak nagyon ajánlom családi házba is. másrészt nincs is rossz hangja, meglepően részletes PA/multimédiás hybrid létére. mondjuk minőségi cordial kábelekkel van összekötve, meg a pult is minőségi amire kötve van. jelenleg a sub homokkövön van a középmagasak meg isopadokon. nem Hi-Fi, de élvezetes hallgatni, mert ennek a mélye nem hatásvadász, hanem alulról támogatja a zenét. [link]Hi-Fi-re most Fiio FA9 fülmonitort használok, az nagyon adja, de nem a méjjet
-
-
GalaxyS9
tag
Sziasztok!
Mivel Videoton hangszóróimat nem hozhattam át az új lakásomba, szükségem lenne egy jó minőségű hangfalpárra. 99%-ban zenét hallgatok, 0,5-0,5%-ban játszok, és nézek filmet. (Filmet a moziban szokás) Egy kis 1 szobás lakásba költöztem, jelenleg egy Samsung MM-J430D a mindenes, egészen jól szól, bár nekem valami hiányzik. Használtam anno nagyon sok 2.1-et, (Creative P380, Creative A250, Creative T3300) de a hatásvadász mélye, és a szatelit hangszórói nem adtak számomra kielégítő hangot. Hallottam a Genius SP-HF 1250B-t is, szép hangjai voltak, de számomra picit vérszegény volt a produkció mélyek terén. Olyat szeretnék, ami hasonló dögös karakterrel rendelkezik, mint a Vidi, és viszonylag modern technika lakozik benne. Árban 40 ezerig tudok elmenni. Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- E-roller topik
- Túra és kirándulás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest