Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68745) ztsoft válasza cigam (#68742) üzenetére


ztsoft
őstag

Ne bántsd őket. Hetek óta előszőr visszanézhető a NatGeo
Ja, bocsánat, azonnal vissza is vontam. :B :C :R

Nem mellesleg nem ismerős az a történet, hogy nem szakmai döntés(eke)t hoznak egy projekt megvalósítása során?
De, igen. Sajnos volt már benne részem, de nagy nehezen sikerült meggyőzni a vezért, hogy az úgy nem lesz jó (lehet csak azért, mert külsős voltam, és úgy nem vállaltam volna a munkát).

Nem (feltétlen)a programozókat kell szidni, hanem azokat a középvezetőket, akik prezentációt tartanak egymásnak és a felső vezetésnek, hogy ez milyen kurva jó lett, mennyire sikeres, minden a legnagyobb rendben van. Szokták volt mondani fejétől bűzlik a hal.
Lehet, még nem dolgoztam ilyen helyen, ahol ennyire megszabják, hogy pontosan milyen ikonokat (logókat), szöveget használhatok (betű típust, színt, kinézetet igen, kaptam egy grafikus által készített képet a kinézetről, leírást a kért szoftver elvárásairól, a többi rám volt bízva, a végén úgy is Ő bólintott rá). Ilyenbe lehet bele sem mennék, mivel ez engem minősít, főleg ha kitudódik, hogy én készítettem. :D

Vajon mi történne, ha egy magyar igazgatót vennének fel, akinek az otthonában UPC a szolgáltató
Ez egy jó kérdés. Csak félek tőle, hogy nem itt fejlesztenek, mint ahogy az Android-os Horizon GO-nál is meg van adva (Netherlands, [link], legalul), így nem hiszem, hogy sok beleszólása lenne (lehetne). Ahogy már korábban is itt írta valaki (bocsánat, de nem emlékszem a nevére), hogy az anya cég készíti, készítteti a szoftvereket.

Sajnos, elnézve a UPC által elénk tett szoftverek használhatóságát, minőségét, azt kell mondanom, hogy csoda, hogy még működik a UPC (ezt volt szerencsém látni az egyik ügyfélszolgálaton is, mikor a hölgy nem tudott egy adatot bevinni a rendszerbe, mert az nem engedte, a végén kiderült, hogy a nálam lévő box nincs a rendszerben, így visszavenni sem tudja. Ezzel szemben a MyUPC-ben a nevemen szerepelt, ment rajta az előfizetett TV csomag).
Ezek után kérdem, mit várhatunk ha még a saját rendszerüket sem tudják normálisan megcsinálni?

Inkább hagyom, mert csak felhúzom magam. Szánalmas egy banda.

Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.