Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35806) Dave™ válasza Integrale (#35793) üzenetére


Dave™
nagyúr

Nekem a rezgés+csengés a felesleges funkció, ha hallani akarom csengésen van, ha pedig nem, akkor csak rezgésen. Ez kicsit túl van lihegve. A figyelmes funkció is hasonló kategória, az erősítővel pedig együtt jár a beépített és előre definiált ekvalízer is, ráadásul a beats igényesebb körökben nem éppen a minőségi hanggal szokott egy mondatban szerepelni, számomra inkább hátrány az ilyen irányú megkülönböztetés (ha valami rendes céggel álltak volna össze még valami normális is kisülhetett volna belőle). A gsmarena tesztjében valahogy nem brillírozott hangminsőség tekintetében, erősítő ide vagy oda, az Ativ S jobban teljesít nála. Képek terén engem meggyőzött a 920, sokat javítottak azon is szoftveresen (ahol támogatja a gyártó a telefont, ugye...). Még mindig hajlamos mosni részleteket bizonyos témáknál, de összességében is korrekt, kevés fénynél meg videónál viszont nagyon lelépi a 8X-et.

Partyface007: 920 lesz az, nem 720... a 925 még a 920-hoz képest is visszalépés tárterületben és vezetékmentes töltésben, plusz jóval drágább is. A vita azon megy, hogy pro/kontra mennyire ajánlható a 8X a 920 ellenében. Nem mondom, hogy mindenben és mindenkinek a 920 a jobb, de vicces ahogy sorra mindenre az a válasz, hogy az sem fontos meg az sem, ellenben jobb mert olcsóbb (valamennyivel) és kisebb/könnyebb. Ezek sem éppen objektív dolgok...

Összefoglalva:

920 pro: 32GB, Nokia rendszerszoftok, Nokia appok, ingyenes navi, QI töltés, nagyobb akku, jobb kamera, nagyobb kijelző (plusz érzékenyebb, nagyobb kontraszttal), jobb mikrofon.

8X pro: kisebb/könnyebb, figyelmes, rezeg folyamatosan, olcsóbb, fejes erősítő (ekvalízerrel egybekötve).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.